עבור לתוכן

שאלה לגבי סוללה

Featured Replies

פורסם

http://www.shavers.co.uk/shopping.php?product_id=152

מישהו יכול להגיד לי מה הגודל שלה AA או AAA ומה המתח/זרם כי מה מה שמצאתי באיבי זה רק 1.2V ו 700mAh

זה בישביל מכונת גילוח

פורסם

זה שתי סוללות AA מחוברות, כל אחת במתח 1.2V, וביחד 2.4V. אתה יכול לשים סוללות ניקל מטאל של 2700mAh יחזיק יותר זמן.

פורסם
  • מחבר

רק אתה בטוח שאפשר ניקל מטאל? כי לא סתם ישימו NI CD

אם כן אז מצאתי של 3000mAh ואני מניח שמן הסתם זה יותר טוב?

פורסם

לא בטוח ש NI MH יתאימו

זרם טעינה - גבוה יותר ב NI CD. אם תחבר סוללות NI MH למטען NI CD (כמו שיש במכונה) אתה יכול לדפוק את הסוללות

זרם פריקה - NI CD בנויות לזרם פריקה גבוה יותר מ NI MH, אבל לא נראה לי שכאן זה קריטי

אם אתה רוצה לשים NI MH כנראה שתצתרך להחליף נגד במטען או משהוא דומה כדיי שהטעינה תהיה בזרם נמוך יותר

פורסם

שמים ניקל קדמיום כי זה יותר זול, וכי יש להם זרם פריקה גבוה יותר - משמעותי במכונות גילוח שצריך עוצמה גדולה לזמנים קצרים.

מנסיון עם מכונות גילוח של פיליפס, אין בעיה לשים ניקל מטאל. לא מורגשת ירידה בעוצמה, ויש אורך חיים גדול הרבה יותר.

בנוגע לזרם טעינה, לא בדקתי חשמלית, אך לא הייתה בעיה. אישית אני מטעין סוללות NI MH בזרמים שגדולים מ1A ולא הייתה בעיה עד היום. יש גם מטענים מהירים שעושים את זה ובהצלחה. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22951125 (שים לב לזמן הטעינה, וזה סוללות ניקל מטאל)

אני בספק אם המטען של המכונה בכלל מתקרב לזרם כזה.

פורסם
  • מחבר

פירקתי עוד קצת את המכונה ומתחת לסוללות רשום שלהשתמש רק בNICD אז אני מבין שאין אופציה אחרת

או שזה לא יזיק אם אני ישים NI HM

פורסם

להפעיל מסללות MH (שהטענת במקום אחר) - אין בעיה וכמו ש Ziggy Man אמר תקבל זמן עבודה ארוך יותר

להטעין סוללות MH במעגל שמיועד ל CD ידפוק את הסוללות כי הוא יתן זרם טעינה גבוה יותר ממה ש MH בנויות להחזיק (הסוללות יכולות סתם להידפק אחריי כמות קטנה מדיי של טעינות / להתחמם/ להוציא כימיקלים וכו)

בהרבה מקרים מספיק שינוי פשוט (החלפת נגד וכו) במטען כדיי להתאים אותו לסוללות MH ואז ניתן לשים MH בצורה בטוחה

פורסם
  • מחבר

טוב

תוכלו לעשות טובה קטנה?

אני יצלם את המעגל אם כמה שיותר פרטים ואולי תוכלו לעזור לי ?

ת'אמת אני לא יודע להחליף אבל אני אולי יכול לקחת את זה לחנות אלקטרוניקה ולבקש מהם הם יעשו לי את זה לא?

פורסם

הייתי רוצה לעשות ניסוי וטעיה אם המעגל האמיתי, אני לא יכול למצוא מתמונה מה בדיוק צריך לעשות

מעבדת אלקטרוניקה - תלוי - יש כאלה שינפנפו, יכולים להיות כאלה שישימו MH בלי לשנות בכלל את המעגל

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני מעריך על העזרה

אני כבר יזמין באיבי 6 סוללות ב7 דולר

700mAh

פורסם
  • מחבר

אז באמץ ניסו לדפוק אותי הלכתי לחנות חשמל הוא אמר לי 150 שקל ועוד הוא צריך לקחת את זה לחברה בת"א(אני מקרית מלאכי

)אני יחפש בעיר

פורסם

יש את הסוללות CD של הטלפונים אלחוטיים - אמורות להתאים

מטופש. אפשר לקנות כאלה בארץ ב20₪.
:hizuk:

יש את הסוללות של הטלפונים האלחוטיים, מוכן אם חוטים אפילו

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לשניכם על העזרה אני יחפש מחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים