עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

מה היה?

• תגובות 1.3k
  • צפיות 474.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• הסרט נועד לשכנע את המשוכנעים ועל הדרך להביא רייטינג לערוץ 8 הגוסס. המשפט עלה מיליונים למשלם המיסים. אתם מתעללים במשפחת הקרובן ולא מאפשרים למשפחה להמשיך הלאה.

• כמה גדול המעגל של אלו שיודעים שתפרו פה תיק? יש את הילדים מהבית ספר, החוקרים במשטרה, המדובב, הפרקליטות, בית המשפט המחוזי, בית המשפט העליון. כל השנים האלו, לא היה מישהו שלא הצליח לחיות עם הסוד הנורא ה

• העבודה שבני נוער בעידן הפייסבוק והרשתות החברתיות לא פלטו מילה 8 שנים רק מחזקת אצלי את האמונה שרומן הוא הרוצח.

תמונות מצורפות

פורסם

השכל לא תופס את זה.

מה האינטרס של כל המערכות לשתף פעולה להרשעת אדם שאין ולו ראיה אחת שקושרת אותו לאירוע?!

הססמאות שאין אמון במשטרה ובמערכת המשפט תופסות פה חיזוק משמעותי לצערנו.

בפעם הבאה שאתקרב לחדר חקירות אני אפחד לפתוח את הפה, לא משנה מה יהיה הנושא.

פורסם
  • מחבר

לא נכון. צריך לשתוק. פשוט לא להוציא מילה עד שאתה פוגש עו"ד.

הסיבה היא שכל דבר שתגיד ינוצל נגדך, גם אם אתה חף מפשע לחלוטין. מספיק שאתה טועה בפרט כלשהו שאתה מוסר (לא משקר, פשוט טועה, כי אתה לא זוכר או זוכר במעורפל) - עדות שקר.

לא מסכים. אם מאשימים אותך לדוג' ברצח - אתה צריך להכחיש את ביצוע הרצח - "לא ביצעתי את הרצח". לשאלות של איפה היית ומה עשית, אכן עדיף לשתוק.

פורסם

אם באמת רוצים להפליל אותך, הם ימצאו תירוץ על כל מילה שלך. גם אם אמרת "לא ביצעתי את הרצח" הם יכולים להמציא שזו ראיה שידעת שזה היה רצח (ולא נגיד התאבדות או תאונה) ולכן אתה אשם, ולא יעזור לך שזו עובדה ידועה.

פורסם
  • מחבר

^ כשאתה נחקר באזהרה, כלומר כחשוד, על המשטרה לומר למסור לך מה העבירה שאתה חשוד בה.

פורסם

וכמובן שהם תמיד עושים מה שהם אמורים לעשות. אלא אם כן יש להם אינטרס להפליל אותך, שאז אפשר לפעמים להתנהג 'קצת' לא בסדר, הם יצאו עם אזהרה ואתה תצא אשם.

בנוסף, אתה יכול להיות חשוד ברצח גם אם לא ברור לגמרי שזה היה רצח. זה לא סותר. ואם התשובה שלך נשמעת כאילו אתה בטוח שהיה רצח...

ולבסוף גם אם את הפרט ש'ידעת' הם סיפרו לך בעצמם, זה לא ממש יעזור לך. לפי מה שקראתי בערעור, פסק הדין המדובר מלא בשטויות מהסוג הזה.

פורסם
  • מחבר

^ באותה מידה גם אם מאשימים אותך ברצח, ואתה בוחר לשתוק, זה לא נראה טוב מידי.

אם לא הייתי מספיק ברור - האשמה קונקרטית צריך להכחיש, ובשאר הזמן לשתוק.

פורסם

כל הרעיון בזכות השתיקה הוא שלא יהיה אפשר להאשים אותך בזה ש"לא נראה טוב שהוא שותק", אחרת היא לא שווה כלום. זה לגיטימי לגמרי לשתוק עד שדיברת עם עורך דין כי אתה לא יודע איפה יפילו אותך, גם אם אתה לא אשם.

מה שכן, אם כל כך רוצים להפליל אותך עד שיהיו מוכנים לרדת לטענות ברמה של "הבעת הפנים שלו מראה שהוא אשם" (הקצנה, הכוונה ברורה), אז באמת לא משנה מה תעשה.

פורסם
  • מחבר

^ תעשה מה שאתה רוצה...

פורסם

לא יאומן פשוט, התובעת הזו משקרת במצח נחושה, אני במקום המראיין אומר לה ללכת לעזאזל..

מקווה שהיא תאבד את מקום עבודתה ופרנסתה לאחר שיזכו את רומן.

פורסם

היכן benor ו-age23 שטענו שזדורוב אשם?

פורסם

כאן. אל תכניס לי מילים לפה. אני אמרתי שכל תיאוריות הקונספירציה ההזויות שעלו כאן לא מחזיקות מים ובטוח יותר קלושות מההאשמה של זדורוב.

פורסם

אבל כל התיאוריות הללו קלושות ככל שהיו, אכן מתגשמות

פורסם

מה? שלושה בחורי ישיבה רצחו אותה, הפכו לתלמיד ותלמידה והמשיכו ללמוד בבית הספר ואח"כ אומצו ע"י אישיות בכירה במשטרה?

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים