פורסם 2011 בינואר 1214 שנים אין פתרון , לא פתרון חלופי ולא אחד כזה מHP....אצלי כרגע באלחוטי אני מחובר על 65Mbps ככה שזה בטוח N....יש לTP-LINK מתאם רשת אלחוטי בUSB שנמכר בסביבות ה100 ש"ח - חשבתי לקנות ולבדוק אם זה באמת הכרטיס רשת אבל עוד לא יצא לקנות אותו...
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים נסה לשנות ערוץ תקשורתקרא כאן להשכיל עוד בנושא:http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר קראתי את זה כבר ואפילו יש להם עמוד המסביר כיצד להגדיר את הנתב, הבעיה היא שהוא אל עולה
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים מחבר טוב, אז ככההייתי אצל מישהו שיש לו נתב עם תקן N, ומחשב נייד ישן יותר משליאצלו זה עובד על 150 MB ואצלי זה עדיין עבד על 65. כנראה שהבעיה היא לא הנתב שלי אלא כרטיס הרשת. קראתי איפשהו ברשת שיש לכרטיס שלי בעיה של דרייבאים והבעיה היא שאין לחברה זו אתר נורמלי שממנו ניתן להוריד דרייבריםאם מישהו מכיר את הבעיה אני אשמח. כרטיס רשת - BCM4313תודה
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים יש לנו בדיוק את אותו כרטיס רשת של Broadcom.מבאס שהפתרון היחיד לקבל 150MBPS (לפחות) זה לקנות מתאם USB בתקן N....
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים אני אשמח לשמוע אם תמצא פתרון.... הפכתי את הרשת בניסיונות לחפש פתרונות ,דרייברים חלופיים וכד'.... כשתיכנע , תודיע לי
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים מחבר ניסית לדבר עם התמיכה של HP?זה מה שאני מתכנן למחר. אם אין להם פיתרון, שיקנו לי כרטיס רשת חיצוני
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים ומה הם יגידו?? במקסימום הם יגידו לך שזה בטיפול...דבר איתם , אם יוצא מזה משהו, אני אשמח לשמוע, באמת, לא בציניות
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים תנסו לשחק עם הגרסאות של הדריבריםגם אצלי בכרטיס USB D-LINK DWA-140 היו בעיות של 54 MB על תקן N אחרי כמה מישחקים עם הדריברים מצאתי גירסא שעובדת טוב
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים מחבר א. לא ניתן למצוא דרייברים באתר של החברה משום מה. ב. ניסיתי לשחק עם הדרייברים הישנים מHP, לא עבד
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים מחבר טוב אז ככההתכתבתי על נציג תמיכה של HPהוא אמר לי להוריד את הגרסא האחרונה של הדרייברים לכרטיס, לא עזר.הוא טוען כי בהגדרות שלי צריך להופיע מה שרשום בתמונה המצורפת. אין לי דבר כזהסיכמנו שבערב אני אשלח לו עוד פרטים והוא יבדוק לעומקאחזור עם תשובות. [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים http://drivers.softpedia.com/get/NETWORK-CARD/Broadcom/Dell-Inspiron-M101Z-Notebook-Broadcom-BCM4313-WLAN-Driver-A00.shtmlאולי יעבודלא קבלת דיסק דרייברים?
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים האם ברשת יש לך אמצעיים שהם לא התקני N? אם אין, תגדיר אתהנתב להשתמש אך ורק ב-802.11n.אופס, טעות בהודעה, נא למחוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.