עבור לתוכן

שאלה לגביי הפורום : מה אתם אומרים אם ...

Featured Replies

פורסם

חשבתי על זה ,

אני רואה שהרבה אנשים מבקשים עזרה בדברים שונים שקשורים למחשבים רשתות וכד' ,

השאלה שהיא הינה ,

מה אתם אומרים אם הייתה אפשרות פה לדבר עם אנשים , לא רק דרך פורום ,

אם היה פה צ'אט להודעות מיידיות ,

מה אתם אומרים ?

אתם חושבים אולי שזה יהיה יותר קל ?

פורסם

יהיה כאוס טהור :)

הדבר הכי קרוב שאתה יכול לחשוב עליו והוא יכול להצליח זה הודעיות פרטיות LIVE, צ'אט חיי בין משתמשים בודדים כדי לעזור לפתור את הבעייה.

פורסם

לא. ברגע שהדברים הם בצ'אט לייב, זה אולי נחמד למי שמבקש לקבל מידע כלשהו שעונים לו במיידי, אבל בפועל, כאשר בקשת העזרה מנוסחת היטב, מה שקל יותר לעשות בכתיבה נוסח הודעה בפורום, והתשובה מנוסחת ע"י הודעה בפורום, זה הרבה יותר יעיל מירית משפטים מצד לצד.

פורסם

לא. ברגע שהדברים הם בצ'אט לייב, זה אולי נחמד למי שמבקש לקבל מידע כלשהו שעונים לו במיידי, אבל בפועל, כאשר בקשת העזרה מנוסחת היטב, מה שקל יותר לעשות בכתיבה נוסח הודעה בפורום, והתשובה מנוסחת ע"י הודעה בפורום, זה הרבה יותר יעיל מירית משפטים מצד לצד.

נכון מאוד :)

אבל ברגע שהכל נוסח ועכשיו זה תהליך של נסיון וטעייה, הצ'אט יכול להיות מאוד מועיל, הרבה יותר ממערכת הפורומים. זה שירות תמיכה ONLIVE :)

פורסם
  • מחבר

לא רק כדי לקבל תמיכה ,

גם כדי סתם לדבר , או לשאול שאלה קטנה פה ושם , אפשרי יהיה במידה וזאת שאלה יותר מדי מורכבת , אז לומר למשתמש לשאול בפורום ,

בנוסף אם אנשים יתחילו לדבר דרך האתר בצ'אט ככה גם בשביל הכיף פה ושם זה יגרום למשתמשים להשאר זמן רב יותר באתר ,

וכידוע , כשאתר מסחרי ויש פה כסף מפרסומות , אז כמות הזמן שהמשתמשים נמצאים באתר גם משפיע על הסטטיסטיקות של האתר

כמובן , האתר שייך למישהו (חסוי) ממושב כחל

(אני רואה גם טלפון , אך לא אפרסם נתון זה פה )

domain-registrar AT isoc.org.il 20050720

nserver: ns1.spd.co.il

nserver: ns2.spd.co.il

האתר יושב על : http://www.spd.co.il/

אחסון אתרים

לא תהיה בעיה לעשות את זה ( אם מישהו חושב שזאת בעיה )

פורסם

1. גם עכשיו אנשים מקבלים תשובות מהר מאוד בפורום ברגע שאנשים פנויים לכך. צ'אט לא ישנה את זה כי הוא לא יהפוך אנשים לזמינים יותר ממה שהם.

2. צ'אט פרטי מפספס לגמרי את המטרה של הפורום. צ'אט כזה הוא בין שני אנשים ואחרים לא יוכלו להביע בו את דעתם כפי שהם יכולים עכשיו גם אם לא נכנסו לדיון ממש מתחילתו.

3. בהמשך לנושא פספוס המטרה של הפורום - מה יפיק כלל ציבור הגולשים מצ'אט פרטי? אם יש לי בעיה שבה כבר נתקל משתמש בעבר ואני יכול לקבל את הפתרון בעזרת חיפוש פשוט, או אם אני סתם עוקב (לא משתתף) אחרי דיון שעוסק בסוגייה שבה אני נתקל כדי לקבל את הפתרון, או אם סתם אני רוצה לעקוב אחרי דיון שמעניין אותי באופן כללי. צ'אט מונע את כל זה ולכן אולי טוב באופן פרטני לשואל (וגם זה מאוד מוטל בפסק כי אם מי שעונה לו לא יודע את התשובה ולאחרים לא ניתנת אפשרות להתערב ולהגיב בעוד מועד עוד עלול להגרם נזק), אך באופן קהילתי לגמרי מפספס את המטרה

ומה קשורות רשומות ה-whois של שם התחום לנושא?

פורסם

הפורום הוא דרך מקובלת ומהירה לקבל תשובות בנושאים שונים. הודעות מנוסחות היטב ויכולות להעירך

זאת על מנת לקבל תשובות ברורות מדוייקות ובעיקר מסודרות.

micky_86, אם יש לך הצעות לשיפור עשה זאת בדרך המקובלת,

הפורום זה לא מקום לדון בדברים כאלה.

http://hwzone.co.il/?file=contactus

פה נגמר העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים