עבור לתוכן

מישהו יכול להמליץ על דוא"ל רשת חינמי, טוב ואמין?

Featured Replies

פורסם

תבדוק אם באמת קוראים לך את המיילים.

תבקש שישלחו לך מייל בסגנון "אמור להיות רצח בעיר X ברחוב X בשעה X" תגיע למקום בזמן ההוא , במידה ולא תראה סמוים , ככל הנראה המיילים שלך לא נקראים.

• תגובות 34
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Gmail. ואם אתה חושש מפרטיות של המידע, התקשר עוד היום לספקית האינטרנט וספקית התשתית ובקש להתנתק.

פורסם

אלכססס קרעת אותי !!! :silly::lol:

לנושא, באמת שGMAIL נחשב להכי טוב.

כדאי לך לנסות, יש לי שם משתמש, מרוצה מאוד, מהיר ואמין.

אבל האימייל הראשי שלי נמצא בשירות HOTMAIL, מרוצה עד הגג, באמת שיש להם תיבה איכותית !

פורסם
  • מחבר

הממ... אוקיי הבנתי אותכם.

לא, כבר אינני סוכן מוסד, זרקו אותי כי בכל משימה שנשלחתי אליה תמיד הייתי זה שמסיים את הבמבה. חוסר הנימוסים שלי הם שגילו לכולם שאני מרגל ישראלי. זה, והעובדה שתמיד הסתובבתי עם שקיות במבה...

כמו כן כל הזמן גנבתי מגבות ממלונות שנשלחתי אליהם. ככה גם גילו שאנחנו אחראים לחיסול מבחוח. מבחוח מת וכל המגבות במלון נעלמו. :nixweiss:

היום אני מחלטר במוסד אחר. בעל מספר גבוהה יותר של חלוקים וקריאות קוקוריקו (אבל לא בהרבה)...

העניין עם ג'מייל זה שלפי מה שהבנתי, הם יוצרים פרופיל שלך. הפרופיל מורכב מהמיילים שנקראים (בסדר, על פי רוב באופן אוטומטי (למרות שבמקרים מסויימים- לך תדע. זוכרים את הסיפור על המהנדס המטריד של גוגל לפני כמה חודשים? הוא התגלה כי עשה משהו מאוד קיצוני)), מהחיפושים שאתה עושה, ובעצם מכל פעולה שמערבת את מידע הזיהוי שלך (IP, קוקיות, ועד נתונים) ושירותים/מקומות שגוגל קשורה אליהם (אגב, אני לא בטוח איך זה עובד, אבל האם גוגל מקבלת נתונים מאתרים שיש בהם ADSENSE?).

אולי אני באמת חי בסרט (אם לשפוט לפי המראה של זוגתי לשעבר- סרט טורקי (עם שפם!)), אבל איכשהו זה לא מוצא חן בעיניי.

אפילו אם המידע עלי לא עבור לרשויות החוק/מדיניות, או במסגרת תביעה אזרחית (ולא צריך להיות דמות חשובה, מספיק לעצבן מישהו), או יועבר במסגרת מיזוג/רכישה לצד שלישי (זה כתוב בEULA שלהם), או פשוט יזלוג איכשהו למישהו מתישהו בעתיד (אפילו 20 שנה קדימה)... אני זע באי נוחות...

גם הבנתי (ותקן אותי אם זה לא אמת) שהם לא מוחקים מיילים שמחקת, אלא שומרים אותם אצלם זמן מה (שיכול להימשך שנה או יותר).

ועוד, סיפרו לי שגם מבחינה חוקית לGMAIL יש חיסרון בדוקטרינת הציפייה לפרטיות, שכן טכנית אני נותן את הסכמתי לעיון במייל. בניגוד לשירותים אחרים.

יש גם את GMX.com שלא רעים בכלל, עיצוב נוח ויש כל מה שצריך חבל שהוא מאוד כבד בהשוואה ל GMAIL..

הם ותיקים?

yahoo ממש טוב בייחוד עם העיצוב ה"חדש".

אתה גם יכול לסנכרן עם OUTLOOK (חדש יחסית ביהו) ולגבות מידי פעם אם אתה מפחד ממחיקה. אני משתמש כבר 6 שנים לפחות ואין שום בעיה.

אני פחות פוחד ממחיקה אלא מביטול החשבון. למשל אם ארשם אליו בפייפאל.

אני רוצה את האפשרות לשכוח מהתיבה שלי גם לכמה שנים.

כבר שנים שאני משתש בHOTMAIL

מרוצה עד עכשיו.

הם לא מוחקים חשבונות מיוזמתם?

(אגב, יש שם פרסומות?)

ותודה לכולכם.

טוב, אני מניח שאולי אני באמת קצת פראנואיד ובכלל לשימושים הנוכחיים שלי ג'ימייל הוא פחות בעייתי, כיוון שאלו לא יהיו שימושים תכופים מדי... אבל עדיין אם יש אפשרות שנותנת את כל היתרונות של גוגל אבל אפילו חיסרון אחד פחות- למה לא להשתמש בה?

(יחד עם זאת... אתם יודעים מה חקוק על מצבתו של פרנואיד-- "אמרתי לכם!").

פורסם

הייתה תקופה שלא השתמשתי בו בערך שנה(HOTMAIL) ולא מחקו ולא כלום, לא שמעתי על מחיקה של חשבון.

ואין שום פרסומות וכאלה.

בHOTMAIL יש לך גם SKYDRIVE, שמאפשר לך להעלות כמות ענקית של קבצים(כמה עשרות ג'יגה בייטים), להוריד אותם בכל מקום, וזה לא ימחק לך לעולם !

פורסם

כל הדיבורים האלה על אימיילים גרם לי לסדר את האימייל שלי.

פורסם

טוב, אני מניח שאולי אני באמת קצת פראנואיד

Dan79, כמה פעמים להגיד לך שאתה לא פרנואיד ?!

פורסם

הוטמייל (מיקרוסופט) אכן מוחקים חשבונות מיותמים. אם אין פעילות בחשבון מעבר לתקופה מסויימת הם יתחילו לשלוח הודעות אזהרה ובסוף יהפכו את החשבון לבלתי פעיל. מנסיון אישי.

לא יודע לגבי ג'ימייל או יאהו.

פורסם
  • מחבר

Dan79, כמה פעמים להגיד לך שאתה לא פרנואיד ?!

חחח, אם היית קורא לי 'שלמה' אז הייתי נכנס לפאניקה... :)

תודה לכם ותודה על האזהרה מהוטמייל. כמעט פתחתי שם.

בסוף הרמתי ידדיים ועברתי כבר לוואלה.

לפחות להם אין מקורות להצליב (בניגוד לג'ימייל). ושירות הדואר שלהם מעולה (בניגוד לחדשות שלהם).

פורסם

גם שירות הספאם שלהם מצויין.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, זה נאמר בציניות?

בכל מקרה משום מה ספאם מעולם לא הפריע לי. תמיד אני שומע בכל מקום על כמה נוראית המכה הזו, אבל אף פעם לא הבנתי מה הקטע. עוברים במבט אחד על הכל, ותוך פחות מדקה הכל נמחק.

כנראה שפשוט לא חוויתי הפצצה עדיין... :P

פורסם

הבעיה מתחילה שהמסנן ספאם לא עובד כראוי, ופתאום אתה מתחיל לקבל בדואר הנכנס שלך בין המיילים החשובים שלך ספאם.

פורסם

הוטמייל (מיקרוסופט) אכן מוחקים חשבונות מיותמים. אם אין פעילות בחשבון מעבר לתקופה מסויימת הם יתחילו לשלוח הודעות אזהרה ובסוף יהפכו את החשבון לבלתי פעיל. מנסיון אישי.

לא יודע לגבי ג'ימייל או יאהו.

יש לי חשבון שלא נכנסתי אליו כמה למעלה משנתיים בHOTMAIL ועכשיו היתחברתי בשביל לבדוק את עניין המחיקה

ול''הפתעתי'' החשבון עדיין קיים.

פורסם

יש לי חשבון שלא נכנסתי אליו כמה למעלה משנתיים בHOTMAIL ועכשיו היתחברתי בשביל לבדוק את עניין המחיקה

ול''הפתעתי'' החשבון עדיין קיים.

נו כמובן שהוא קיים.

אני לא מבין למה אמרו שהוא ימחק...

היו הרבה תקופות שלא נכנסתי לאימייל שלי, והייתה גם תקופה של יותר משנה וחצי, האימייל חי וקיים.

אני באמת ממליץ על HOTMAIL, אחלה תיבה !

לגבי זה שאמר שיש לו נסיון במחיקת החשבון שלו בהוט-מייל, אולי השימוש שלך באימייל לא היה נכון, אולי ראו שאין לך שום שימוש ולא היה שום שימוש באימייל גם לפני כן, ובגלל זה החשבון נחשב לחשבון "סתמי" וכאילו אין לך שום צורך בו.

אבל לא נראה לי שהם ימחקו חשבון פעיל עם הרבה קבצים ודואר חשוב, גם לא אחריי שנתיים ^^.

פורסם

בואללה יש בכלל מסנני ספאם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים