עבור לתוכן

מה דעתכם על המסך הבא ? LED + FULL HD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בין ה2333T למסך זה - כן יש, בגלל הפאנל העדיף של ה2333T.

בין הAOC לסתם TN אחר - לא בטוח.

כשאומרים מותג מדבקה - זה לאו דווקא אומר שהמוצר רע. זה פשוט אומר שאתה לא יודע מי עומד מאחורי המוצר. זו יכולה להיות מציאה כמו שזו יכולה להיות נפילה.

בוא נאמר אז דבר כזה .

ההבדל היחיד בין המסך הזה שאתה חושב שיהיה לי עם מסך TN אחר מחברה איכותית הוא מזערי והשוני הוא בפלסטיקה = לא קריטי אחרי הכל מסך לא נועד לזוז ממקום למקום ויש לו את הפינה שלו על השולחן מחשב וזהו ככה שזה יורד מהפרק .

אין הרבה הבדל במחיר בין הAOC שאני מדבר עליו לסמסונג T2333 וזה מסתכם ב100 שקלים יותר במחיר הסמסונג .

בוא נדבר עכשיו ונעשה השוואה בין 2 הדגמים ונבין .

רמקולים - אין ל2 המסכים .

FHD - יש ב2 המסכים .

LED - רק בAOC , מה שאומר שנקודה לAOC .

זמן התגובה - בסמסונג 8 , בAOC זה 5 מה שאומר ש2-0 לAOC .

ניגודיות - לא בטוח שזה הכי נכון אבל לפי מה שכתוב 50M בAOC לעומת 4 אלף בלבד בסמסונג , 3-0 .

פאנל - בAOC זה TN רגיל לעומת PVA בסמסונג שמאפשר זווית צפיה גבוהה ב20 אחוז ( זה היתרון היחיד בסמסונג למעט המדבקה של המותג "סמסונג" )

מחיר - עוד נקודה לטובת הAOC שהוא זול ב100 שקלים בממוצע .

אחריות - 36 חודשים בAOC זה אחריות מהבית בסמסונג זה לא תמיד אחריות VIP עד הבית אם בכלל .

בגדול מה שרואים שאנחנו משלמים קצת הרבה על שם ועל מותג .

יכול ליהיות שבאמת הסמסונג יותר "איכותי " אבל שרואים את כל הנתונים של המסך מבינים שאין הרבה הבדל והAOC עדיף עליו

ברוב המקרים .

אני לא רואה שום סיבה מוצקת לקנות את הסמסונג בגלל שזווית הצפיה שלו היא גדולה מהAOC .

תודה רבה לכם .

פורסם

LED - ייתרון שמתבטא בצריכת החשמל ובעובי המסך בלדב

זמן תגובה - הבדל ממש לא משמעותי, אלא אם אתה גיימר תחרותי.

ניגודיות - נתון שמזמן מנופח למספרים לא משמעותיים בעזרת בהירות מוגזמת וכל מיני טריקים שיווקיים.

פאנל - זוית הצפיה משפיעה יותר ממה שנדמה לך.

מחיר - אין ספק ש-AOC יותר זולים.

אחריות - עדיף מוצר שלא מתקלקל... ;)

בשורה התחתונה, שווה לראות לפני שקונים ואז להחליט.

מאד יכול להיות שסוג הפאנל לא ישנה לך בכלל ותוכל להנות ממסך AOC במשך שנים ארוכות.

פורסם

זמן תגובה - הבדל ממש לא משמעותי, אלא אם אתה גיימר תחרותי.

גם אז לא. מילא אם היה 2MS לעומת 25MS של לפני 5 שנים, אבל 5MS ו8MS - אי-אפשר להבחין בזה.

כל השאר כבר אמרת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים