עבור לתוכן

לא מצליחה לאתר רשת ספציפית

Featured Replies

פורסם

היי, צהריים טובים!

יש לי בבית רשת אלחוטית שאני ושותפים שלי מחוברים אליה.

משום מה במחשב של חברה (HP pavillion dv6) אנחנו לא מצליחות למצוא את הרשת שלי (ורק שלי).

נמצאות הרבה רשתות ורק לא אותה.

רציתי לשאול אם יש לכם רעיון למה, ואיך אפשר לסדר את הבעיה הזאת..

תודה רבה,

:)

גלית.

פורסם

יש לי בבית רשת אלחוטית שאני ושותפים שלי מחוברים אליה.

משום מה במחשב של חברה (HP pavillion dv6) אנחנו לא מצליחות למצוא את הרשת שלי (ורק שלי).

נמצאות הרבה רשתות ורק לא אותה.

אם זה מחשב ישן מאוד יכול להיות שהוא עובד בb ואז גם יכול להיות שהנתב האל חוטי שלך לא עובד מול b בגלל ההגדרות שלו (יש אפשרות לנטרל תאימות לאחור). יכול להיות גם בעיות קליטה אז כדאי לבדוק קרוב לנתב עצמו. בתוך בתים יש הרבה מכשולים שגורמים לדאיכת סיגנאל וזה לא הכי קשור כלכך למרחק. לפעמים יש קירות עם רשתות ברזל ועוצמת הסיגנל יכולה לרדת באופן דרסטי במקומות שונים בבית. לרוב עם smartphone אפשר למפות את החורים בקליטה עם אפליקציות חינמיות . יש גם תוכנה למחשבים שעושה את זה אבל מחשב גם אם הוא נייד כבד בהרבה ממכשיר נייד תומך wifi.

לרוב גם כדאי להגדיר את הערוץ שלא יהיה חופף יותר מדי לרשתות אחרות . netchief גם המליץ לא להשתמש בערוצי 40mhz בסיבה רווית רשתות אל חוטיות אבל אם אני זוכר נכון זה לא צריך לגרום לבעיות קליטה אלא להוריד את הקצב במקום להגביר אותו .

פורסם
  • מחבר

בוקר אור,

רציתי להוסיף (בעקבות ההתייחסות שלכם) שהמחשב חדש, כבן שנה,

ופעם הוא כן הצליח להתחבר, ואז אחרי ש012 סידרו בעיה מסויימת אני לא מוצאת אותה יותר..

והבעיה היא שכל מחשב אחר מצליח להתחבר חוץ מהמחשב הספציפי הזה, לרשת הספציפית הזאת..

יכול להיות משהו בהגדרות של המחשב אולי שגורם לזה?

פורסם

אם זה מחשב חדש ורואים רשתות אחרות אולי הנתב שלכם לא משדר את הID שלו זאת הגדרה שאפשר לכבות ואז צריך להגדיר את הרשת באופן קצת יותר מסובך. את בטוחה שאת קולטת רשתות אחרות? אולי הכרטיס רשת אל חוטית כבוי ?

לרוב המחשבים הניידים יש דרך להדליק ולכבות את הרשת האל חוטית זה או כפתור פיזי על המחשב הנייד או שזה משהו בסרגל לרוב בצד שרחוק מהstart . בנתיים מה שאת יכולה לעשות זה להתחבר עם כבל רשת לנתב :nixweiss: . זה צריך לעבוד.

פורסם

תגידו ,

אתם בטוחים שה-WIRELESS במחשב שלכן מופעל ועובד תקין ?

תנסו כרטיס רשת אלחוטי USB של EDIMAX

אולי זה יעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים