עבור לתוכן

חבילות תעדוף בבזק בינלאומי - מה קיים ומה עדיף ?

Featured Replies

פורסם

מחר אני צפוי לשדרג את האינטרנט שלי ל10M NGN

מקריאה די מרובה פה בפורום ראיתי שיש אנשים שאומרים שבזק בינלאומי

טוענים שאין חבילת גיימר לNGN

לפני שאני הולך לדבר איתם רציתי לדעת:

איזה חבילות תעדוף קיימות בבזק בינלאומי לNGN

ואיזו חבילה עדיפה ?

בתודה מראש

פורסם

שלום avvvi,

בבזק בינלאומי קיימת חבילת גיימר גם ללקוחות הPrivate ngn הגולשים במהירויות גבוהות.

במידה ותרצה פרטים נוספים שלח הודעה פרטית או הודעה למייל online@bezeqint.net

ואדאג לחזרת נציג מטעמנו.

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

כרגע אם אתה רוצה משחקים אתה חייב גיימר ב014 כי רוב השרתים יושבים בחול ואתה צריך שהtraffic shaping יהיה טוב מספיק בשביל שיתעדפו אותך טוב. יש בגיימר גם תיעדוף על משתמשים רגילים מה שגורם לאנשים נצל את החבילה לרעה כדי לקבל מקסימום הורדות שזה לא ממש היעוד של החבילה הזאת. שמעתי שלנטוויזיון יש שירות tag3 ומעלה ושם אתה מקבל תיעדוף משמעותי וזה עולה איזה 100 או 200 שקל בנוסף אני עדיין לא בטוח כמה זה טוב. גיימר 10 מגה עולה לי עכשיו 100 שקל לחודש (אף פעם לא היה זול) והוא לרוב מספק את הסחורה . בכל מקרה ב014 כרגע גיימר הוא החשבון הכי טוב אבל אולי יש להם גם חשבונות עסקיים שיותר טובים אבל עולים ים של כסף .

אתה תמיד צריך לקחת בחשבון שלפי מה שקראתי יש לספקיות אינטרנט איזה 1mbps לכל 25 משתמשים - ככה הם מרוויחים כסף (כל מגה כזה עלה 100-200 דולר לחודש) וזה אומר שתמיד יהיה עומס. בשביל שהמשתמש לא ישים לב לזה הספק שירות עושה מניפולציות לתעבורה וגם רצוי מאוד שהוא יעשה את זה בכדי שאנשים שמנסים לקבל כמה שיותר רוחב פס לא יפריעו למשתמשים הרגילים. כרגע ב014 יש כמה מערכות שעושות את זה (כמו למשל הגבלת מהירות לyoutube ) .אבל עד כמה שידוע לי פינג טוב בחשבון רגיל אצלהם אי אפשר לקבל בשעות עמוסות אבל חוץ מזה אם מוריד כבד אתה יכול להסתדר עם חבילה רגילה כי הם לא ממש מגבילים כמו שהם טוענים שנים (הורס לגיימרים את החיבור).

התומכים של 014 לא בכרך יכולים לעזור לך עם הגבלות תעבורה וכאילו הם גם לא בהכרח יודעים או צריכים לדעת איך המערכת עיצוב תעבורה שלהם עובדת כי זה. הם בדרך כלל מוכרים לכולם גיימר וזהו. בארץ אנשים רק עכשיו מתחילים להיות מודעים שיש מגבלה רצינית על האינטרנט כי כל אחד יכול היום להוריד יותר מהר וזה יוצר חנק גבוה יותר ממה שהיה פעם. עדיין בשעות פחות עמוסות אפשר לנצל את רוב רוחב הפס אבל בשעות עמוסות אם כולם פותחים את הברז עד הסוף כולם מקבלים כמה טיפות ולא זרם סביר של מדיה.

פורסם
  • מחבר

תודה, עדכנתי את חבילת הגלישה שלי.

משום מה הנציגה הראשונה שדיברתי איתה התעקשה שאין דבר כזה חבילת גיימר לNGN

הנציגה מ"מחלקת לקוחות ותיקים" כבר סידרה את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים