עבור לתוכן

שאלה|בקשר למעבד AMD PHENOM II X4 965

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

פעם אחת עשיתי OC מכפלה 250X14 זה 3.5ghz וCore Voltage +50 בדיקת מאמץ עברה אבל במשחקים פתאום היה עושה לי FATAL ERROR או צבעים כאלה במסך ואז ניתקע או שלא ניתקע כל מיני בעיות..

פורסם

תוריד ל3.4 לדעתי הבעיה היא במתח[br]פורסם בתאריך: 10.01.2011 בשעה 23:19:06

תוריד ל3.4 לדעתי הבעיה היא במתח

אני לא מומחה בזה אבל בתור התחלה תכנס לפורום אוברקלוק תקרא בנעוץ.

פורסם

כמו שנאמר פה אין צורך לרכוש מעבד חדש ההפרש ביניהם נמוך מאוד שלא שווה את ההחלפה.

גם החלפה למעבד 6 ליבות לא ישפר משמעותית את הביצועים,אינני מבין מה חסר לך ממעבד שכזה...

אני לא מומחה בזה אבל בתור התחלה תכנס לפורום אוברקלוק תקרא בנעוץ.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

והמעבד Amd Phenom ii x4 970 שאפשר לפתוח לו עוד שתי ליבות והוא 3.5GHZ הוא טוב והוא יחזיק לי לעוד שנתיים שלוש למשחקים החדשים ?

פורסם

ה-970/975 כולם באותה קטגוריה. זה אותו פנום פחות או יותר כמו מה שיש לך. המעבד שלך, כמו שהוא עכשיו, מעולה למשחקים. אם אתה חם על לשדרג משהו, זה לא המעבד.

זה יהיה שדרוג מטופש מה-920 ל-970. שריפת כסף סתם.

בד"כ עם המעבדים האלה (אני מדבר מנסיון שלי יש לי כזה מעבד בדיוק) אפשר להגיע ל3.2 או 3.3 בלי הוספת מתח. תעלה לזה ויהיה לך 955 שהיום מככב בהמלצות של פורום מפרטים.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מסך Nividia Geforce 9800 GT כדאי לשפר ל ATI READON HD5770 .? הוא טוב למשחקים ?

פורסם

זהו פורום שעוסק במעבדים, לוחות-אם וזכרונות. דיונים על כרטיסים גרפיים פתח בבקשה בפורום 'כרטיסי מסך' שהוא הפורום המתאים לכך.

המעבד שלך מצוין ולא יגביל אותך במשחקים, לא ברזולוציה נמוכה ובטח שלא ברזולוציה גבוהה. כמו שנאמר במהלך הדיון אין לך שום צורך בשדרוג שלו כרגע.

אם אתה משחק ברזולוציות החל מ-1680x1050 ומעלה אז לכרטיס הגרפי יש חשיבות הולכת וגדלה ולמעבד פחות. כדי להתייעץ בנושא ולדעת אם ולאיזה כרטיס גרפי כדאי לך לשדרג פתח בבקשה דיון בפורום המתאים (וכדי לייעל את התהליך ציין שם בבקשה את הרזולוציה שבה אתה משחק - כלומר מהי רזולוצית המסך המרבית שלך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים