עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

זכוכית רפלקטיבית

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתכוון להחליף חלון גדול בזכוכית רפלקטיבית ( משהו כמו בתמונה ) אבל אמרו לי שבשעות היום מבחוץ יראו מראה אבל בלילה שיהיה בחוץ חשוך ובבית תאורה אני יראה את המראה מפנים ומבחוץ יראו אותי .....

השאלה אם אני ישים תאורה ( ספוטים למשל ) מבחוץ שיאירו על הזכוכית ( יתן לחלון יותר אור מפנים אני יראה מפנים ומחוץ לא יראו אותי ? )

ואם זה יעבוד אני יכול לשים אלומת אור חזקה כמו לייזר למשל במקום הספוטים זה יעבוד לי ?

ותודה

gal11540.JPG

פורסם

תוסיף וילון אים זה כל כך מפריע.[br]פורסם בתאריך: 9.01.2011 בשעה 23:57:12

תוסיף וילון אים זה כל כך מפריע.

בעיקרון אים בבית יש יותר אור מבחוץ אז יראו מבפנים ולהפך.

פורסם

כדיי שבני אדם לא יראו (למצלמות מסוימות חלון כזה לא מזיז) אתה צריך שההשתקפות הישירה בחלון _בכל שטח החלון_ תהיה בהירה יותר מהאור שעובר דרך החלון

באור יום האור בחוץ תמיד הרבה יותר חזק (אפליו השתקפות ממשהוא כהה) אז החלון הוא מראה

בלילה אם אתה תאיר את החלון אם ספוט אז איפה שרואים את ההשתקפות של הספוט עצמו בחלון יהיה כתם של אור, ובכל יתר שטח החלון יראו שקוף. לייזר עוד פחות יעיל - דיי שהוא יעשה משהוא הוא חייב להשתקף למי שרואה את החלון בדיוק בעין, וזה נקודה אחת מתוך אינסוף שבהם הא יכול לעמוד ולראות את החלון

פורסם
  • מחבר

יש סוגי אור שיעשהו את העבוד כמו אולטרה סגול ,אנפרא רד ולא יודע מה ....?

וסתם לידע כללי האם כבר פיתחו זכוכוית שבלחיצת כפתור תשנה את התכונות שלה ? משהו כמו זכוכית דו שכבתית עם סוג גז מסוים בין שתי הדפנות וכאשר עובר בו זרם חשמלי זה משנה צבע ...... משהו בסגנון הזה ?

פורסם

לא משנה איזה מקור אור אתה שם, חייבים לראות ישירות השתקפות שלו כדיי שהיא תהיה חזקה יותר מהאור שעובר מבפנים. ועדיין זה יהיה בנקודה אחת כלומר חוץ מאותה נקודה כל יתר השטח של החלון עדיין שקוף. מצלמות מסוימות יכולות לראות גם דרך כתם האור כמו כלום

אור בצבע אחד לא משפיע אל העברה של אור בצבע אחר. למשל, UV לא ישפיע אל איך IR, אדום, ירוק, כחול עוברים דרך החלון. UV ו IR לא ישפיעו בכלל אל מה שבן אדם ללא ציוד רואה, כי הוא לא רואה אף אחד מהם. ב UV עצמו כן יראו את ההשתקפות של מקור האור וכל יתר השטח של החלון נשאר שקוף

קיימת זכוכית כזאת מזמן, יש אחת כזאת ממש לפניך, נקראת LCD

פורסם

אולי תשים אור מבחוץ, פרוג'קטור או משהו חזק אחר.

פורסם

וסתם לידע כללי האם כבר פיתחו זכוכוית שבלחיצת כפתור תשנה את התכונות שלה ? משהו כמו זכוכית דו שכבתית עם סוג גז מסוים בין שתי הדפנות וכאשר עובר בו זרם חשמלי זה משנה צבע ...... משהו בסגנון הזה ?

האמת שכן. ראיתי (בתצוגות) חלונות שהם בעצם מסכי LCD שקופים, ואפשר לשנות אותם משקופים לאטומים.

http://tlc.howstuffworks.com/home/smart-window3.htm

http://www.privaglass.net/ourproduct.html

כמובן שזה עולה לא מעט כסף, ובמחיר שלהם אפשר לרכוש פיליפיני קטן שיעשה את אותה פעולה באמצעים זולים יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם , אם אני יזמין עם זכוכית דו שכבתית ובמקום לשים את הזכוכית הרפלקטיבית כלפי חוץ אני שם אותה מפנים (אבל הרפלקט כלפי חוץ ) . ושם בין שני לוחות הזכוכית מסגרת פרספקס עם לדים שיעשה תאורה שווה וחזקה בין שתי הלוחות זה יעזור במשהו ......? או חבל על הזמן

[v.php?file=20427962.jpg

20427962.jpg

פורסם

לגמרי חבל אל הזמן

שים וילון או תדאג לחושך בתוך החדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.