עבור לתוכן

מס' שאלות על מגוון ספקים מחנות ספציפית (SKYPC)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מצטער על הכותרת ה"כללית", פשוט השאלה שאני שואל היא די כללית.

אני בדרך לקניית מחשב חדש, ומתחיל לבחור לעצמי את הרכיבים האידיאליים. כנראה ארכוש מחנות SKYPC.

משיטוט בקטלוג החנות אין להם את הספקים המשתלמים של SeaSonic S12II (או לפחות לא מוכרים אותם שם בצורה משתלמת) או ANTEC TRIO, ולכן אני מנסה לחפש עסקה משתלמת אחרת שם.

הייתי מעוניין במעט מידע ממכם שיעזור לי לבחור את הספק הנכון- כנראה ל- Phenom 955 + 6870, עם תשתית ל-OC קל בעתיד.

חיפשתי קצת על הספקים הזולים שם, וזה מה שמצאתי מעט מהמביקורות:

1. OCZ- דגם StealthExtreme 500W בכ-316 ש"ח - קראתי שזו סדרה מאוד לא מומלצת- שהמעגלים הפנימיים והרכיבים- הספק הוא בעצם FSP. כמו כן, קראתי (אומנם ממשתמשים ברשת ולא מביקורת) על כך שלספקים אלו קשה להתמודד עם קפיצות מתח אקראיות כמו הפסקת חשמל או סערת ברקים לדוגמא.

2. ANTEC- דגם EarthWhatts 500W בכ-308 ש"ח- דוקא מומלץ בביקורות, אבל בעל מאוורר 80 ס"מ, דבר שנראה לי שירעיש בעומס, חוץ מזה שהוא בעל מראה ג'נרי והייתי מעוניין במידת האפשר בספק קצת יותר "מושך".

3. CoolerMaster- כאן הבחנתי בדבר די מוזר שלא מובן לי:

דגמי ה- Extreme power Plus. דגם ה- 500W בעל 18A במסילות ה-12V וקיבל ביקורות גרועות ברשת, בעוד שדגם ה-550W בעל משום מה 16A בלבד במסילות ה-12V והביקורות די משבחות אותו. שני הדגמים מתחת ל-300 ש"ח.

4. HEC- דגמים TE550\WIN+550 פשוט לא מצאתי שום ביקורות "איכותיות" על הספקים האלו, וגם אף פעם HEC לא נראתה לי חברה של מעבר למחשב משרדי (כמובן שזו לו דעה מבוססת אלא סתם הרגשה).

כפי שראיתם פניתי לאיזור הספקים בעל הספק 500\550 הזולים ביותר (איזור ה-300). האם יש לכם עוד מעט מידע לשפוך על הספקים הנ"ל שסקרתי?

הייתם אולי ממליצים על ספק אחר מהמגוון שם?

הייתי מאוד שמח לשמוע דעות מפורטות\מבוססות ולא "כדאי לך את XX כי הוא חזק וסבבה יותר", כי אני באמת מעוניין להבין מדוע ספק זה או אחר עדיף "מתחת לפני השטח".

לצערי אני די מוגבל לתקציב הזה של ספק. ורק אם באמת באמת לא תהיה ברירה ויוכח לי כך, אוסיף את ה-60 70 ש"ח לספק\סדרה אחרת.

שאלה נוספת שלא קשורה לספקים:

האם ל- KSP יש בלעדיות על המארז CoolerMaster 690 ii PLUS\Basic ? לא ראיתי אותו באף חנות אחרת חוץ ממנה.. :nixweiss:

תודה לכולם

פורסם

שלום לך

תן לספק הכח את הכבוד המגיע לו.

תחשוב עליו כעל כביש, ש" המרסדס המפוארת " שתרכיב נוסעת

עליו. אם הכביש יהיה משובש ( ספק לא הכי איכותי ) או חלילה

הכביש יוביל לתהום ( ספק זול ) מה תועיל לך שאר המערכת ?

לגבי התכל'ס, תעיין בסטיקי בקישור האחרון, יש שם ביקורות על מגוון הספקים.

ועוד דבר - אם אין את הספק בחנות אחת, מה הבעיה לרכוש אותו בחנות אחרת ?

או הכי הרבה, הם יוכלו להזמין עבורך.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים