עבור לתוכן

משהו שיחק ב Amnesia: The Dark Descent

Featured Replies

פורסם

היי

ראיתי שהמשחק קיבל בקורות טובות לכן החלטתי לנסות

שיחקתי שעתיים והשתעממתי ברמות

פשוט עוברים מחדר לחדר בלי אינטרקציה עם כלום חוץ מקריאת מסמכים

משהו שיחק במשחק ומבין על מה הציון הגבוה

פורסם

אני יכול להגיד לך שזה אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי בהם. אם משתמשים באוזניות ומתרכזים במתרחש ובקולות, אפשר לחטוף התקף לב ורעידות. כמובן שזה משתנה מאדם לאדם ויש כאלה שלא נפחדים בקלות או שלא נסחפים בהתרחשות. אני יכול לומר לך שהיו פעמים שהפסקתי לשחק על מנת לנוח. יש שם טקסטים ותמונות מטרידות והקולות והרחשים יכולים להוציא אנשים משלוותם. קשה להגיד שנהניתי במשחק. התהלכתי במסדרונות ובמחילות האפלות וחששתי מכל דלת שפתחתי. זה מוזר, כי הרי זה משחק ואתה יושב מוגן בכסא שלך אבל אני יודע שהרגשתי רדוף וחששתי בחלקים גדולים מהמשחק.

אין פה יריות ואתה לא יכול לתקוף דבר. אתה יכול רק לברוח ולהתחבא. משחק חשוך מאוד ומטריד מאוד. בהגדרתו, המשחק לא יכול להתאים לכולם. לא משחק מושלם ולא הבנתי הכל בעלילה אבל בחדר חשוך עם אוזניות לא מצאתי משחק שמספק חוויה שכזאת. האמת, הפתיעה אותי ההשפעה של המשחק עלי. כשסיימתי אותו חיפשתי מידע על הסיפורים שהוא מבוסס עליהם.

אני זוכר שקראתי ביקורות של משתמשים ולא מעט מהם אמרו שהם פשוט מפחדים לשחק. אם לא הייתי סקרן לגבי הסוף, הייתי מפסיק לשחק.

פורסם

Amnesia בהחלט משחק יוצא דופן. תקחו בחשבון שהוא מתחיל לאט ומשתפר בהמשך. למידע נוסף:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473440.0

פורסם

כן אני שיחקתי וממש נהנתי ממנו בעיקר בגלל שאני רואה הרבה מאד סרטים.

זה מסוג המשחקים האלה שהם יותר עלילה ואווירה מאשר משחקיות.

והעליליה והאווירה ברמה שלא מביישת סרט מתח פסיכולוגי טוב.

ובטח אתה שואל את עצמך למה הוא קיבל ציונים טובים

אני חושב שהתשובה היא שזה משחק די מרענן

נחמד לראות על השולחן עבודה שלך משחק שהוא לא מלחמה/נאצים/זומבים/לוחמה בטרור.

פורסם

מחזק את הנאמר

זה משחק פשוט מצויין מבחינה של משחקיות ואווירה.

אני לא מתבייש להגיד שזה אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי (ואני מאוד בררן לגבי המשחקים שלי)

אם אתה בן אדם אם חוש דמיון מפותח אז זה משחק בשבילך

פורסם

אין לי את האומץ לשחק בזה. הייתי פשוט מת מפחד. >:

פורסם
  • מחבר

אולי בגלל שאני לא מפחד/נבהל המשחק די משעמם אותי

מה שאני יכול לשבח את המשחק זה שלא התנסתי במשחק כזה. הדמות מתהלכת בחדרים בלי מפלצת שמפתיעה מהפינה

המשחקים האחרונים שאהבתי מזאנר האימה זה

Clive Barker's Undying

ו Phantasmagoria

אותם באמת אהבתי

פורסם

המשחק שאני הכי פחדתי ממנו היה Rise of the Triad , משחק יריות בסגנון DOOM משנת 1995

מה שהיה מפחיד בו שבכל פעם שהייתה עובר פינה אם היה שם מישהו הוא היה צועק עליך ואז מתחיל לירות.

אני הייתי מנתר מהכיסה כל פעם שהם היו צועקים עלי, אז אני התחלתי לצעוק עליהם בחזרה ובכל פעם שהייתי עובר פינה הייתי צועק אפילו אם לא היה שם אף אחד :lol:

אין כמו המשחקים ששיחקנו כשהיינו בני 10

פורסם

אפרופו משחקים טובים. האווטר של Twinsen הזכיר לי משחק נפלא ששיחקתי בו לפני שנים - Little Big Adventure. לא זוכר הרבה אבל זוכר שנהניתי ממנו והיה בו משהו שונה משלל המשחקים מסביב. האמת שאין הרבה משחקים שאני זוכר לטובה. זה הגיוני כי לעשות משחק שונה ומרענן זה קשה והרוב טוחנים רעיונות בסיסיים דומים.

פורסם

גם אני התייאשתי אחרי שעה ומשהו.

גם לא נראה טוב וגם משעמם. סתם עוברים מחדר לחדר

פורסם

אפרופו משחקים טובים. האווטר של Twinsen הזכיר לי משחק נפלא ששיחקתי בו לפני שנים - Little Big Adventure. לא זוכר הרבה אבל זוכר שנהניתי ממנו והיה בו משהו שונה משלל המשחקים מסביב. האמת שאין הרבה משחקים שאני זוכר לטובה. זה הגיוני כי לעשות משחק שונה ומרענן זה קשה והרוב טוחנים רעיונות בסיסיים דומים.

צריך גם הרבה אומץ לצאת עם משהו שהוא לא שיגרתי ולראות האם הוא יתפוס

בעיקר כשמדובר במשחק כמו amnesia שזה משחק אימה בלי נשקים (חיסרון מספר 1 לרוב שחקני ה fps) וגם שהוא יצא רק למחשב (חיסרון מספר 2 כי המחשב בזמן האחרון די נקבר בין הקונסולות למורות שפעם בכמה זמן יוצא משחק רק למחשב שמראה לקונסולות מי המלך וזה משמח אותי. [br]פורסם בתאריך: 9.01.2011 בשעה 20:17:17

המשחק שאני הכי פחדתי ממנו היה Rise of the Triad , משחק יריות בסגנון DOOM משנת 1995

מה שהיה מפחיד בו שבכל פעם שהייתה עובר פינה אם היה שם מישהו הוא היה צועק עליך ואז מתחיל לירות.

אני הייתי מנתר מהכיסה כל פעם שהם היו צועקים עלי, אז אני התחלתי לצעוק עליהם בחזרה ובכל פעם שהייתי עובר פינה הייתי צועק אפילו אם לא היה שם אף אחד :lol:

אין כמו המשחקים ששיחקנו כשהיינו בני 10

הכי כיף כשקטנים

כל החברים באים לחדר שלך וחם רצח ויש רק מאוורר מעפן וכולם באקסטזה ובסוף זה מסתיים כשאתה בלילה נכנס למיטה ומגלה שכל הסדין פירורים של ביסלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים