עבור לתוכן

עוד שבוע וחצי נגמרת לי ההתחייבות לבב"ל.יש המלצות?

Featured Replies

פורסם

הי חברים.

היום אני מחובר דרך תשתית בזק (NGN), וספקית בב"ל, במהירות 10Mb.אני בהתחייבות בחבילת באנדל שמסתיימת ב 11.1.11.

אני לא בלתי מרוצה מהם, אבל רוצה לבדוק גם אופציות אחרות.חשובה לי גלישה חלקה, מהירויות יציבות, ופינגים גבוהים לשרתי

חו"ל.כ"כ אני מעוניין לשדרג ל 15M.

אז קודם-כל נכנסתי לאתרי אינטרנט של כמה ספקיות ולאתר של בזק, ובדקתי מחירים.להלן התוצאות:

בזק-התשתית: מחיר משוקלל ל 12 חודשים, (15M) הוא 84 ש"ח לחודש.אני לא מעוניין לעבור להוט.

ספקיות (כל המחירים ל-15 מגה):

1.בב"ל: אין מחירים באתר שלהם, אבל אני בטוח שהם יציעו לי מחיר לא פחות טוב מכל מה שהמתחרות

יציעו.אני כבר כמה שנים טובות אצלם.

2.אורנג': מחיר משוקלל עם התחייבות לשנה: 54 ש"ח.אפשר גם חודש ראשון ללא התחייבות ב 88 ש"ח, ובשיחה עם

אחד הנציגים שלהם הוצע לי מחיר לחודש אחד ללא התחייבות ב- 68 ש"ח ("בוא תנסה אותנו!")...

3.אקספון (018): 56 ש"ח מחיר משוקלל בהתחייבות לחצי שנה.מחר ללא התחייבות.85 ש"ח לחודש עם התחייבות.

לא דיברתי איתם בטלפון.אולי גם הם היו מציעים מחיר מוזל לחודש אחד כמו אורנג'.

4. טריפל C: אין מחירים באתר, ובשיחת טלפון נציג ענה לי בקוצר רוח שאין לו זמן לדבר איתי, ושכולם

כבר הלכו הביתה (שבע בערב!).לא נשמעים לי מקצועיים במיוחד...

5. 012:דיברתי איתם בטלפון- מחיר של 99 ש"ח לחודש!...ולא שהמוניטין שלהם כזה טוב....והנציגה

לא מבינה למה מישהו בכלל צריך יותר מ 5 מגה...נחמד שהיא משתפת אותי בהגיגיה.

מחיפוש שעשיתי כאן בפורום, קראתי ביקורות טובות ופחות טובות על רוב החברות ברשימה לעיל.

אשמח לקבל המלצות ואזהרות עדכניות.

פורסם

אני גם בבזק בינלאומי וממש לא מרוצה מהם. אשמח גם להמלצות ולמחירים (אני משלם לתשתית 140 ולספק 100 על חבילה של 12 מגה, זה די הרבה בשבילי ואני אשמח אם יש פה אנשים עם חבילה דומה ומשלמים פחות שימליצו על הספק שלהם)

פורסם

59 ש"ח לתשתית הוט ל3 חודשים ראשונים ולאחר מכן 99 ש"ח בחודש - 12 מגה. (התחייבות ל18 חודשים)

ספקית אקספון 018 חודשיים ראשונים בחינם ו4 חודשים נוספים ב65 ש"ח, סה"כ ממוצע 43 ש"ח לחודש.

כרגע אני מחובר גם ל012 וגם ל018

אני משווה ביניהם.

בינתיים הפינגים במשחקי רשת על סרברים מחו"ל הולכים לטובת 018 עם 75 פינג לעומת 88 ב012 וגם פעם אחת היה לי 110 קבוע.

בהורדות P2P הולך לטובת 012 עם ממוצע של +100k עם 7 סידרים לעומת 60k על אותו קובץ ועם 30 סידרים. משהו הזוי.

עריכה:

עכשיו פינג 115 ב012 לעומת 76 ב018.

כמובן שמדובר באותו שרת באותם תנאים(פרטי, ריק).

פורסם

יש המלצה:

לא לעבור

מהנסיון וממחקר סטטיסטי שאתה יכול לעשות בפורומים, ניתן לראות שכמות התלונות על בזק ובב"ל נמוכה משמעותית לעומת הוט, 012 ונטויז'ן. מה זה נמוך משמעותית? בוא נגיד שעל כל תלונה שאני ראיתי על בב"ל ובזק, יש 17 תלונות על חברות אחרות. תריץ חיפושים ותגיע למסקנות שלך.

אני משלם קצת יותר, וכרגע תקוע ב-5MB כי אין באיזור שלי NGN (אבל עכשיו שמים קווי תשתית חדשים לכל חיפה אז זה יקרה בחודשיים הקרובים, סביר להניח), אבל אני לא אשלם אגורה נוספת על מעבר ל-10MB ואולי אפילו 12. אני כן יודע שהשירות לקוחות שלהם הוא השירות הכי אדיב, מקצועי ואנושי שנתקלתי בו. עונים מהר (אפילו בשעות העומס, מעולם לא חיכיתי יותר מארבע דקות), עונים מקצועי, מקשיבים לכל מה שיש לך להגיד, ולא כואב להם לשבת איתך על בעייה שמסרבת להיעלם.

עדיין ישנו בחור אחד בשם מורן, איפשהו בנבכי הקיוביקלס של משרדי בזק, שאני עדיין חייב לו שיחת תודה. הבעיה היא שאין לי איך להגיע אליו, ורק נותר לי לקוות שהוא יראה את ההודעה הזאת ביום מן הימים וידע שאני אסיר תודה על העזרה המאוד, מאוד אדיבה ונחמדה שהוא נתן לי. עשינו troubleshoot מתקדם במשך שעתיים לבעיית ראוטר שבכלל לא היה של בזק.

ניסיתי להתקשר, להגיע אליו, וגם הוא צילצל לפחות חמש פעמים, אבל בדיוק אז הטלפון שלי עשה קונצים והבטרייה התפוצצה, אז מעולם לא יצא לי להתקשר אליו וגם לא נשמר לי המספר הייעודי שהוא נתן לי כדי להגיע אליו (כי היה תהליך המתנה ארוך והוא רצה להתפנות ללקוחות אחרים).

יום אחד אני אגיע אליו, יום אחד...

אה רגע, איפה אני בכלל? באיזה דיון אני נמצא? מי אתם?

פורסם

אני מעל 10 שנים באקטקום ואז בבזק בינלאומי (אחריי שהם התאחדו), לא חושב שאתה אמור להחליף

פורסם
  • מחבר

לגבי בב"ל, קראתי כאן בפורום שיש הבדל בין חבילת הגיימרים שלהם לבין החבילות הרגילות.

תראו מה כתב כאן אלכס טורובסקי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426389.msg3680981#msg3680981

על אקספון אני קורא כאן בפורום שיש איתם בעיות, והיחידה שלא קראתי עליה שום דבר רע היא אורנג'...אין להם שירות

גיימר, אבל הם אמרו לי בטלפון שכל הלקוחות שלהם מקבלים אותו דבר, שבחברות אחרות צריך לשלם בנוסף.

פורסם

לא הבנתי את הלחץ הזה תמיד לעבור...

אתה לא תמצא חברה טובה יותר מב"ב. יש להם "מוצר" (שירותי) טוב ושירות טוב.

פורסם
  • מחבר

הייתי לפני חצי-שנה בטריפל C לחודש ניסיון, (במקביל לבב"ל). הגלישה היתה טובה יותר, (הורגש במיוחד ביוטיוב), (פינגים

לחו"ל אותו דרעק), אבל שירות לקוחות גרוע.

אני מתלבט בין להמשיך עם בב"ל או לנסות חודש ללא התחייבות עם אורנג'.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני בבזק בינלאומי ואני לא יכול להכנס לראפידשר. הם פשוט חוסמים את האתר.

פורסם

false

נכנס לי בלי בעיה

פורסם

false

נכנס לי בלי בעיה

לא יודע איך להסביר את זה שלך זה עובד....

אני וגם עוד כמה חברים שלי שמנויים של בזב"ל פשוט לא יכולים להכנס לאתר... אפילו ברגע זה אני מנסה ולא מצליח

פורסם

4. טריפל C: אין מחירים באתר, ובשיחת טלפון נציג ענה לי בקוצר רוח שאין לו זמן לדבר איתי, ושכולם

כבר הלכו הביתה (שבע בערב!).לא נשמעים לי מקצועיים במיוחד...

http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx

פורסם

זבל בינלאומי נהיו מאוד גרועים בזמן האחרון.

אני על 12 מגה תשתית הוט, יש חסימה מאסיבית על טורנטים, והרגשה כללית של עומס כבד.

שיניתי את מספר המאק שלי בראוטר כדי לקבל אייפי אחר, הוא עבד בסדר כמה ימים ואז שוב התחיל הסיפור מחדש.

לא ניסיתי את הגיימר שלהם כי אין לי אפשרות.

הייתי מציע אולי לנסות את אורנג' לשבוע ולראות איך הם.

פורסם

לא יודע איך להסביר את זה שלך זה עובד....

אני וגם עוד כמה חברים שלי שמנויים של בזב"ל פשוט לא יכולים להכנס לאתר... אפילו ברגע זה אני מנסה ולא מצליח

:hizuk:

בעיה בעייתית >:(

פורסם

לגבי בב"ל, קראתי כאן בפורום שיש הבדל בין חבילת הגיימרים שלהם לבין החבילות הרגילות.

תראו מה כתב כאן אלכס טורובסקי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426389.msg3680981#msg3680981

על אקספון אני קורא כאן בפורום שיש איתם בעיות, והיחידה שלא קראתי עליה שום דבר רע היא אורנג'...אין להם שירות

גיימר, אבל הם אמרו לי בטלפון שכל הלקוחות שלהם מקבלים אותו דבר, שבחברות אחרות צריך לשלם בנוסף.

איפה שמעת שיש בעיות עם אקספון?

אני עכשיו בחודש ניסיון ל12 מגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים