פורסם 2010 בדצמבר 2314 שנים חח, נפל עלי זכרון מילדות שהיתי גר שם..דודה שלי היתה מביאה לי את זה קבוע ואני לא זוכר מה השם של הקורנפלקס האלומדובר על קורנפקלס עם מרשמלו בצורת ערפדים / עטלפיםזה היה אחד הדברים הכי טעימים שאני זוכר בתור ילד..מרשמלו מיובש כזה שנמס לך בפה עם החלב יא אללה...בטוח מישהו מכם מכיר את זה!!
פורסם 2010 בדצמבר 2414 שנים וואי בן אדם שנים אני מחפש את זה, הייתי אוכל את זה כול היום בארצות הברית, ואין פשוט אין שום דבר שדומה לזה בארץ :-[
פורסם 2010 בדצמבר 2414 שנים lucky charms הכי טעים וגם Oreos עם מרשמלו מזכיר לי את התקופה שגדלתי בארה"ב :-[
פורסם 2010 בדצמבר 2414 שנים וואוו... איזו נוסטלגיה! גם אני נזכרתי בזה כמה פעמים בשנים האחרונות וגם אני מת להשיג את זה. אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר.... אבא שלי היה קונה לי את זה פעם בסופר פארם אם אני לא טועה. המרשמלו היה לבן בצורת רוחות רפאים... והיו עוד כל מיני צורות אם תמצא משהו אני אשמח לדעת גם
פורסם 2010 בדצמבר 2414 שנים אני רוצה להזמין מי נכנס שותף??http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=216025808&listingid=87869556
פורסם 2010 בדצמבר 2414 שנים מחבר חחח ואוו לא חשבתי שהרבה אנשים יכירו את זה! גדלתי על זה..כשהיתי ילד חייתי בארה"ב שנתיים + היתי מתפרק על אלה ודודה שלי היתה מביאה אותם לארץ יא אללה... מצאתי ב EBAY חחח אין את זה בארץ זה עצוב!!! וואוו... איזו נוסטלגיה! גם אני נזכרתי בזה כמה פעמים בשנים האחרונות וגם אני מת להשיג את זה. אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר.... אבא שלי היה קונה לי את זה פעם בסופר פארם אם אני לא טועה. המרשמלו היה לבן בצורת רוחות רפאים... והיו עוד כל מיני צורות אם תמצא משהו אני אשמח לדעת גם בדיוק!!
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים מחבר ענקיים אתם בגללכם מצאתי תדגני בוקר האהובים עלי...עכשיו נגיד לדודה שתביא איתה מהטיול חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.