עבור לתוכן

אתר סירטונים - מה צריך בשביל להקים אחד כזה?

Featured Replies

פורסם

מספר חברים רוצים להרים אתר בעברית של סירטונים.

בדקתי קצת את הנושא והבנתי שאני צריך:

1. דומיין

2. איחסון עם FFMpeg, שנותן לי הרבה מקום ותעבורה.

3. סוג של נגן שיאפשר בעתיד שילוב פירסומות ולוגו אתר (מה הכי טוב?)

4. הם גם רוצים שיהיה משולב בו פלאש כדי שייראה מאוד נחמד ומזמין

יש עוד משהו שאני צריך כדי להרים את האתר?

נראה לי שאני מפספס משהו

פורסם

מנוע חיפוש

ועוד כל מיני דברים שעושים את החיים קלים יותר לגולשים

הבעיה שאתר כזה עולה המון כסף והרבה מהם לא ריווחים

אפילו יוטיוב לא בטוח שריווחי עדין

פורסם
  • מחבר

צודק, אני צריך גם מנוע חיפוש אחרת זה יהיה ממש לא מסודר חח

יש איזשהו "אתר מוכן" שאני רק אשנה לו מספר דברים והוא בגדול מוכן?

ולמה הוא עולה הרבה כסף והוא לא ריווחי :-[ תפרט לי בבקשה

פורסם

השטח אכסון והתעבורה שצריך לאתר עם סיכוי כלכלי להרוויח בתחום הזה (שיש לו הרבה גולשים)

פשוט מאוד יקר

תחשוב על זה ככה -אתר קטן רגיל (לא סרטונים) אפשר ליצר בכמה מגביט בודדים

עם זה רק HTML (שפת תכנות ) בלי תמונות אפילו פחות ממגה אחד

אני מדבר על אתר של כמה "דפים"

עכשיו כל סרטון באתר סרטים כמו יוטיוב מתחיל מעשרות מגה ועד 2 גיגה ל10 דקות של סרטון

זה המון ועולה המון

תוסיף לזה צוות עובדים -ואתה חייב בגלל זכויות יוצרים ותכנים לא מתאימים (דיבה\פורנו וכו)

גם החזקת השרתים

וזה המון כסף

צריך גם צוות מכירות (פרסומות) ואנשי חשבונות

בקיצור המון כסף

אני לא אומר שזה לא יכול להצליח אבל אתה צריך המון כסף לזה וזה עסק מסוכן מאוד מבחינה כלכלית

פורסם
  • מחבר

מזל שנתקלתי בך, אתה ממש מבין את הנושא!

לפי מה שאני מבין ממך אני עומד בפני 2 בעיות עיקריות:

זכויות יוצרים,

חשבתי שאם אני אשים דף לפני כל העלאה האומר "באישור הודעה זו אתה מתחייב שאתה הוא יוצר הסרטון.. בלה בלה..", ואז אני דיי מכוסה (ומובן שאני אעבור על הסרטונים בעצמי לעיתים)

התעבורה ואיחסון,

אם הבנתי נכון כאן הולכת להיות ההוצאה העיקרית שלי, ואם אני מוצא אחד כזה בזול אז אפשר להגיד שאני 80% מסודר?

פורסם

חשבתי שאם אני אשים דף לפני כל העלאה האומר "באישור הודעה זו אתה מתחייב שאתה הוא יוצר הסרטון.. בלה בלה..", ואז אני דיי מכוסה (ומובן שאני אעבור על הסרטונים בעצמי לעיתים)

לא יעזור עם לא יהיה צוות שימחק תכנים לא מתאימים

התעבורה ואיחסון,

אם הבנתי נכון כאן הולכת להיות ההוצאה העיקרית שלי, ואם אני מוצא אחד כזה בזול אז אפשר להגיד שאני 80% מסודר?

בכמות כזאת לא תמצא זול

וחוץ מזה צריך צוות עובדים לכל מיני דברים

פורסם

מספר חברים רוצים להרים אתר בעברית של סירטונים.

flix youtube???

פורסם
  • מחבר

איפה השאיפות שלך ידידי?

יש גם המון פורומים ויש הרבה בנקים, זה לא אומר שהם לא טובים ;)

אני אשמח אם תוכל לעזור לי כדי שיהיה לאתר סיכויים טובים יותר להכנס לשוק, אחרי הכל אתם המקצוענים :)

קרירין,

יקח זמן עד שהאתר יהיה גדול אז אני עוד לא דואג בקשר לזה :)

ולגבי הנגן, מה אתם אומרים על זה?

http://flowplayer.org/index.html

יש למישהו רעיונות טובים לעיצוב?

פורסם

בוא נעשה לך קצת סדר,

דבר ראשון זה שרת בעלות של 5 דולר בחודש אתה מקבל אחסון ללא הגבלה אולי הגבלה של 50000 קבצים אבל שתעבור את המכסה שזה יהיה הבעיה שלך תקנה עוד חבילה ב5 דולר.

שרתים מחו"ל:

bluehost

hostgator

hostmonster

go daddy

וכו'

חלק מהחברות יתנו לך שירותי גיבוי וללא הגבלת איחסון ותעבורה

יתרונות:

לעומת איחסון בארץ זול מאוד

חסרונות:

קצב העלאה איטי, גלישה יותר איטית תצטרך לבדוק אם זה טוב לך וזה לא הכי טוב לקידום בגוגל.

מערכת ניהול תוכן לאתר

חייב מערכת לניהול תוכן שיהיה לך את האופציה למנוע חיפוש תגיות והכל יותר קל ונוח פשוט מעלה סרטון כמה מילים וזהו,

הייתי ממליץ לך על מערכת wordpress יש לה קהילה גדולה בארץ ותמיכה מלאה בעברית זאת מערכת לבלוגים ולכן גם טובה לקידום בגוגל.

ניתן להוריד אותה מכאן

http://he.wordpress.org/

כולל הוראות התקנה בעברית די פשוטות ב-5 דקות ויש לך אתר.

אתר תבנית של וורדפרס לסרטונים

בעלות של כמה עשרות דולרים תוכל לקנות תבנית עיצוב לאתר מקצועי ביותר שקשור לנושא שלך אם תחפש בגוגל wordpress themes video

תמצא המון תבניות תחפש אחת שתמצא חן בעיניך ותקנה אותה.

אתר לסרטונים לדוגמה: http://www.wpzoom.com/demo/videozoom/

מה שנשאר לך זה לתרגם אותה עם קצת ידע ב-css תוך יומיים התבנית שלך מוכנה

מחיפוש קצר שעשיתי מדריך שיעזור לך: http://www.dakars.info/computers/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%AA-%D7%AA%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%A4%D7%A8%D7%A1/

במידה וגם אין לך כח להתעסק עם תרגום התבנית תמיד תוכל לתת למתכנת שיעשה לך את העבודה...

לסיכום כל העסק הזה בעלות של 500 שקל פלוס מינוס

250 שקל איחסון לשנה

250 שקל נגיד תבנית

מקווה שעזרתי לך.

פורסם
אחרי הכל אתם המקצוענים

אני חובב לא מקצועי

לסיכום כל העסק הזה בעלות של 500 שקל פלוס מינוס

250 שקל איחסון לשנה

250 שקל נגיד תבנית

אני חושב שאתה חולם שיתנו לו בלי הגבלה ב250 שקל

חוץ מזה לאתר עם סיכוי לרווח בתחום צריך צוות לכל מני דברים

פורסם
אני חושב שאתה חולם שיתנו לו בלי הגבלה ב250 שקל

באתר הזה לדוגמא בעלות של 5.95 דולר לחודש (6 דולר * 4 שקל = 24 שקל לחודש * 12 חודש = 288 שקל) אתה מקבל ללא הגבלת נפח איחסון

תכנס לכאן ותראה בעצמך אתה זה שחולם....

www.hostmonster.com

חוץ מזה לאתר עם סיכוי לרווח בתחום צריך צוות לכל מני דברים

לא חייב צוות על ההתחלה, כל דבר בחיים מתחילים מ-0 תן לבחור להתנסות לקבל תגובות מאנשים על האתר

בוא נגיד שאת יוטיוב הוא לא ישבור והוא לא מנסה להתחרות בפליקס...

פורסם

@dd7 קראת את הTOS שלהם? (בדגש על סעיף 7)

פורסם

אני יצטט

# It is NOT intended to support the sustained demand of large enterprises, internationally based businesses, or non-typical applications better suited to a dedicated server.

Hostmonster.com will make every commercially reasonable effort to provide additional resources to Subscribers who are using their website(s) consistent with these Terms, including moving Subscribers to newer and bigger shared servers as necessary. However, in order to ensure a consistent and quality experience for all Subscribers, Hostmonster.com does place automated safeguards to protect against any one site growing too quickly and adversely impacting the system until Hostmonster.com can evaluate said sites resource needs.

# Unlimited Hosting Space. Hostmonster.com does not set arbitrary limits on the amount of disk space a Subscriber can use for the Subscriber's website, nor does Hostmonster.com charge additional fees based on an increased amount of storage used, provided the Subscriber's use of storage complies with these Terms. Please note, however, that the Hostmonster.com service is designed to host websites. Hostmonster.com does NOT provide unlimited space for online storage, backups, or archiving of electronic files, documents, log files, etc., and any such prohibited use of the Services will result in the termination of Subscriber's account, with or without notice. Accounts with excessive number of files negatively affect the performance of the server and Hostmonster.com may request that the number of files be reduced to ensure proper performance.

# Unlimited File Transfer. Hostmonster.com does not set arbitrary limits on the amount of visitor traffic a web site can receive or on the amount of content a Subscriber can upload to his/her/its website in a given month, nor does Hostmonster.com charge additional fees based on increased use of bandwidth, as long as the Subscriber's use of the Services complies with these Terms. In most cases, a Subscriber's web site will be able to support as much traffic as the Subscriber can legitimately acquire. However, Hostmonster.com reserves the right to limit processor time, bandwidth, or processes, memory, or number of files in cases where it is necessary to prevent negatively impacting other Subscribers.

במילים אחרות זה לשימוש לאתרים יחסית קטנים ועוד בארצות הברית

זה לא באמת "Unlimited"

וגם לא הגיוני שיהיה בלי הגבלה במחירים כאלו

אחרת היו חוגגים להם על התחת

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאני אגיע כל כך מהר למקום שאני אחשב כמשתמש כזה.

אם הצלחתי להגיע לזה באמת אז כנראה שהאתר מצליח! D:

גם אם ידובר ב1000 שקל בשנה, זה עדיין משהו שאני יכול לעמוד בו (זה יוצא בערך 84 לחודש)

אגב, חשבתי על רעיון

המרחק של השרת יכול באמת להשפיע על מהירות העלאה והורדה, ולכן חשבתי על שימוש בפרוקסי כדי לזרז את העניינים

מה אתם אומרים, זה יכול לעבוד?

פורסם

ישמור השם, אתה יודע מזה פרוקסי? :facepalm:

זה עוד נקודה שהתוכן צריך לעבור בה לפני שהוא מגיע ליעד -> יוריד את המהירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים