עבור לתוכן

התקנת וינדוס מחדש בלפטופ

Featured Replies

פורסם

הזמנתי לפטופ מדגם Dell n5010 מחודש מדל האמריקאית (דרך Ezbuyus)

עכשיו לפי מה שהבנתי כדי להתקין מחדש את הוינדוס 7 שבא איתו צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת של דל ולא מביאים איתו דיסק התקנה רגיל, האם זה כך?

אם כן, האם אותה התקנה מחדש תפגע בקבצים שנמצאים במחיצה שעליה מותקן הוינדוס או שהיא רק תשים את הקבצים של הוינדוס הישן בתיקיה windows.old (כמו שקורה כשמתקינים וינדוס בצורה רגילה על מחיצה שבה כבר יש התקנה ישנה).

כמו כן האם פעולה זו תפגע בקבצים שנמצאים על המחיצה השניה עם קבצי המשתמש?

ואם אני משנה את הגודל של המחיצות (לפי מה שהבנתי במחיצה הראשית יש רק 60GB מקום פנוי ואני הייתי רוצה לשנות קצת את הפרופורציות ולהקטין את מחיצת המשתמש) האם זה יפגע בתהליך ההתקנה מחדש?

מצטער על כל השאלות אני פשוט רוצה להיות בטוח

תודה רבה :)

פורסם

אני רכשתי בארץ את המחשב ללא מע' הפעלה והגיע עם המחשב דיסק דרייברים מלא.

התקנתי Win 7 ולאחר ההתקנה השתמשתי בדיסק המצורף כדי להתקין את כל שאר הדרייברים הדרושים ללא תוכנות שלא נחוצות (webcam ועוד כמה שטויות).

כך שאין בעיה בכלל בנושא, ובין השאר - יש את כל מה שאתה צריך באינטרנט להורדה ישירה באתר של דל.

תתחדש. :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אבל העניין הוא שהמחשב שהזמנתי דווקא מגיע עם מערכת הפעלה, ולפי מה ששמעתי זה אם המחשב מגיע עם מערכת הפעלה בתוכו אז לא מגיע איתו דיסק התקנה רגיל למערכת אלא תוכנה מיוחדת שמאפשרת להתקין אותו מחדש.

כמובן שאני מעדיף לשמור על הוינדוס שמגיע איתו, בכל זאת הוא חוקי להבדיל ממה שיש לי בבית :P

פורסם

ומה הבעיה לחלץ את המספר הסידורי לשימוש עתידי?

אם זה ממש ממש מדאיג אותך אז תיצור גיבוי של המחיצה או שיש Win 7 Recovery משהו בסגנון, תריץ חיפוש בגוגל על הנושא.

בכל אופן, הסר דאגה מליבך.

פורסם

הלפטופ צריך להגיע עם מדבקה עם המספר הסריאלי החוקי של הווינדוס שמותקן על הלפטופ

המדבקה ממוקמת במקום איפה שהסוללה שלו נמצאת, כלומר מתחת לסוללה..

ודרך אגב אתה יכול להוריד כל גרסה של ווינדוס ולהתקין מתוכה את הגרסה שלה קיבלת את הרישיון ולהתקין עם הסריאל שקיבלת במדבקה...

כבר עשיתי ככה ללפטופ Dell Vostro 3500 ועובד מצויין.

אחרי שאתה מתקין את הווינדוס תתקין את הדרייברים מהדיסק שאתה מקבל עם המחשב.

תתחדש... ;)

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאני יכול להוריד מאיזה טורנט בצורה "לא חוקית" ופשוט לשים את הסריאל - זה יעבוד ויהיה חוקי לגמרי מבחינת אימות של מייקרוסופט?

וכמה פעמים ניתן להשתמש בסריאל שמגיע עם המחשב?

פורסם

^ תקנו אותי אם אני טועה. בהנחה ומדובר בדיוק באותה הגירסא HOME/ULTIMATE וכד' ואותם מס' ביטים 32/64.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים