עבור לתוכן

משהו מעצבן

Featured Replies

פורסם

מה המצב ??

תראו יש משהו שממש מעצבן אותי ואני לא מוצא את ההגיון שבדבר וזה קשור לחברות הסלולר ( כאילו שיש משהו הגיוני שם ) .

למה אני חייב לשנות חבילה אם אני רוצה לשדרג מכשיר ?? מה זה קשור אחד לשני ?? נגיד שהחבילה שיש לי מתאימה לי ואני מרוצה ממנה ואני רק רוצה לשדרג מכשיר למה אין לי את האפשרות הזאת ??

יש חוק חדש מהחוקים שנכנסים לפועל מינואר שמשנה משהו בקשר לעניין הזה ?? לפי דעתי זה משהו שצריך לעבוד עליו ולהוציא חוק שיבטל את העניין הזה , תנו לשדרג בראש שקט למה ההתעוללות הזאת .

מה דעתכם ??

פורסם

למה אתה צריך בכלל לקנות מכשיר מהחברה הסלולרית? תקנה אותו בחוץ ומהם תיקח רק SIM עם חבילה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שעשיתי וככה צריך לעשות , אבל לפעמים יש החזרים ששווים את הקניה מחברות הסלולר .

השאלה היא למה הם "שובים" לקוחות בצורה הזאת

פורסם

יש חוק שהם חייבים לתת לך זיכויים עד גובה המכשיר גם אם לא קנית אותו מהם.

כמובן שהם לא יגידו לך את זה...

פורסם
  • מחבר

את זה אני גם יודע אבל יש מכשירים נגיד כמו HTC שלא נותנים עליהם החזרים כי הם לא מוכרים אותם

פורסם

אז בכל מקרה לא היית יכול לרכוש מהמפעילה ולקבל החזרים.

זה עוד יתרון בלקנות מפרטי, המבחר גדול יותר.

פורסם

את זה אני גם יודע אבל יש מכשירים נגיד כמו HTC שלא נותנים עליהם החזרים כי הם לא מוכרים אותם

http://www.htmobile.co.il/article01824.%D7%97%D7%95%D7%A7-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A7-%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94

והציטוט הרלוונטי:

החברה הסלולארית תקבע עבור דגמים של ציוד קצה שאין היא משווקת לא יותר משש רמות סיווג, וכן את תנאי מתן הזיכוי וגובהו לכל אחת מהרמות, וזאת בהלימה לגובה ההטבות ולתנאי ההטבות שהיא מעניקה למכשירי ציוד קצה המשווקים על ידה, שהינם מכשירים מדגמים בעלי מאפיינים דומים.

ובמילים אחרות - הם מחוייבים לתת החזרים וחבילות זהות למי שבא אליהם עם מכשיר באותם תנאים כמו מי שרוכש מכשיר דרכם, אפילו אם הם לא מוכרים את אותו מכשיר ספציפית.

פורסם
  • מחבר

נגיד עכשיו אם אני קונה אייפון מחנות פרטית והולך לפלאפון בשביל לקבל את ההחזרים הם יחייבו אותי גם לחבילה מסויימת או שזה לא קשור ??

פורסם

הפואנטה היא שאתה מקבל בדיוק את אותם תנאים כמו מי שרוכש את המכשיר דרך החברה הסלולרית.

ולכן, אם מי שקונה אייפון בפלאפון מתחייב לחבילה, גם אתה תצטרך לעשות זאת.

כמובן, כל זה בהנחה ואתה רוצה לקבל החזרים על המכשיר וכד'. אם לא, אתה יכול פשוט לקנות מהם

קו ולשים את הכרטיס סים בכל מכשיר שבא לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים