עבור לתוכן

ידיעה אופטימית - אקטיויז'ן תובעת את EA בגלל אינפיניטי וורד

Featured Replies

פורסם

למה אופטימית? כי לפי מה שהבנתי "הם מ-פ-ח-ד-י-ם"

כי EA נותנת חסות לריספון, אינפיניטי וורד לשעבר,

שמפתחת ברגעים אלה ממש משחק חדש שיחסל את

אקטיוויז'ן וקול אוף דיוטי ויהיה "הדבר הבא".

ואם לשפוט לפי קוד 4 וMW2 החברה האלה גאונים.

:yelclap:

פורסם

בעוד שאני מאד בעד infinity ward אתה מאד אופטימי ולוקח הרבה דברים כמובן מאליו, אני אציין שאני מאד אשמח אם הגירסה האופטימית שלך תתממש אבל:

1. IW לא מורכבים רק מכמה ראשים שהגו הכול, היו שם כ-100 אנשים שרובם לא עברו ואין לדעת מה החלק שכל אחד תרם שכן רעיון מעולה ויכולות ניהול לא מבטיחים תוצאה ראויה

2. EA צריכה לנסות להסיט את תשומת לב הגיימרים מ-COD לכשיצא המוצר הבא של אקס IW וזה לא דבר בטוח בכלל, אני ואתה אולי מודעים אבל רוב האנשים שם בחוץ.. מהמיליונים שמשחקים COD, לא בטוח שממש יבינו מי זה respawn ומכאן אנו מובלים ל

3. ביקורות כשהמשחק יצא, ישחקו תפקיד מאד חשוב

ולבסוף 4:

אם EA כן יצליחו נקווה שהם לא יחזרו להיות EA המאפנה (ויש שיגידו גם הרעה) של פעם

פורסם

1. אם אני זוכר נכון יותר מ 20 אנשים עזבו, רובם גם היו מהדרג הגבוה. מה שנשאר זה "העובדים הפשוטים".

2. הגיימרים הכבדים יהיו מודעים, משם זה עבדוה של EA בפרסום. מניסיון קודם כשהם רוצים הם יכולים לעשות עבודה מאוד טובה.

3. נחיה וניראה.

4. ל EA אין יכולת להשפיע על פיתוח המשחק כי respawn מפתחת בבעלות פרטית. אחד מהדברים שהחזירו את EA בשנים האחרונות הם תוכנית ה EAP, כשיש לך שותפות עם VALVE, EPIC, respawn ועוד כמה מפתחות גדולות אתה יודע שהשם שלך יהיה בכל מקום ועל מוצרים באיכות גבוהה.

פורסם

1. IW לא מורכבים רק מכמה ראשים שהגו הכול, היו שם כ-100 אנשים שרובם לא עברו ואין לדעת מה החלק שכל אחד תרם שכן רעיון מעולה ויכולות ניהול לא מבטיחים תוצאה ראויה

למעשה, Infinity Ward הייתה בנויה מכ-80 מפתחים (וגם היום לאחר שנבנתה מחדש), כאשר יותר מחצי התפטרו ממנה:

הדיווח עומד על 46 עובדים שעזבו, כאשר ידוע ש-38 מהם חתמו על חוזה ב-Respawn מול ווסט וזאמפלה.

אגב, אחת הטענות של Activision כלפי EA היא התערבות במשא ומתן מול IW, בכך שהציעו להם חוזים טובים משמעותית, מה שהוביל להתפרקות...

פורסם

אז באצם מה שמפריע להם זה שמישהו הציע לעובדים שלהם עבודה טובה יותר :P בפעם האחרונה שבדקתי זה חוקי וכל החברות הגדולות עושות את זה מידי יום, כולל ACTIVISION. אני דיי בטוח ש ACTIVISION עשו ל EA בדיוק אותו דבר בשביל להקים את sledgehammer games (הוקמה על ידי קבוצה שעזבה את Visceral Games), לא זוכר שראינו את EA בוכה על זה.

נ.ב.

למי שזוכר במקור sledgehammer היו אמורים לעבוד על IP חדש, כצפוי מיד אחרי שהם עברו ל ACTIVISION הם התחילו לעבוד על COD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים