עבור לתוכן

מחפש משחק מאתגר אחרי שסיימתי את כל הלהיטים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

את BURNOUT PARADISE סיימתי כשהיה לי XBOX 360 לכמה חודשים.

RED FACTION ו CALL OF JUAREZ נראים מצויין לטעמי. יש אקשן, אין מפלצות הזויות :yelclap:

• תגובות 92
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

MAFIA 2

ואם תיפתח טיפה ותנסה את מאס אפקט אתה לא תצא ממנו, גם אני לא אוהב לרוב משחקי מדע בדיוני אבל מאס אפקט זה סיפור מיוחד.

פורסם

gta iv ?

פורסם

SINGULARITY

פורסם

עוד המלצה על ASSASSIN'S CREED 2, בהנחה שאת הראשון סיימת.

פורסם

Just Cause 2- ללא ספק שכרון חושים של נופים מרהיבים וכיף טהור.

Call of Juarez -אמנם shooter נחמד אבל קצת משעמם בליניאריות שלו.

אני מצטרף לרבים אחרים: Mass Effect 1+2 - אל תפספס. גם אני לא סובל כל דבר שקשור למדע בדיוני בחלל, אבל המשחק הזה פשוט סינמטי ועמוס באקשן והחלטות דרמטיות שפשוט אי אפשר לפספס.

Assassin's Creed - מזכיר אולי במקצת את המשחק ששלפת מתהום הנשייה, אבל הוא שונה בעלילתו ובתקופות הזמן שזה מתרחש. (ואפילו אין מפלצות).

אם כבר Lost Planet אז מהראשון ממש נהנתי - שווה לנסות!

Splinter Cell Conviction גם נחמד מאוד.

אם חשקה נפשך בכאוס אורבני משובח כמובן GTA 4 עם שתי הרחבותיו. (ההרחבות יותר מהנות!).

כמובן שאם פיספסת באקסבוקס את Gears of Wars, אז הראשון יצא למחשב ועדיין בעל גרפיקה מעולה לטעמי.

לגבי מאפיה 2- התמונה שהצטיירה טרם יציאתו הייתה הרבה יותר ססגונית, אבל בסופו של דבר הוא משחק אקשן שהתחפש ליום אחד למשחק סנדבוקס מסורס והתוצר הסופי ישעשע אותך ל12 שעות בערך.

תהנה :jump:

פורסם

unreal tournament 3. זה אמנם עם מפלצות, אבל זה בסטייל אחר לגמרי. חוץ מזה שהגרפיקה לא רעה בכלל.

פורסם

מחזק לגבי mass effect 2 משחק אחד המדהימים ששיחקתי בהם אי פעם!

גם 1 סבבה אבל 2 זה פשוט משהו אחר ויוצא דופן.

מחכה בקוצר רוח ל3 ;D

פורסם
  • מחבר

SINGULARITY - שוב מפלצתות והזיות?

הזכיר לי את RETURN TO CASTLE WOULFENSTEIN שהתחיל עם נאצים ונגמר עם פקאצות.

תגידו אפשר להתחיל A.CREAD מהמשחק השני או שחייבים את הראשון ?

פורסם

לא קריטי לפי דעתי. מה גם שהמשחק הראשון הרבה פחות מגוון וחוזר על עצמו יותר מידי, ככה שהוא יכול לשעמם אלא אם כן ממש תתחבר לעלילה.

פורסם

עדיף להתחיל מהראשון מבחינת העלילה. באופן כללי הוא היה משחק טוב, פשוט ליד השני הוא מתגמד.

ואם יש לך Gamepad בכלל יותר כיף

פורסם

קשה לי לראות איך תצליך להבין את העלילה כמו שצריך בAC2 אם לא תשחק ב-1. עם זאת, זה חבל, כי הראשון מייגע, במיוחד כשמשווים אותו לשני שעדיף ממנו בהרבה.

mass effect- בדיוק סיימתי את הראשון (שיחקתי בשני כשהוא יצא, אני רציתי להשלים לקראת השלישי). שניהם משחקים נהדרים מכל בחינה, אבל נראה לי שתהנה יותר מהשני, למרות שכדאי להתחיל מהראשון בכל מקרה, תוכל להשתלב בשני בצורה הרבה יותר מהנה, ולא רק מבחינת עלילה (מייבאים את השמירות מהראשון לשני וזה מאוד משפיע על השני). זה לא ממש משחק מפלצות... אתה נלחם נגד כל תושבי הגלקסיה+רובוטים, ורובם הומנואידים. זה לא נכנס לקטגוריית "משחק מפלצות"- אין שם ממש מפלצות.

פורסם

אף אחד לא הזכיר את MOH2010 ? (כנראה שלא ממש אוהבים אותו..) אני די נהניתי למרות שהוא די קצר ב SP...

פורסם

זה לא ממש משחק מפלצות... אתה נלחם נגד כל תושבי הגלקסיה+רובוטים, ורובם הומנואידים. זה לא נכנס לקטגוריית "משחק מפלצות"- אין שם ממש מפלצות.

:funnypost:

הבנאדם מחפש משחק מציאותי ככל האפשר. אחרי שסקרת בפניו את האורגניזמים החוצנים והמכונות העתידניות שהמשחק כולל ובשפע אני סמוך ובטוח שהוא רץ לקנות את שני המשחקים ;D

פורסם
  • מחבר

האמת התנקתי הרגע את MASS EFFECT 2, בינתיים נראה ממש טוב עם כל הדיאלוגים האלה.

למרות שנראה לי שלא משנה מה אבחר, מה שיקרה הוא אותו הדבר . . .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים