עבור לתוכן

מחפש משחק מאתגר אחרי שסיימתי את כל הלהיטים

Featured Replies

• תגובות 92
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואו, המשחק הראשון העלילה הייתה חפירה אמיתית אה... נראה לי מזל שהתחלתי מהשני...

פורסם

אף פעם לא התעמקתי בעלילה של אף אחד מהם. לא הפריע לי להנות מהשני. הראשון היה טוב אבל חזר על עצמו יותר מדי.

פורסם

אלכס אתה לא ברור במה שאתה רוצה מהמשחק שלך

מצד אחד אתה רוצה משחק שיהיה יפה במחינת גראפיקה ומצד שני אתה רוצה משחק עם עלילה טובה ומשחקיות מושקעת

בעולם שאני חי בו (לצערי ולצער כולם) זה לא הולך ביחד

אם אתה מחפש משחק עם עלילה מדהימה תשחק ב grim fandango

ולפני שאתם צועקים.... כן אני יודע שאין גראפיקה והממשק לא הכי נוח (זה בלי עכבר)

אבל זה המחשק הכי ענק ששיחקתי בו בחיים (שלא לדבר עם קשה בטירוף!!!!)

וכנראה שרוב הילדים פה בכלל לא יודעים על מה אני מדבר (חבל)

אם אתה מחפש משחק עם גראפיקה מדהימה אז יש לך את מטרו 2033 (או משהו כזה)

יש לך גם את FO3 אם עדיין לא שיחקת בו (יש לו מודים שמשפרים את הגראפיקה בצורה לא נורמלית שמכבידה אפילו על הכרטיסים היותר חזקים בשוק)

דרך אגב MOH ממש חלש (ממש אכזבה לסדרה, במיוחד אחרי ALLIED ASSAULT עם שלב ה OMAHA BEACH הבלתי נשכח)

אין שם שום דבר מיוחד שלא ראינו בעבר

הוא קצר בטירוף (אני גמרתי אותו ב2 ישיבות של 3 שעות)

והגראפיקה לא שום דבר מיוחד

אם כבר BLACK OPS יותר נחמד

גם לא ביג דיל אבל עדיף מMOH

פורסם

מצטרף להמלצה על grim fandango

manny calavera rulez

פורסם
  • מחבר

JACK, מאוד ברור מה אני רוצה. קרא עמודים קודמים ותבין

ומה העלת מהאוב משחק משנות ה-90, אני מדבר איתך על משהו שיאמץ כרטיס מסך נוכחי עם הדרישות שפורטו קודם.

פורסם

איכשהו תמיד יוצא שבדיוני המלצות האלה ממליצים על כל המשחקים מכל הז'אנרים ומכל השנים

טוב שלא המליצו על קומאנדר קין...

פורסם

אח קומנדר קין - דרך אגב עובדים על גרסא חדשה שלו

פורסם

קראתי את כל העמודים הקודמים

שמתי את גרים בתור השוואה למשחק שיש בו עלילה מדהימה ובלי גראפיקה

אם אתה רוצה משהו שיאמץ את החומרה אתה יכול לשחק ב FO3 עם המודים שאמרתי. קוראים לזה TERRAIN PACK אם אני לא טועה

תוריד את זה של ה 2M זה ממש נראה איכותי!!

לפי מה שהבנתי מטרו 2033 הוא בסגנון שלו (לא שיחקתי בו אז אני לא יודע)

קיצר תהנה זה הכי חשוב :xyxthumbs:

פורסם

מישהו אמר StarCraft II ?

פורסם
  • מחבר

מטרו זה כמו סטאלקר בשבילי. אותה רוסיה, אותו חרא.

SCII לא רלוונטי כי זה מפלצות ומשחק מטומטם. האסטרטגיה היחידה שאני מוכן לגעת בה זה RED ALERT ומאז החלק השלישי המשחק הפך לחיילי לגו ואנימציות.

לכן אני מתמקד ב FPS כרגע.

פורסם

רק World of warcraft... מאז שהתחלתי לשחק לפני שנתיים שום משחק אחר לא נכנס לי למחשב... ובמיוחד עכשיו שיצאה ההרחבה החדשה...

פורסם

אני יודע בדיוק מה אתה מחפש!! הנה משחק שנראה שכולם שכחו kane and lynch dead men , המשחק תפור אליך אתה לא תתחרט. שיחקתי את אותם משחקים שאתה שיחקת וחיפשתי כמוך משהו בסגנון ובהתאם לקריאת התגובות שלך זה הכי מתאים שמצאתי בשבילך. ממליץ בחום!

המשחק בסגנון היטמן ו- MAX PAIN עם עלילה למבוגרים מפותחת מאוד ואלמנטי פשע חזקים. עם CUT SCENCE שלא מבישים סרט קולנוע, העלילה עצמה מסתובבת על שני אסירים שפרצו מהכלא. לא הייתי מנסה לשחק את המשחק השני בסדרה DOG DAYS, הוא מצונזר קשות (ערום ו- HEAD SHOTS בין השאר) התקנתי ומחקתי (אני מחרים דברים מצונזרים באופן כללי), יש אפשרות לפתוח את הצנזורה באופן חלקי אבל לא התרשמתי מזה במיוחד (אולי זה השתנה לבינתיים צריך לבדוק).

