פורסם 2011 בינואר 1014 שנים שלום, אשמח לקבל חוות דעת של המומחים והמנוסים כאן יש לי דיסק קשיח 1TB במהירות 5400RPM שיש עליו מערכת הפעלה. אם אעתיק את המערכת הפעלה (:C) לדיסק קשיח 300GB RAPTOR 10K, עד כמה יהיה שיפור מבחינת מהירות טעינת ווינדוס באתחול, פעילות בווינדוס (תוכנות וכו')? יש לי מערכת הפעלה על כונן 5400 כיוון שבזמנו לא היה לי מספיק תקציב לקנות דיסק קשיח רגיל (7200RPM) ולכן השתמשתי בדיסק קשיח קיים שהיה עליו בחלקו מידע. כעת אני יכול לעבור ל10K ורציתי לדעת לפני המעבר, אם זה אכן משמעותי ועד כמה בערך למי שיש ניסיון עם זה. תודה מראש!
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים שלום לך הייתי אוצר בסביבות 20 - 25 אחוז. בכל מקרה, הרי כבר יש לך אותו :s05: תתקין, ותהיה אתה הממליץ
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים מחבר אוקי. 25% זה לא הכי משמעותי.אני לא משקיע כי יש לי כבר את הדיסק 10K, פשוט הוא סתם נועד לאכסון מידע.תודה רבה.
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים אני לא משקיע כי יש לי כבר את הדיסק 10K, פשוט הוא סתם נועד לאכסון מידע. תודה רבה. לדעתי, בכל מקרה כדאי לשים מ"ה על הראפטור, בידיוק מהסיבה שהוא ממילא ישנו. זה רווח נקי ! חבל להוביל ירקות עם מרסדס SLR
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.