עבור לתוכן

מחפש תוכנה שתיצור תיקיות בעצמה ותעביר תמונות עפ"י תאריך יצירה/שינוי אחרון

Featured Replies

פורסם

יש לי כעשרת אלפים תמונות מבולגנות עם שמות שונים, ההייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שתוכל לקחת את אותם עשרת אלפים תמונות שנמצאות בתוך תיקיה אחת ועוד עשרות תיקיות(באותה תיקיה) , ותוכל ליצור תייקייה ייחודית לכל גלריה עפ"י תאריך השינוי שנעשה בה?

כלומר תאריך שינוי - הכוונה לתאריך שבו בעצם התמונות הורדו , ולודגמה 20 תמונות שהשתנו בתאריך 31/12/10 בשעה 14:53, ייכנסו לתיקייה יחודית משלה יחד עם כל התמונות.

וכן הלאה עם 60 תמונות אחרות שהשתנו ב1/1/2001 בשעה 18:12 ייכנסו לתיקיה נפרדת.

*חשוב שהיא תדע ליצור את התיקיות לפי השעה שבא השתנה פעם אחרונה הקובץ, ולא רק את התאריך, משום שיש המון תמונות שהשתנו ונוצרו באותו יום, אבל לא מדובר באותם גלריות

פורסם

לא יודע אם יש תוכנה כזאת או לא, אבל זה די פשוט לתכנת תוכנה כזאת ב c# (ואני מניח שגם בשימוש בסקריפטים זה לא יהיה מסובך מדי). אם לא הייתי בתקופה לחוצה בלימודים, אולי הייתי עושה לך. אולי מישהו מהפורומים של שפות התכנות שרוצה לתרגל קצת יוכל לעשות זאת.

פורסם

לא צריך שום תוכנה, אפשר לעשות את זה עם power-shell כבר היום בכל מערכת שהיא NT 6 ומעלה.

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה בידיוק?

חיפוש בגוגל הביא אותי לאתר מייקרוספט עם הורדה של הPowerShell..

מה צריך לדעת בשביל לעשות את זה בתוכנה?

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

הא??

הורדתי את שתי התוכנות שהבאת בלינקים ולא הבנתי איך בכלל להפעיל אותם ולהגדיר אותם למה שאני צריך..

עפ"י תאריך ושעה X תמונות שיקח ויכניס לתיקייה נפרדת משלה

פתחתי עם התוכנה amok exif sorter כ3000 תמונות שנמצאות בתיקיה בכונן D , מה הלאה ?

שבעצם יצור לי תיקיות לגלריות עצמם , לפי תאריך והזמן שינוי האחרון

עריכה:

בעיקרון הצלחתי - בצד בTARGET DIRECTORY בחרתי תיקיה חדשה בשולחן עבודה, ולשם הוא התחיל לנתב את כל התמונות . אבל זה יצר קצת סיבוך , יותר מדי תיקיות בתוך תיקיות, וגם בכלל לא מדויק. הוא הכניס לי עוד תמונות שלא קשורות לגלרייה .. (בהמון תיקיות, לא באחת)

משהו לא מוגדר עם עניין השינוי האחרון .

אתה יכול לכוון אותי?

תודה

פורסם

את הראשונה אני לא מכיר אישית - רק מהמלצה של חבר.

אני עובד עם השניה שאמנם דורשת מעט יותר הבנה אבל עובדת מצויין.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי,

תוכל להסביר לי איך לעבוד עם התוכנה השניה(ReNamer ) למה שאני רוצה להגיע ?

(המחשב בתקופה האחרונה עושה המון בעיות, רק עכשיו אני מנסה איכשהו למצוא זמן להקפיץ )

תודה לך

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה.[br]פורסם בתאריך: 25.02.2011 בשעה 11:38:48

מקפיץ[br]פורסם בתאריך: 27.02.2011 בשעה 22:15:12
קיפוץ
פורסם

מצטער על העיכוב, אבל אני לא זמין במיוחד לאחרונה.

פשוט תשחק מעט עם ההגדרות על סט קטן - לא זוכר בדיוק כרגע.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ אחרי ארבעה חודשים בתקווה שמישהו יוכל להסביר לי איך לעבוד עם התוכנה כמו שצריך, ולהגיע לתוצאות הדרושות(כן, עדיין לא הצלחתי)

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים