עבור לתוכן

שאלה|בקשר למעבד AMD PHENOM II X4 965

Featured Replies

פורסם

אוקיי חדש.

יש לי כרגע מעבד AMD PHENOM II X4 920 ואני לא יודע לעשות OC למעבדי AMD אז אם מישהו יכול לעזור שיגיד.

השאלה כרגע היא האם מעבד AMD PHENOM II X4 965 יתאים ללוח אם שלי שהוא Gigabyte ga-ma790gp-ds4h Socket:am2+

הסוקט של הלוח אם זה am2+

האם זה יתאים ?

ואם מישהו יכול לעזור לי ב OC למעבד שלי כרגע מאוד יעזור כי אף אחד בפורום אוברקלוקינג לא עונה.

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום אחרת הדיון יינעל.

דוגמה לכותרת עניינית היא "AMD Phenom IIx4 920 או 965 למטרות X (פה תציין כמובן את השימושים במערכת שבגללם אתה רוצה להחליף מעבד)?"

מה הסיבה שבגללה אתה רוצה להחליף את המעבד? על פניו אין שום סיבה בעולם להחליף אותו.

פורסם

לא זה חיבורים שונים.לדעתי עדיף לך לעשות OC קטן למהירות של 965.

פורסם

^ אם אתה לא יודע אז בשביל מה אתה מגיב?

הוא יכול ועוד איך להתקין 965 על הלוח שלו.

פורסם

בילבול קטן, אוקי בכל מקרה אני היתי עושה אוברקלוק קטן ומגיע לביצועים של 965 אין צורך במעבד חדש.

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא יודע לעשות OC למעבד AMD לבד יש מצב אתה עוזר לי בסקייפ או משהו לעשות לי ? ועוד מישהו זה מתאים או לא אני צריך לדעת 100% שאני לא יקנה סתם

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום אחרת הדיון יינעל.

דוגמה לכותרת עניינית היא "AMD Phenom IIx4 920 או 965 למטרות X (פה תציין כמובן את השימושים במערכת שבגללם אתה רוצה להחליף מעבד)?"

פורסם
  • מחבר

ככה רשום באתר של ג'יגבייט :

1.Support for Socket AM3 / AM2+ / AM2 processors: AMD Phenom™ FX processor/ AMD Phenom™ X4 processor/ AMD Phenom™ X3 processor/ AMD Athlon™ X2 processor/ AMD Athlon™ processor/ AMD Sempron™ X2 processor/ AMD Sempron™ processor

זה מתאים למעבד ?

פורסם

הלוח תומך במעבד (דברים כאלה בודקים ב-CPU Support list שבאתר היצרן), אבל אין שום היגיון לקנות אותו בהתחשב במעבד הנוכחי שיש לך.

הוא זהה למעבד שיש לך רק עובד בתדר אחר. אגב, למה בכלל המעבד הקיים שלך לא מספיק לך?

אתה יכול לקרוא את המדריכים שיש על OC בפורום, לקרוא מידע ברשת ולהתעייץ בפורום 'אוברקלוקינג'. כל מה שאתה צריך זאת סבלנות כי זה תהליך של ניסוי וטעייה. קודם עליך ללמוד את המונחים הבסיסיים (כדי להבין מה אתה עושה) ואז לגשת לביצוע ה-OC.

הכותרת שלך עדיין לא עניינית. כדי לכתוב כותרת עניינית תחשוב איך לתמצת את השאלה שלך במשפט.

לדוגמה, האם כדאי לשדרוג מעבד Phenon IIx4 920 ל-965 עבור X (כאן תכתוב את השימוש).

פורסם

אוקיי חדש.

יש לי כרגע מעבד AMD PHENOM II X4 920 ואני לא יודע לעשות OC למעבדי AMD אז אם מישהו יכול לעזור שיגיד.

השאלה כרגע היא האם מעבד AMD PHENOM II X4 965 יתאים ללוח אם שלי שהוא Gigabyte ga-ma790gp-ds4h Socket:am2+

הסוקט של הלוח אם זה am2+

האם זה יתאים ?

ואם מישהו יכול לעזור לי ב OC למעבד שלי כרגע מאוד יעזור כי אף אחד בפורום אוברקלוקינג לא עונה.

1. אין לך שום סיבה בעולם לשדרג ל-965. זה אותו מעבד רק עם תדר נמוך יותר והתאמה ל+AM2 בלבד (הלוח שיש לך)

2. אם לא בשביל הספורט, אתה לא צריך לדעתי לבצע OC. המעבד חזק מספיק במהירות הסטוק שלו.

3. מהם האפליקציות שבהן אתה מרגיש את הנחיצות לעוד 600MHz? אני בספק אם אתה יכול להצביע על אפליקציה ספציפית.

יש המון מדריכים ברשת על המהרת מעבדי AMD. כל מה שנכתוב כאן לא יהיה מקיף ומלא כמוהם (כדאי גם שתחפש ביוטיוב).

אתה צריך להבין את המושגים הקשורים ב-OC, את הרווחים, ומה אתה מפסיד (צריכת חשמל גבוהה יותר, טמפרטורת מעבד גבוהה יותר) ו

אגב - למיטב ידיעתי עם הלוח שלך אתה אמור לקבל תוכנה בשם AMD Overdrive שבעזרתה אתה יכול לבצע OC למעבד מתןך חלונות. (אם אתה משתמש בחלונות).

פורסם
  • מחבר

שאלתי שאלה כזאת זה יתאים או לא ?

פורסם

כבר ענו לך שכן.

גם הסבירו לך למה שדרג שכזה הוא מיותרת הן מבחינת תרומה לביצועים והן מבחינת ההוצאה הכספית. עם המידע הזה אתה מוזמן לעשות מה שאתה מוצא לנכון.

פורסם
  • מחבר

יש מעבד אחר שאתה ממליץ לי שמתאים לי ללוח אם ?

פורסם

לא. מהסיבה הפשוטה שהמעבד הנוכחי שלך מצוין ואני לא רואה שום סיבה או שימוש שבהם הוא אמור להגביל אותך. קניית מעבד זהה רק בתדר גבוה יותר (ולא גבוה משמעותית) לא תיתן לך כלום ברוב המוחלט של המקרים (ואם רק לצורך הדיון נניח שכן, אז OC היא אפשרות משתלמת הרבה יותר).

נשאלת במהלך הדיון כמה פעמים מה בדיוק לא בסדר במעבד הקיים ומהם השימושים שבהם הוא כבר לא מספק אותך או שבגללם אתה מעוניין להחליף מעבד. אם תפרט על כך, זה יעזור לנו להבין מה מפריע לך ולענות בהתאם.

פורסם

השיפור היחידי מבחינתך זה 6 ליבות אבל אני לא בטוח שזה שווה/משתלם,

האפשרות הטובה ביותר עבורך לעשות OC קל תקבל מעבד חזק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים