פורסם 2011 בינואר 114 שנים שלום, יש לי כמה נושאים שכתבתי בהם איזו הודעה אחת או שניים, ואכשיו אני כל פעם מקבל התראות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אל זה שמשהו הגיב בנושא... איך אפשר לבטל את ההתראות האלה לנושאים ספציפיים ?
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר נו באמת... זה אחד הדברים המעצבנים ביותר בפורום שחייבים לשפר... תודה בכל מקרה
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר אלכס, אתה ב"צוות הפורומים" לא ? ;Dאין לך איזה דיבור אם מנהלי האתר ? שיסדרו את זה כבר...
פורסם 2011 בינואר 114 שנים חבר, זו מגבלה טכנית של מערכת הפורומים הנוכחית SMF 1כשיצא SMF2 (כרגע ב סטטוס RELEASE CANDIDATE) הפורומים ישודרגו ואיתם תופיע האפשרות להסיר עצמך מאשכולות אליהם נרשמת כמו ב VBULLETIN עליו מופעל האתר המתחרה.
פורסם 2011 בינואר 114 שנים האם גם לא יהיה צורך בכתיבת "מעקב" או כל דבר מיותר אחר בשביל כן לראות תגובות חדשות?
פורסם 2011 בינואר 114 שנים אי אפשר.מה שהוא אמר+חבר, זו מגבלה טכנית של מערכת הפורומים הנוכחית SMF 1כשיצא SMF2 (כרגע ב סטטוס RELEASE CANDIDATE) הפורומים ישודרגו ואיתם תופיע האפשרות להסיר עצמך מאשכולות אליהם נרשמת כמו ב VBULLETIN עליו מופעל האתר המתחרה.גם מה שהוא אמר, ואני מוסיף לציין שאין ל-HWzone מתחרים.המשך גלישה נעימה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.