בנוסף מצטרף להמלצות שנתנו לך פה ל- Splinter Cell Conviction ,DEVIL MAY CRY 4, Batman Arkam Asylum , .

באטמן נראה מבטיח מאוד (אם כי יש סיכוי שהוא יהיה טיפה ילדותי) אבל רק התחלתי אותו אז קח את זה בערבון מוגבל..

בניגוד להמלצות אחרות שנתנו לך פה הייתי מתרחק מ- JUST CAUSE 2, ומ-1 ASSASIN CREED (את השני לא שיחקתי). שני המשחקים באמת נראים מדהים ויזואלית אבל המשחקיות היא מאוד קטנה ומונוטונית, המשחק ממצה את עצמו לאחר מספר שעות קטן.

מ-JUST CAUSE 2 התאכזבתי במיוחד ציפתי להרבה יותר. יש שם שלושה סוגי משימות שחוזרים על עצמם בהבדלים קטנים במיליון וריאציות שונות וכדי להתקדם במחשק צריך לגמור הרבה, אבל הרבה.... מאוד מהם. לא הייתי משחק את המשחק בשביל העלילה (כי היא לא קיימת) אלא יותר בשביל ה SAND BOX EXEPRIENCE שגם היא מתמצה דיי מהר ואז זה נהיה שעמום טוטלי, מפת העולם היא ענקית אבל התוכן שהכניסו למשחק לא גדול. הבינה המלאכותית אפסית. אתה רוצה עולם פתוח הרבה יותר מעניין תשחק Zelda אם אתה מכיר חחחח

את assasin creed עזבתי לאחר שלוש שעות גם אכזבה גדולה, ניסתי פעם משחק בשם THIFE בעל אלמנטים דומים שנראה הרבה יותר מבטיח (אני קרוב לוודאי צריך לחזור אליו עכשיו שנזכרתי בו).

אה... :kopfpatsch: עוד אחד פנטסטי לפני שאני אשכח MIrror Edge, זה משחק פארקור אדיר חחח אתה רץ על הגגות VERY FUN :lol: מצאתי אותו עם משחקיות שונה מהרגיל ומעניינית. משחק מהיר ועצבני.

עוד אחד טוב זה ONI אם בא לך נוסטלגיה (גרפיקה טובה למדי) ולא שיחקת. שווה משחק!

שיט :s07: אני כותב את השורות האלה ועוד משחקים רצים לי לראש. על תוותר על Prototype משחק מגניב מאוד בסגנון DMC4, שניהם נראים מדהים בהרבה מובנים. אני גם נזכר ב Tomb Raider Aniversary, אחד מהטומב ריידר הכייפים יותר ששיחקתי (שיחקתי את כולם), יש כמובן גם את סדרת prince of persia שזה תמיד לא רע אם כי יכול להיות איטי ולשעמם לעתים .

בהחלט הייתי מסתכל גם על DEAD SPACE 2 ו- MASS EFFECT 2 . אבל יש לי נסיון מוגבל איתם.

המשחק הבא שאני כנראה אשחק , אם יהיה זמן, הוא God of WAR 3 שנראה מדהים !! אני מזיל עליו ריר כבר הרבה זמן, אבל אני לא בטוח שהוא יצא ל PC (צריך לבדוק).

יאלה חפרתי מספיק

happy gaming :xyxthumbs:

פורסם

נעלבתי קשות.

לא יפה להצהיר על SC 2 "משחק מטומטם". אני יכול להבין ואף אשמח לשמוע ביקורת בונה.

נניח שהיו מחליטים ש- כלי המשחק בשחמט הם "מפלצות", במקום חייל היו שמים טרול, ובמקום סוס היו שמים דרקון מעופף. זה הופך את המשחק למטומטם???

בתור בחור בן 26, ששיחק מתקופת חטיבת הבניים בסטארקרפט המקורי ועד היום (אני עדיין משחק), וגם משחק בסטארקרפט 2 שממשיך אותו בצורה ראויה, עלי לומר שלטעון על המשחק שהוא מטומטם זה פשוט מעליב. אתה יכול להגיד "לא לטעמי", "אני לא אוהב" וכו'.. אבל מנסיון (ובתור אחד שאח שלו לא היה מוכן לשחק ב - ZERG בגלל שהם הגעילו אותו, ככה שאני מבין קצת מה מפריע לך) המשחק הזה רחוק מלהיות מטומטם ולדעתי הוא יותר בגדר השחמט של המאה ה - 21. אני באמת ובתמים מאמין שאם היית נותן למשחק צ'אנס (מדמיין לדוגמה שכל העמים במשחק הם דמויות גפרור) היית מבין מה עומד מאחוריו ועל מה הוא מתבסס ורק לאחר מכן היית מחליט אם הוא לטעמך או לא. ולא גורס חד משמעית שהוא "מטומטם".

שיהיה יום מעולה לכל קוראי הפורום :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים