עבור לתוכן

בואו ונדבר על הדור הבא, הטאבלט!

Featured Replies

פורסם

כפי שכולם יודעים בתצוגת CES2011 בלס ווגס הוצגו מספר טבפטים של חברות כמו אסוס, אייסר, דל מוטורולה, ארכוס ועוד

מה דעתכם? מי הכי טוב למשחקים? לשעות עבודה? מערכות הפעלה? מי נותן תפוקה טובה ביחס למחיר?

פורסם

טאבלט למשחקים?

איזה משחקים בדיוק? ספיידר סוליטייר וWorld of Goo? אתה לא באמת מתכוון לשחק משחקי אסטרטגיה / מכות / FPS על טאבלט?

פורסם

לא מדוייק, יש לך דברים כמו infinity blade שרצים נהדר על אייפד.

יהיה יותר מדוייק להגיד, שאתה לא תגיע לביצועים של XBOX, אבל זה יכול להתפתח לסוג של "גיים-בוי" של שנת 2020

פורסם

ביצועים הם לא השיקול פה, אלא הממשק.

פורסם

זה משחקים שנכתבו לפלטפורמה של APPLE... אנשים לא יתחילו לשחק COD על טאבלט (למרות שאסוס הוציאה טאבלט לא אנושי שיכול לעשות את זה(

פורסם

אני מעדיף פונקציונאליות על פני גיימינג וממשק. תנו לי וינדוס ואופיס 2007 על טאבלט. לא אכפת לי אם זה נראה יפה או רץ מהר, אני רוצה את היכולת לערוך מצגות וקבצי וורד בזמן אמת. זה היה חוסך לי המון כאב ראש ומיילים.

פורסם

זה משחקים שנכתבו לפלטפורמה של APPLE... אנשים לא יתחילו לשחק COD על טאבלט (למרות שאסוס הוציאה טאבלט לא אנושי שיכול לעשות את זה(

יש מספיק משחקים שנכתבו לאפל לדוגמה כדי שהרעיון של טבלט לא ילקח בצחוק כמו פעם.

אני גם חושב שדברים כמו RPG ואפילו הגרסאות הנפוצות יותר היום ה-MMORPG, לרובם יש פוטנציאל גדול מאוד בטבלטים.

הדברים לא נכתבו על החומרה שקיימת היום, אבל הכיוון נראה הגיוני מספיק.

עריכה:

מחר לדוגמה יוסיפו אפשרות bluetooth ובעזרתו חיבור עכבר.

במקרה הזה החבילה אפילו יותר קרובה לרוב ה"לייט גיימרז"

פורסם
  • מחבר

אני אורה את הטבלטים כתחליף לכל הנטבוקים..... לא?

זה נכון שאסוס הוציאו טבלט עם i5.... אבל המחיר בהתאם.... 1100$ לא נראה לי הגיוני בשביל "ניידות"...

האומנם כל השאר מבוססים על Z או M אטום כמובן....

המחיר הסביר 400-500 דולר נראה לי מחיר סביר בייחוד כשלרובם יש תוספת של HDMI....

פורסם

אני מחכה שהמחיר שלהם ירד לפני שאני קונה אחד

אני חושב שבעתיד טאבלט משולב GPS יכול להיות מצוין

בעניין משחקים -פחות מעניין אותי בטאבלט -יש לי סלולרי שלא בנוי במיוחד למשחקים והוא מספיק לי

לכמה דקות פה כמה דקות שם

חוץ מזה גם ככה אפילו לDS המיושן כבר יש משחקים הרבה יותר מוצלחים מהאיפון\איפד

הייתי מעדיף בטאבלט דיו אלקטרוני צבעוני -כי הוא נראה לי הרבה יותר שימושי לקריאה \גלישה \וכו

מאשר נגן סרטים\משחקים

גם ככה מי כבר צופה בסרטים בחוץ ?

הסלולרי שלי מסוגל לזה ואני לא משתמש בו לזה

ומשחקים בנידות מספיק לי קזואלים ברמה של טטריס -זה גם לוקח הרבה פחות בטרייה

למרות שאני כן יקנה 3DS ואולי בעתיד PSP2 -אבל זה יהיה לשימוש ביתי

מה שכן כן הייתי רוצה יצאת HDMI ויכולות לנגן סרטים -כי זה יחליף לי את הסטרימר

פשוט המסך של המכשיר הייתי רוצה דיו אלקטרוני שלא מתאים לסרטים

כי כמו שאמרתי מעדיף את זה לקריאה נוחה ויותר זמן בטריה

בעתיד עם תחנת עגינה טובה זה גם יוכל להחליף PC

פורסם

זה -> http://www.notionink.com/ :P

pre-order הסתיים, אני מחכה לביקורות ראשונות.

על פניו נראה העסקה המשתלמת בשכונה לטאבלט אנדרואידי.

adam21.jpg?w=720&h=462

פורסם
  • מחבר

כשאני מחפש מחשב \ טאבלט במקרה הזה לשי אישית חשוב שיהיה בו ווינדוס ולא מערכת הפעלה אחרת מסיבת נוחות ונגישות...

לכן אני לא ממהר לומר של אחד מהטבלטים טוב.... כי אין להם חיבורי USB למיניהם... ולא גמישים (כמו במקרה של אפל...)

פורסם

כשאני מחפש מחשב \ טאבלט במקרה הזה לשי אישית חשוב שיהיה בו ווינדוס ולא מערכת הפעלה אחרת מסיבת נוחות ונגישות...

לכן אני לא ממהר לומר של אחד מהטבלטים טוב.... כי אין להם חיבורי USB למיניהם... ולא גמישים (כמו במקרה של אפל...)

מה בדיוק, או בערך, אתה מנסה לומר?

מניסיון, WIN7 היא מערכת הפעלה גרועה למחשבי לוח "קלים", כל נושא הטאץ' בWIN הוא מחור@ן רק באולטימייט יש מענה סביר.

גם אז מדובר בתוכנה שעולה כמו החומרה שהיא יושבת עליה. מאוד מנופח וכבד. עדיף אנדרואיד עם התאמות שניתן לשדרג ולשנות לפי צורך.

פורסם

מה שהוא מנסה להגיד הוא שהוא חושב שטאבלט זה מגניב, אבל זה לא מתאים לו. :smile1:

פורסם
  • מחבר

חחחח אהבתי...

הטבלט עצמו צריך להיות נייד וכמה שיותר וורסאלי! מה שלא ניתן למצוא בתוכנות של הAPPLE!

מערכת ההפעלה של ווינדוס נותנת את כל הוורסליות שצריך כאשר יש לך חיבור USB אחד אפילו!

אולי אני לא מכיר את האנדרואיד מספיק טוב אבל אני לא רואה את עצמי מצליח לבצע את כל הפונקציות / פעולות שאני עושה בווינדוס.

כאשר היום הטבלטים מגיעים לרמת ביצועים של נטבוק ממוצע (עם מעבד N280) לפי דעתי הם תחליף מצויין לניידות!

פורסם

הטבלט עצמו צריך להיות נייד וכמה שיותר וורסאלי!

כשאתה משלב מילה לועזית בדיבור, מומלץ להכיר לפני כן את המילה, הכתיב וההגייה שלה. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים