עבור לתוכן

האם ספק 400 וואט מודולרי יחזיק את המפרט הבא

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

לאחי יש את המפרט הבא (שימו לב שהמעבד באוברקלוק):

Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb @ 3.2GHz (Arctic Cooling Freezer 7 Pro)

Gigabyte GA-965P-DS3

Sapphire ATi x1950 Pro 512mb

OCZ 2x1GB Kit DDR2 800 CL4

‏2x1GB Corsair DHX TwinX CL4‎

Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS

Maxtor 40 GB

Enermax Liberty 400W Active PFC

לפי האתר http://antec.outervision.com/PSUEngine הספק (Enermax Liberty 400W Active PFC) לא אמור להחזיק את המערכת וכתוב שלמערכת כזאת צריך ספק מעל 430 וואט והספק שלי מספק בכלל 400 וואט .. עם הכרטיס מסך HD 4870 כתוב שצריך ספק שמספק 487 וואט לפחות .. למרות שזה לא הגיוני שספק של 400 וואט יספק 487 וואט אבל מצד שני גם 430 וואט הספק שלי לא אמור לספק והוא כן מספק ..

האם לדעתכם הספק שלי יחזיק את אותה מערכת (כולל ה - OC), רק עם כרטיס מסך HD 4870 ?..

הנה תמונה מהאתר עם כל ההגדרות שכתבתי שם שתואמות למה שיש לי במחשב למי שרוצה לבדוק בעצמו ..

הערה: אני ממליץ לשמור את התמונה על המחשב ולעשות עליה זום כי בלי להוריד אותה לא תראו מה כתוב שם ..

לחצו על התמונה להגדלה

82188531.th.jpg

תודה מראש,

משה

פורסם

כן .. וכן ..

המחשבון הזה הייתי אומר קצת נסחף עם המספרים ..

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח ? כי אני לא רוצה לקנות סתם את הכרטיס מסך הזה ואז הוא ישכב במגירה עד שאני אשיג ספק אחר ..

עריכה: אני רואה את המפרט שלך בצד ויש לך את הכרטיס מסך הזה + הספק שיש לי .. איזה צירוף מקרים .. האם זה מעודכן ?..

פורסם

הכרטיס מסך לוקח את ההספק שלו ממסילת 12 V. ה W של הספק הוא משותף ל 12 V ולעוד מסילות - אז כשאומרים כמה W של הספק לוקחים בחשבון שחלק מה W נמצא במסילות שהכרטיס מסך לא יכול לנצל

בספקים איכותיים חדשים רוב העוצמה כן נמצאת ב 12 V אז לא צריך כזה מקדם ביטחון גדול כמו אם לא יודעים מה האיכות וכו של הספק

לפי מה שהם אמרו הספק יכול להחזיק את הכרטיס מסך אבל בלי מקדם ביטחון

לספקים של אנרמקס יש מקדם ביטחון דיי גדול של עצמם, הם יכולים לתת יותר ממה שכתוב אליהם

לספקים של אנרמקס יש הגנות, אם הכרטיס מסך לוקח ממש הרבה הוא יכבה ת המחשב כשתעמיס אותו אז לא יקרה נזק למחשב אם תנסה

אם הספק מוציא אוויר חם או אחרי עבודה ארוכה הקבלים במסילת 12 V בתוך הספק חמים זה אומר שהוא בעומס יתר ורצוי לא לטחון אותו ככה אם אתה רוצה שיהיה לו אורך חיים ארוך

פורסם
  • מחבר

לסיכום, הוא יחזיק את המערכת לדעתך ?

פורסם

יחזיק ועוד איך. שים לב למערכת שלי, הכרטיס מסך שלי צורך 5% פחות הספק מ-4870(זניח) והמערכת שלי ב-OC די רציני.

פורסם
  • מחבר

יופי =]

תודה על התגובות חבר'ה .. אם יש מישהו שחושב שזה לא יחזיק שיכתוב ..

פורסם

יופי =]

תודה על התגובות חבר'ה .. אם יש מישהו שחושב שזה לא יחזיק שיכתוב ..

כמה בטוח אתה צריך להיות בשביל לדעת שזה יחזיק ? יש לך את החלקים , תרכיב ותנסה בעצמך ..למה לקשקש ..

:)

פורסם
  • מחבר

כמה בטוח אתה צריך להיות בשביל לדעת שזה יחזיק ? יש לך את החלקים , תרכיב ותנסה בעצמך ..למה לקשקש ..

:)

אין לי כוח להוציא את הכרטיס שלי ולשים במחשב של אחי חח .. לאחרונה התעסקתי יותר מדי במחשבים ואני מתעצל חח .. רציתי להתייעץ אתכם כדי לא לעשות את זה אבל נראה מה יגידו פה ואם יהיו כמה אנשים שיגידו שזה לא יעבוד אני אבדוק את זה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים