עבור לתוכן

SSD הדור החדש - Vertex 3 ו C400

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים הורכזו ב CES הדור החדש של כונני הSSD

Micron C400 - שמתהדר במהירות קריאה של 415מג"ש ובמהירות כתיבה של 260מג"ש

Ocz Vertex 3 - בעל מהירות קריאה של 550מג"ש ומהירות כתיבה של 525מג"ש .

הSSD האלה הם SSD לשוק היוקרתי ולכן גם יעלו בהתאם , למרות שהמהירות מסחררת אני מנסה לחשוב האם מערכות ההפעלה, התוכנות והמשחקים ידעו לנצל

את הטכנולוגיה שהכוננים מביאים לשוק , כבר דובר בעבר על בעיות של תוכנה שלא מתאימות לחומרת ה SSD.

אישית יש לי 2 כונני Vertex 2 במערך raid0 שמגיע למהירויות של הכונן בודד מהדור החדש ובבדיקות תוכנה הSSD לא מגיע למהירויות שמדהימות שהוא

יכול להגיע אליהן בעבודה,משחקים,וכו' , לפי דעתי ואחר בדיקות רק תוכנות בנצמארק יודעות לבדוק ולהגיע למהירות המקסימלים של הכונן אבל בזה זה מסתיים.

אני מודה שכן פזלתי לכיוון הvertex 3 וכן עניין אותי לראות איך הוא עובד בפועל ולא בתוכנת בנצמארק אבל אני לא בטוח שהתוכנות יודעות לנצל את הטכנולוגיה....

בסוף החודש אני טס לארה"ב, אני אבדוק שם איך עובדים ה SSDים החדשים בכל מיני צורות...

בנתיים קישור :

פורסם

מה בדיוק התוכנות אמורות לדעת לנצל?

קודם כל, מדובר על מהירויות בלבד, התוכנה לא מגבילה לעצמה את מהירות הקריאה כתיבה.

שניה מי שניגש לדיסק זה מערכת ההפעלה, אז אומנם לא יודע אם יש הגבלה על מהירות הגישה בווינדוס(?) אני מבטיח לך ששימוש בלינוקס מבטל כל מגבלה כזאת.

פורסם

למה ה C400 במהירות קריאה של רק 415MB ? לא יכלו לעשות אותו 550MB כמו ה Vertex 3

לדעתי מיקרון סתם אכזבו עם המהירות הזו שלא נדבר שהמהירות כתיבה היא רק 260MB.

פורסם

אתה מודע לכך שזה לא אומר כלום?

אחת הסיבות שהC300 זכה להצלחה רבה כל כך הוא בגלל שהוא שלט בכל תחום ולא רק במהירויות רציפות של קיראה וכתיבה.

פורסם
  • מחבר

במה ה C300 שלט חוץ ממהירות קריאה?

אני לא זוכר שראיתי מבחנים מעשיים של SSD נגד SSD , בכל ההשוואות מראים כמה טוב SSD לעומת HDD ,

אבל לא מראים את ההבדלים בין SSD אחד ל SSD אחר ראש בראש...

אישית אני מאמין שאם ניקח לדוגמה Vertex דור ראשון ל Vertex דור 2 ונבדוק כמה מבחנים מעשיים של

הפעלת windows7 , טעינת שלב ב COD , שמירת קובץ פוטושופ של 2גיגה - אני מאמין שנראה כמעט אותם נתונים.

אבל עוד לא בדקתי אישית ולא ראיתי השוואות כאלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים