עבור לתוכן

יצירת שלט חוטי לרמקולים לוג'יטק X530 .

Featured Replies

פורסם

אהלן

התחדשתי לי במערכב רמקולים 5.1 של לוג'יטק והבעיה היחידה היא שאין שלט , אפילו לא חוטי, הייתי שמח לדעת האם אפשרי לעקוף את כפתור הוליום שנמצא ברמקול הקידמי הימני ע"י כך שאני אחבר לו כבר ואחר פוטיצימטר זהה בצד השני וכך אוכל לשלוט על העוצמה של הרמקולים בלי לצאת מהמיטה .

הרעיון הוא למנוע פגיעה כלשהיא ברמקולים ושיהיה אסטטי .

אשמח לשמוע רעיונות לביצוע .

תודה

פורסם

אתה יכול לעשות מתאם שאתה מחבר למחשב וממנו מחבר את הרמקולים

אבל יש קצת בעיה למצוא פוט של כמה ערוצים - 2 איכשהוא, 4 ומעלה בחלומות

לדעתי עדיף שתעשה ווליום למעלה למטה במערכת ההפעלה אל ידיי המקשים המתאימים מהלוח מקשים, או אם אין לך אז תגדיר קיצור מקשים שמשנה את הווליום

פורסם
  • מחבר

הרמקולים לא מחוברים למחשב, חיברתי אותם לטלויזיה ולסוני 3 .

ככה שהפיתרון של המחשב לא ממש פרקטי .

הצעות נוספןת??

אפשר מעשית להלחים חוטים לחיבור של הפוטציומטר ברמקול הימני וולהוסיף עוד אחד עם ערך זהה וכך לשלוט על הרמקולים ?

פורסם

אני חושב שאם תחבר במקביל לפוטונציומטר של הווליום עוד נגד במקביל זה יעבוד, אין סיבה שלא.

ולא יותר פשוט לשלוט על הווליום של המחשב באמת?

פורסם

תעשה משהוא כזה ותחבר אותו בין הקונסולה והרמקולים

התקעים יכולים להיות כל מה שמתאים לחיבורים שיש לך

הפוטים יכולים להיות כמו כאן (פוטים פשוטים של כל רמקול לבד) או פוט של כמה ערוצים אם תצליח למצוא כזה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

למה ללכל רמקול בנפרד, מה שמחובר זה שכל הרמקולים מחוברים לסאב ורק ברמקול הימני יש פוטציומטר ששולט על העוצמה הכללית של כל הרמקולים

פורסם

ברמקול יש פוט של 2 ערוצים - אחד מהם יוצא בחזרה מהכבל והולך לרמקול השני. או שיש שם מעגל אלקטרוני מסובך יותר ששולט אל כמה ערוצים לפי מתח DC מפוט אחד

המעגל שציירתי זהה למעגל הפנימי של רמקולים אם פוט 2 ערוצים. אתה יכול לעשות אותו אם פוט 2 ערוצים אחד או אם 2 פוטים פשוטים אם אתה לא מצליח למצוא פוט של 2 ערוצים

פורסם

כבר יותר פשוט לייצר עינית IR למחשב ולשלוט בווליום מכל שלט אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

הרמקולים לא !!! מחוברים למחשב , אם זה היה מחובר למחשב אז לא הייתה שום בעיה עם זה .

פורסם

אה, זו בהחלט בעיה.

תחבר אותם ביציאת הסאונד של הטלוויזיה, ותשלוט עם השלט של הטלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

זה מחובר ביציאת סאונד של הטלויזיה אבל לא מושפע ממנה .....

פורסם

אם יש לטלויזיה יציאה לאוזניות תנסה אותה

פורסם
  • מחבר

ואללה לא חשבתי על זה אני אבדוק את הסוגיה הזאתי, היציאה של האוזניות אמורה להיות סטריאו נכון ?

פורסם

יאפ

פורסם
  • מחבר

חיפשתי ובדקתי ולצערי אין לטלויזיה חיבור לאוזניות ...

***עדכון***

מסתבר שיש בטלויזיה אופציה לנתב את היציאה של הסאונד ליציאת סאונד , אפשרות זו מבטלת את הרמקולים של הטלויזיה והקול נשלט באמצעות השלט של הטלויזיה וכך גם שולט על הרמקולים, רק אחד חשוב הוא שהרמקולים צריכים להיות על מקסימום .

תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים