עבור לתוכן

תצוגה עמומה בDELL D420

Featured Replies

פורסם

כבל שמחבר את המסך ללוח?

פורסם
  • מחבר

הוא נראה בסדר, יש דרך לבדוק אותו?

פורסם

כנראה רק במחשב אחר מאותו סוג.

פורסם

המנורות במסך?(כפי שהציע הסירטון שקישרת)

פורסם
  • מחבר

חיברתי את המסך למחשב אחר (לא למידע אלא רק למתח) ושיחקתי עם רמות הבהירות וראיתי שתאורת המסך מתפקדת היטב.

פורסם
  • מחבר

באותו עניין:

קיבלתי מחבר LENOVO N100 3000 עם בעיית בהירות מסך. כשמדליקים את המחשב מקבלים תמונה (עם גוון אדום מודגש) לכמה שניות ואז המסך

מתעמעם לחלוטין (רואים "צל" של התוכן מאוד כהה) . כאשר נכנסים לWINDOWS אותו סיפור, תמונה לכמה שניות. חיברתי את הכבל

הלבן-סגול של האינוורטר למסך אחר והשארתי את שאר הכבלים במסך הנ"ל. התוצאה - במסך הבעייתי רואים תצוגה עמומה כמו קודם (מן הסתם)

ובמסך השני יש תאורה מקסימלית (כמובן בלי תוכן). גם הורדה והעלאת עוצמת התצוגה ע"י מקשי הFN עובדת מצויין במסך השני. מהבדיקות שעשיתי

נראה שהבעיה במנורת המסך, אבל בכל מקום שאני מחפש טוענים שהסימפטומים שאני מתאר הם סימפטומים של אינוורטר בעייתי.

אשמח לרעיונות למציאת הבעיה.

פורסם

תקרא שוב את מה שכתבת ותראה אם אתה מסוגל להבין מה חיברת למה ואיך. :s05:

מסך שנדלק עם גוון אדום ונכבה - פלורסנט מת.

פורסם
  • מחבר

2 מסכי LCD, המקורי (הבעייתי) ואחד נוסף (נקרא לו התקין). את החיבור של המתח של האינוורטר (הכבל הסגול-לבן) חיברתי למסך התקין והשאר למסך

הבעייתי וכך ראיתי את התוצאה שתוארה מעלה.

פורסם

הבנתי - זה לא קשור לD420 שלך.

כאמור, הממצאים שלך מדברים בעד עצמם. גם כל מה שאני מכיר (ממקורות מנוסים ולא מאנשים בפורומים שממחזרים משהו שהם קראו בפורומים אחרים) אומר שגוון אדום זו בעיה בנורה ולא באינוורטר.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ובחזרה לD420 - קיבלתי לוח אם חילופי, החלפתי ו.... הבעיה נשארה! אין לי מושג מה היה מצבו של לוח האם הנ"ל, השאלה האם זוהי בעיה שכיחה בדגם הזה או שאיך שהוא הבעיה באמת במסך ולא בלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים