פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים יש לי כונן של Seagate סידרת Momentus 5400.3 IDE של 160 גיגה דגם :ST9160821Afirmware: 3.ALEשיושב בתוך קופסאת USB של VANTEC ומשמש אותי בתור כונן ניידעכשיו רציתי לעשות לכונן עדכון של firmware אז פירקתי אותו מהקופסא וחיברתי ישירות למחשב שלי עם מתאם של IDE למחשב נייחואני בא להוריד עדכון אני לא מוצא בשום מקום מידע...חרשתי חצי גוגל....באתר הרשמי לא מתייחסים בכלל לכונן הישן הזהאם תוכלו לעזור לי אולי למצוא אתר שאני יכול למצוא כזה עדכון ?
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים מחבר כי הוא לפעמים עושה לי בעיות ולא מזהה כמו שצריך אז אני רוצה לנסות כדי לבודד תקלותחוץ מזה שזה הרדיסק קצת ישן אז אולי זה יכול לעזוראני יודע שזה לא הכי טוב אבל כבר עשיתי לכונן טרה שיש לי במחשב וזה היה בסדראז איפה אני יכול לחפש עדכון להוריד??
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים אם ההרד דיסק שלך נעלם לפעמים אז זאת לא תקלה שנפתרת ע"י עידכון קושחהתחליף את כבל הנתונים באחד אחרתחבר כבל מתח אחר מהספק לדיסק הקשיח
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים מחבר אם ההרד דיסק שלך נעלם לפעמים אז זאת לא תקלה שנפתרת ע"י עידכון קושחהתחליף את כבל הנתונים באחד אחרתחבר כבל מתח אחר מהספק לדיסק הקשיחהחלפתי כמה כבלים כברבכל מיקרה אתה יודע איפה אני יכול למצוא עדכון???
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים באתר של סיגייט מן הסתם, יש בסטיקי קישור ישיר לעמוד שמתעסק בכל בעיות הקושחה..אם אין קושחה לכונן שלך אז אני מציע שתשכח מזה ושתחפש את הבעיה במקום אחר.
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים מחבר באתר של סיגייט מן הסתם, יש בסטיקי קישור ישיר לעמוד שמתעסק בכל בעיות הקושחה..אם אין קושחה לכונן שלך אז אני מציע שתשכח מזה ושתחפש את הבעיה במקום אחר.אז זהו שאני לא יודע עם יש אני לא מצליח לעבוד עם האתר שאמור לתת לי את העדכוןהוא אומר לי לרשום את הסיריאל של הכונן...אני רושם וזהו לא מראה לי כלום (כאילו פאק של האתר..גם האתר לא עולה לי טוב עם דברים חסרים שלא נטענים גם באקספלורר 8 וגם בפיירפוקס...) זה עשה לי אותו בעיה עם הכונן של הנייח שלי שאני עובד איתו ובסוף מצאתי אצלהם באתר באיזה סטיקי את העדכון (כי זה כונן טרה דיי חדש אז הוא מופיע בפורום שלהם)מה אני יכול לעשות עוד כדי למצוא את העדכון?
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מחבר מה הדגם של הכונן ומה גרסת הקושחה הנוכחית?הדגם :ST9160821Aהגירסה firmware: 3.ALE
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מחבר לא מצאתי שום עדכון אז כמו שאמרתי כנראה שהבעיה אינה שם.אולי אני יעשה לו פירמוט לNTFS?זה יכול לעזור? הוא עכשיו בFAT32(כי פעם הייתי עובד עם מחשבים ישנים שלא תומכים בNTFS
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים כאשר אתה מחבר את הדיסק הקשיח ישירות ללוח האם באמצעות ממשק IDE הכונן גם עושה בעיות או שרק כאשר מחובר דרך מגירת ה- USB ?
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים מחבר כאשר אתה מחבר את הדיסק הקשיח ישירות ללוח האם באמצעות ממשק IDE הכונן גם עושה בעיות או שרק כאשר מחובר דרך מגירת ה- USB ?לא הוא בדרך כלל עושה תבעיות דרך USB הוא גם לא עושה את זה תמיד הוא עשה לי את זה בדרך כלל במחשבים אחרים ולרוב שהיה מחובר לUSB הקדמיאבל היה מחשב אחד שגם באחורי היה אבל שניסיתי שם הUSB אחורי אחר במחשב אז הוא היה בסדרהוא היה עושה בעיה כזאת שאתה מחבר והוא לא מזהה את הכונן והכונן מתקתק בצורה לא רגילה ושומעים תמחט רצה הלוך חזורכאילו הרדיסק גוסס...שזה קרא לי בפעם הראשונה ממש ניבהלתי אחרי זה חזרתי הבייתה וחיברתי אצלי והכל עבד ועשיתי סריקה לכונן וגם לא מצאתי שום סקטורים פגומים או משהו ככה שזה בעיה שלא ממש מובנת לי אז חשבתי שהעדכון יעזור
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים רעשים מכניים מוזרים מעידים על דיסק קשיח בתהליכי גסיסה, משמע עדיף שלא תשמור עליו דברים חשוביםבנוסף אני לא שולל בעיה במגירה עצמה
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים מחבר רעשים מכניים מוזרים מעידים על דיסק קשיח בתהליכי גסיסה, משמע עדיף שלא תשמור עליו דברים חשוביםבנוסף אני לא שולל בעיה במגירה עצמהיש משהו שאני יכול לעזור שיסדר את המצב?אין מי יודע מה דברים חשובים יותר משמש כDOK גדול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.