פורסם 2011 בינואר 414 שנים רציתי להרכיב על הלוח בעתיד 6950 X3ואני מחפש סק כח 80 GOLD אז מה עדיף מבחינת אמינות Antec High Current Pro HCP-1200CORSAIR Professional Series AX12001 מהם
פורסם 2011 בינואר 414 שנים הCorsair נחשב להרבה יותר מוצלח לפי johnnyguru (אתר ביקורות של ספקים), מה גם שיש לו עוצמה מפלצתית של 100A על מסילה אחת.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מחבר יפה הוא גם יותר זול ולדעתי יותר מאוורר אבל איזה בונוסים יש לאנטק לעומתו?היה לי אנטק עד היום ודחף יפה בכל הנפילות חשמל וOCZ נשרף לי בנפילה אחת אז אני די נאמן לאנטק אבל אולי הפעם נתפשר לטובת קורסאיר
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מסילה אחת לא בהכרח יותר טובה מכמה מסילותכדיי שספק לא ידפק מקפיצות חשמל מכבים את המחשב בזמן שהמתח קופץ (סערה וכו) או שמים מגן ברקים
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מחבר כן זה היה מזמן אחרי זה כבר שמתי מגן ברקים אבל עדיין אנטק היה יותר עמיד מהOCZ
פורסם 2011 בינואר 514 שנים ספק אם כמה מסילות קטנות ברוב המקרים לא פחות טוב מספק של מסילה אחת ענקית. לכל אחד יש את היתרונות שלו2 הספקים יחזיקו את המחשב ללא בעיה אם הם מתאימים בהספק הכללי של המסילותהספק שיש לו כמה מסילות יכול לתת מתחים נקיים יותר, נותן הגנות מדויקות יותר לעומס יתר, ומקטין את הסיכויים לנזק רציני במקרה שמשהוא במחשב נדפקהספק שיש לו מסילה אחת יכול להחזיק חומרה שלוקחת זרם גדול מחיבור אחד (לא אמורה להיות חומרה כזאת), וספק של כמה מסילות לא יוכל. גם לא צריך לוודא לאיזה מסילה מחובר כל חלק משמעותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.