פורסם 2011 בינואר 114 שנים ערב טוב חברים!לצורך שידרוג אני רוצה להחליף לוח,מעבד.השאלה שלי היא האם ניתן להעביר את המערכת הפעלה ללא צורך בתיקון\פירמוט.מדובר בווינדוס 7...תודה רבה לכל העוזרים!נ.ב.אם זה לא המקום נא להעביר למקום המתאים תודה מראש!
פורסם 2011 בינואר 114 שנים או שכן או שלא. אי אפשר לדעת בוודאות.Windows Vista ו-7 פחות רגישות לשינוי חומרה שכזה בהשוואה ל-XP לדוגמה, אבל זה עדיין לא מבטיח שבוודאות הכל יעבוד כמו שצריך.
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר תודה,האם יש איזה שהוא מהלך שאפשר לעשות לפני כן כדי שהיה יותר סיכוי שלא נצטרך פירמוט?
פורסם 2011 בינואר 214 שנים אם לא עובד אחר החלפה אתה מנסהלריץ REPAIR מ CD כמה פעמים שצריך עד שעובד.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בינואר 214 שנים מחבר אם לא עובד אחר החלפה אתה מנסהלריץ REPAIR מ CD כמה פעמים שצריך עד שעובד.תודה IVAN.אבל אני שואל את זה בגלל שפעם שעברה זה לא כ"כ עבד לי..תעשה גובויים ותוכל לחזור לכל תאריך שתרצהמה?
פורסם 2011 בינואר 214 שנים טיפ קטן: אם מדובר על אותה יצרנית צ'יפסטים בשתי הלוחות - רוב הסיכויים שלא תצטרך להתקין מחדש את המערכת הפעלה אלא רק את הדרייברים המעודכנים. וזה מניסיון
פורסם 2011 בינואר 214 שנים שלום לך אם כבר מדברים מהנסיון : , אז חלונות 7 הוא ביחס הפוך ל -XP. רוב הסיכויים שזה יעבוד, לפחות יעלה ואח"כ יעדכן דרייברים לפי הצורך, מה גם שמן הסתם תקבל אותם עם הלוח החדש , ובמקרה הכי גרוע, תעשה כמה תיקונים מדיסק ההתקנה של 7, כפי שאמר IVAN.
פורסם 2011 בינואר 214 שנים מחבר טיפ קטן: אם מדובר על אותה יצרנית צ'יפסטים בשתי הלוחות - רוב הסיכויים שלא תצטרך להתקין מחדש את המערכת הפעלה אלא רק את הדרייברים המעודכנים. וזה מניסיון תודה רבה! אני יודע את זה אבל לצערי זה לא אותם צ'יפסטים.. שלום לך אם כבר מדברים מהנסיון : , אז חלונות 7 הוא ביחס הפוך ל -XP. רוב הסיכויים שזה יעבוד, לפחות יעלה ואח"כ יעדכן דרייברים לפי הצורך, מה גם שמן הסתם תקבל אותם עם הלוח החדש , ובמקרה הכי גרוע, תעשה כמה תיקונים מדיסק ההתקנה של 7, כפי שאמר IVAN. תודה לך! זה מה שפעם שעברה גם חשבתי אבל לצערי זה לא עבד,(WIN 7) וגם הפיתרון של התיקון כמו שהציע IVAN לא צלח והפיתרון היחיד היה לפרמט...
פורסם 2011 בינואר 214 שנים ^^^^^ הדגש הוא על כמה נסיונות תיקון, אם כי כפי שאמר ABOUT BLANK לא תמיד זה טופס. תהיה אופטימי
פורסם 2011 בינואר 214 שנים מחבר ^^^^^ הדגש הוא על כמה נסיונות תיקון, אם כי כפי שאמר ABOUT BLANK לא תמיד זה טופס. תהיה אופטימי האמת שאז ניסיתי עשרות פעמים את התיקון ובסוף התיאשתי... ,תודה רבה באיזה צ'יפסטים מדובר ב2 הלוחות? תודה רבה על הרצון לעזור אבל כבר עשיתי את העברה.. אשמח אם תוכלו לעזור לי באשכול הבא שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486968.new#new תודה רבה לכל מי שעזר לי עד עכשיו!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.