עבור לתוכן

התיעצות בקשר לבחירת כונן קשיח חיצוני - 2TB

Featured Replies

פורסם

היי

השתעשעשתי לאחרונה (ומנסיון -כשאני משתעשע אני גם קונה בסוף) ברעיון של כונן קשיח חיצוני 2TB (נוסף).

עבור פנימי, יש מקום (מארז gigabyte 3d aurora הדגם הישן יותר עם 2 כונננים מותקנים כרגע, וערימות של חיבורי sata)

(ואגב המפרט שלי במערכת לא מעודכן עקב עצלנות. כרגע אמורה ליהיות אפשרות לחבר דיסק פנימי נוסף מבחינת "מיץ" מהספק)

ה-default שלי היה דגם של freeagent שאני לא רואה שהוא מופיע יותר באתר של פנדה, בגלל שהיו לו 5 שנות אחריות.

אציין גם שכרגע אני עובד עם seagate freeagent extreme 1TB שאני מרוצה ממנו, חוץ מהחלק של ה-extreme

( הכוונה, שמה שמיוחד ויקר בדגם הזה הוא שיש בו firewire לא אמין וesata שלא עובד בכלל )

המלצות?

(ובקשר לממשקים, firewire יש (כולל כבל), usb3 יש, esata יש (כולל כבל) )

פורסם

אז אתה מעוניין בממשק מהיר?

פורסם
  • מחבר

זה יהיה נחמד, באופן עקרוני כאמור הכונן שיש לי כבר מתפקד רק ב-USB, ואני מוצא שזה לא ממש מפריע לי.

פורסם

אני לא רואה סיבה שה-eSATA בכונן הקיים לא יעבוד.

תכבה את המחשב> תחבר את הכונן ב-eSATA (וחשמל כמובן)> תדליק את המחשב ותראה אם הוא מזוהה

אם זה עובד והוא לא מזוהה כשאתה מחבר כשהמערכת פועלת אז אתה פשוט צריך להגדיר מצב AHCI/SATA במקום אמולציה של IDE.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, באמת ביטלתי את אמולציית ה-IDE וזה התחיל לעבוד... בחלק קטן מהזמן.

רוב הזמן זה לא עובד - ויש מידע על כך שהתמיכה ב-esata בדגם זה גרועה, ברשת.

אממ אז אפשר בכל זאת המלצה על דגם של כונן? צרכים: נראה לי כמו רוב המשתמשים - אמינות (ואחריות), אחרי זה מהירות, והוא לא חייב ליהיות הדיסק הכי יפה בשכונה. רק שיעבוד טוב.

פורסם

לך על HD204UI עם מארז USB 3.0 או eSATA..

בפלונטר יש מארז זול יחסית של Vantec (ממשק eSATA) וב-KSP יש מארז זול של Dynamode (ממשק USB 3.0).

בכל זאת הייתי מעדיף לנסות ולעזור לפתור את הבעיה, אלא אם כן אתה בכל מקרה קונה כונן חיצוני נוסף, ואז בכל מקרה אין סיבה שלא לנסות לפתור בעיות. אין סיבה לכך שזה יעבוד לסירוגין, או שזה עובד או שלא.. אחרת מוצאים את הגורם ומסירים אותו מהמשוואה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים