עבור לתוכן

בעיה חמורה בכונן חיצוני מסוג SAMSUNG G3-לא מקבל קבצים גדולים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מחיפושים כאן בפורום ראיתי שהסמסונג G3 די מומלץ בתור כונן חיצוני ולאחר שרכשתי אותו(נפח 1TB) וניסיתי להעביר קובץ גדול קיבלתי הודעה שאין מספיק מקום פנוי בדיסק(וכתוב שיש 931GB פנויים..). הנפח הכי גדול של קובץ שהצלחתי להעביר הוא 4GB.. יש למישהו מושג מה הבעיה?

תודה רבה.

פורסם

כן. תפרמט אותו לNTFS.

גודל קובץ בודד ב FAT32 מוגבל ל4 גיגה

פורסם
  • מחבר

היי,תודה רבה על התגובה המהירה.

הלכתי לפי המדריך שיש כאן בפורום והוא כרגע בשלב הפרמוט,הבעיה היא שהפרמוט לוקח המון המון זמן-זה כבר משהו כמו 20 דקות והוא רק עבר 3 פסים,זה תקין או שיש בעיה? חשוב לי לציין שלא היה כלום בתוך הכונן למעט כל הדרייברים וכל זה,האם הם יישארו לאחר הפרמוט(הם היו כבר בחיבור הראשוני של הכונן).

ועוד שאלה,אם אני אבחר לעשות CANCEL באפשרויות שם,האם ייגרם נזק לכונן?

אם זה משנה,לא בחרתי באפשרות QUICK FORMAT.

שוב תודה.

פורסם

כן, תקין. גם אני עשיתי פירמוט כזה לכונן שלי ולקח הרבה מאד זמן :-X

אל תלחץ על ביטול, לא יודע אם יקרה משהו.. אבל למה לקחת סיכון?

וכן, זה משנה - הפירמוט המלא, עובר סקטור סקטור ובודק אותו ואילו המהיר עושה משהו אחר ;D (אני לא סגור על זה)

פורסם

בנוסף למה שעושה פורמט מהיר, פורמט מלא בודק אם קיימים סקטורים פגומים..

אז זה מומלץ אם הדיסק החדש או שהוא לא עבר פורמט מזה זמן רב, אחרת אין סיבה להימנע מפורמט מהיר.

פורסם

מנסיון (קניתי אחד לא מזמן) הוא מגיע בFAT תעשה איתחול מלא לא מהיר לNTFS ויהיה בסדר זה ייקח כמה שעות אל תמהר....עשיתי את זה שהלכתי לישון :lol:

פורסם

כן, תקין. גם אני עשיתי פירמוט כזה לכונן שלי ולקח הרבה מאד זמן :-X

אל תלחץ על ביטול, לא יודע אם יקרה משהו.. אבל למה לקחת סיכון?

וכן, זה משנה - הפירמוט המלא, עובר סקטור סקטור ובודק אותו ואילו המהיר עושה משהו אחר ;D (אני לא סגור על זה)

זה לא מזיק לעצור פירמוט מלא באמצע אבל תמיד מומלץ לעשותו לכונן חדש כדי לוודא את תקינותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים