עבור לתוכן

לסיכום - אנטי וירוס

Featured Replies

פורסם

אני מאמין שרוב הפורום ניסה כמה סוגי אנטי וירוס במשך הזמן .

יש איזה הכרעה לדעתכם מה האנטי וירוס המומלץ כרגע ?

אין הגבלה כל שהיא (מחשב ישן,זיכרון ישן,חינמי)

אני מבקש פחות תגובות של ילדים "שלי הכי טוב" "אני משמש ב.. הוא טוב"

המטרה אנשים שניסו כמה סוגים וחוו בעיות (כבד,לא מוצא וירוסים,מעיק) והגיעו למשהו סוף סוף טוב (:

פורסם

http://hwzone.co.il/downloads/security/antivirus

כאשר ההסתייגות היחידה היא אם אתה סובל באופן קבוע מווירוסים, שום אנטי-ווירוס לא יעזור, אלא מה שאתה זקוק לו הוא שינוי בהרגלי הגלישה. בכל אופן, האנטיווירוסים במדור התוכנות המומלצות מצויינים, כאשר אני אישית אוהב את MSE, יש לו ציונים מאוד גבוהים במבחנים, והוא גם עושה עוד כמה דברים מלבד להגן מפני ווירוסים.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על אנטי וירוס avast המעולה,

השתמשתי בavira (החינמי) כמה שנים אבל זה פשוט לא זה,הוא מתריע על סתם דברים כוירוס-בכלל לא ממליץ עליו.

משתמש בavast ומרוצה מאוד,ממליץ לכולם :)

פורסם
  • מחבר

אני לא סובל מווירוסים .אני אישית בשנים האחרונות ניסיתי כמה אנטי וירוסים קספרסקי היה סביר. NOD 32 ממש לא התחברתי אליו ,נורטון בזמנו היה כבד ולא מועיל

כרגע אני כבר תקופה עם AVIRA האמת שהוא נחמד ושקט לא יכול להגיד עליו יותר מזה.. AVAST לא ניסיתי אף פעם

אבל מדובר על תקופה של כמה שנים ויכול להיות שהגרסאות החדשות הרבה יותר טובות..

אני שוקל להחליף את ה-AVIRA אבל לא יודע לאיזה..

פורסם

ה-avast החדש באמת מצויין. משתמש בו כבר המון זמן בלי שום בעיות. הם אפילו הסירו את המעצבנת שמדווחת על עדכון התוכנה :yelclap:

ה-avira קצת מעצבן עם הפרסומת שעולה כל יום.

פורסם

ל AVAST יש אופציה לבצע סריקה מלאה לפני העלאת מערכת ההפעלה,

מצוין במקרה שוירוס השתלט ומונע גישה או הפעלת כלים נגדו.

פורסם
  • מחבר

נץ .אופציה טובה מאוד טוב לדעת ,תודה

אני אנסה את AVAST תודה לכל המגיבים

פורסם

מה עם AVG FREE? לא במירוץ?

פורסם

סביבה עסקית - סימנדרעאק (כבד, יקר - אבל עושה את העבודה)

סביבה ביתית - MSE והרבה common sense

פורסם
  • מחבר

האמת שבימים האחרונים יצא לי לראות כמה ביקורות/מבחנים ותגובות על MSE נכון ל 2011 אומרים שהוא מעולה

פורסם

לשני המגיבים האחרונים:

תגובה סתמית שאינה מנומקת אינה מוסיפה דבר.

ואם קראת ביקורות טובות אז צטט מהן ומסור לינק.

תודה.

פורסם

אני משתמש בAVAST כבר הרבה זמן והוא טוב.

סורק מהר, לא מאט את המחשב ולפי בדיקות שנעשו ע"י כמה אתרים יש לו גם DETECTION RATE טוב.

אבל, שים לב לבעיה שאולי גם תתקל בה:

לפני כשבועיים יצא עדכון גרסא חדש לתוכנה. אחרי שהתקנתי אותו המחשב התחיל לפתוח תוכנות וקבצים בקצב איטי.

החלטתי להסיר ולהתקין מחדש את הגרסא של לפני העדכון האחרון והכל חזר לעבוד בקצב רגיל.

בקשר לנורטון, באמת היה לו שם של אנטי וירוס שמאט את המחשב. מניסיון שלי בגרסא החדשה זה כבר לא כך. הבעיה היא שהוא עולה כסף. ל- AVAST לעומת זאת יש גרסא בחינם.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל כל אנטי וירוס שהישתמשתי בו רק עשה לי בעיות ומחק וחסם לי קבצי מע' חשובים.

אני משתמש ב AD AWARE שעושה מבחינתי עבודה מעולה, וכמו שכבר נאמר הכל תלוי בשימוש באינטרנט ולאן נכנסים. אני כבר הרבה זמן בלי שנכנס אפילו וירוס אחד.

פורסם

אני דווקא הייתי אומר שאולי כן נכנס וירוס אבל לא יצא.

Adaware לא מתוכנן לגלות וירוסים ותולעים למיניהם ובוודאי שאינו תחליף לאנטיוירוס.

פורסם

אם היה וירוס במחשב הייתי יודע, זה לא כזה קשה לדעת.

ובמקרה הכי גרוע אני משתמש ב Malwarebytes.

קרה לא פעם ופעמיים שהלך לי הוינדוס בגלל האנטי וירוס וגם במחשב של אבא שלי שהוא משתמש בו לעבודה נמחקו לא פעם קבצים חשובים.

בכל מקרה אני כבר תקופה בלי אנטי וירוס והכל עובד מעולה, לא מתכוון לשנות את זה בזמן הקרוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים