פורסם 2011 בינואר 414 שנים שלום,יש לי דיסק און קיי של חברת SANDISK כמו שרשמתי בכותרת, הוא עובד מצוין על כל המחשבים אבל הבעיה שבמחשב אחד הוא קורא אותו אבל לא מראה אותו במחשב שלי וכנראה אין לו VOLUME משלו ואני לא יכול לעשות לו פורמט או לשנות אות כונן..אני צריך עזרה זה ממש חשוב לי..הנה תמונה:http://www.fastup.co.il/v.php?file=21931781.jpg
פורסם 2011 בינואר 514 שנים מחבר ניסיתי אחי לא עובד, המטרה שלי זה לא פורמט אלא לראות אותו ב-MY COMPUTER..
פורסם 2011 בינואר 514 שנים NGC224, מאיפה אתה מביא תשובות כאלו? לפותח הדיון: אם לא שמת לב לא מוקצעת אות וזה הכל בסה"כ.
פורסם 2011 בינואר 514 שנים ידעתי שלא מוקצעת אות, מה שלא ידעתי שאפשר להקצות אותה בלי פירמוט, לכן אמרתי לו לפרמט (ואז להקצות אות)חוץ מזה פותח הדיון אמר בפוסט הראשון שהוא לא יכול לעשות לו פורמט או לשנות אות כונן !
פורסם 2011 בינואר 814 שנים על המחשב שלא נותן לו אות כונן,לך ל:StartProgramsAdministrative ToolsComputer Managementבפנים, תבחר Disk Management,ואז תראה אם המחשב בכלל רואה את הכונן הזה פיזית..אם כן, תסמן את ה-Volume של ה-DOK, ואז תקצה לו אות כונן.. (קליק ימני, ואז Change Drive Letter)אם המחשב בכלל לא רואה את ה-DOK פיזית כשאתה ב-Disk Management, אז זו כנראה בעיית דרייבר על המחשב הנ"ל.
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מחבר אני מנסה לשנות אות כונן והוא לא מאפשר לי, הוא כותב את זה:http://www.fastup.co.il/v.php?file=93476825.jpgאני עושה REFRESH והכול וזה לא עוזר..מה עושים?
פורסם 2011 בינואר 914 שנים נראה לי שזו בעיית דרייבר.יש שתי אפשרויות.1) לנסות לתקן את בעיית הדרייבר2) לפרמט את המחשב. אם המחשב עושה כאלה בעיות, כנראה שהגיע הזמן לפירמוט..אני מפרמט פעם בשנה בערך.
פורסם 2011 בינואר 914 שנים מחבר איזה פירמוט אחי לפני חודש התקנתי את ה-windows הזה והוא עובד מצויין, דיסק און קיי אחר שהכנסתי למחשב עובד מצויין הבעייה היא רק עם אותו דיסק און קיי על אותו מחשב..
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים ה-windows הזה לא עובד מצוין אם הוא לא מזהה DOK..ואם כל מחשב אחר כן מזהה את ה-DOK הזה, אז זה אומר שהבעיה היא לא ב-DOK, אלא במחשב הספציפי שלא מזהה.תעשה מה שתחליט. נתתי לך את הרעיונות שיש לי עבור הבעיה.
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים מחבר המחשב הספציפי שלי קורא DOK אחרים וגם התקנתי את המערכת הפעלה הזאת על כמה מחשבים ועל כולם עובדים DOK כולל אותו DOK, הבעייה היא עם DOK מסוים ומחשב מסוים..
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים אם הבעיה היא רק במחשב שלך אז תחבר את ה-DOK למחשב אחר, תבצע פורמט / תקצה אות (וכל מה שצריך) ותחבר אותו בחזרה למחשב שלך.אתה גם יכול לנסות לבצע את התהליך בלי הכלים המובנים של מערכת ההפעלה אלא למשל עם GParted (קישורים בסטיקי ובמדור ההורדות שבאתר).
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים תחבר את ה-DOK למחשב אחר, תבצע פורמט / תקצה אות (וכל מה שצריך)אבל כשמקצים אות/משנים אות/מוחקים אות, שום שינוי לא נעשה על ה-DOK עצמו..הקצאת האות זה משהו סובייקטיבי פר כלמחשב, ולכן נשמר על המחשב..ממה ששמתי לב..
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים הבעיה היא במחשב ככל הנראה, המחשב לא מקצה אות, ואם אתה תקצה אות והיא תשמר אל המחשב אז אולי הבעיה תעלם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.