עבור לתוכן

שאלה קצת מסובכת בקשר לNERO

Featured Replies

פורסם

אני אנסה לנסח את השאלה שלי בצורה הברורה ביותר:

אני רוצה לצרוב קבצים שגודלם גדול מגודל שדיסק אחד יכול להכיל.

השאלה היא, האם NERO יכול לעשות את הצריבה בחלוקה לכמה דיסקים?

לדוגמא, שהוא יסיים לצרוב את ה700MB הראשונים והדיסק הראשון יהיה מלא, הוא יבקש ממני להכניס דיסק שני וכדומה.

תודה מראש :saint:

פורסם

למה שתרצה לעשות דבר כזה? יש לך איזשהו דרך להוציא מידע שנצרב בצורה כזו?

אם מדובר בסרט\אודיו , תמיד אפשר לחלק בעזרת תוכנה מתאימה.

אם מדובר במידע אחר, הדבר הקרוב ביותר למה שאתה רוצה הוא להפוך את הקובץ הרצוי לתוך קובץ zip (או כל תוכנה דומה)

להגדיר ללא כיווץ וגודל קבצים של 650mb (או כמה שדיסק מכיל...), ולצרוב את קבצי הזיפ אחד לכל דיסק.

פורסם

בוודאות , לא...

יש אפשרות לצרוב "צריבת יתר" של דיסקים מעל 700MB (עד 900MB לפי כתבה שקראתי פעם)

אם אתה רוצה לחלק סרט ליותר מדיסק אחד, ניתן לחלק אותו לכמה חלקים עם תוכנת עריכה, ואח"כ לצרוב את החלקים לדיסקים...

מקווה שעזרתי, אם לא פרט יותר (מה אתה רוצה לצרוב ליותר מדיסק אחד?)

פורסם

ישנה אפשרות בנרו לצרוב מעל 700 מגה בעזרת אופציית overburn אבל קודם כול אתה צריך מדיות מתאימות בנפח מעל 700 מגה ויש כאלו.אני לא יודע איזה צורב יש לך ופה הבעייה לא כול צורב יודע לצרוב מעל 700 מגה ישנם כאלו מעטים לכן שווה לבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

סך הכל כל מה שרציתי לעשות, זה לגבות את השירים שיש לי על המחשב.

במקום לצרוב כל פעם דיסק, רציתי לצרוב את כל השירים יחד ואז כל פעם להכניס דיסק חדש.

פורסם

סך הכל כל מה שרציתי לעשות, זה לגבות את השירים שיש לי על המחשב.

במקום לצרוב כל פעם דיסק, רציתי לצרוב את כל השירים יחד ואז כל פעם להכניס דיסק חדש.

אפילו אני לא כזה עצלן :lol:

תנסה תוכנות גיבוי למיניהן (יש מלא להורדה)

פורסם

ישנה אפשרות בנרו לצרוב מעל 700 מגה בעזרת אופציית overburn אבל קודם כול אתה צריך מדיות מתאימות בנפח מעל 700 מגה ויש כאלו.אני לא יודע איזה צורב יש לך ופה הבעייה לא כול צורב יודע לצרוב מעל 700 מגה ישנם כאלו מעטים לכן שווה לבדוק את זה.

ה-overburn הוא לא רק פונקציה של צריבה על דיסקים בעלי נפח גדול יותר מ 700M אפשר גם להשתמש באופציה כדי לצרוב 700MB+ על דיסקים רגילים של 700, או 650+ על דיסקים רגילים של 650, כמובן שהפעולה לא נתמכת\מומלצת ע"י יצרני הצורבים, אבל אני עשיתי את זה כבר מספר פעמים בלי בעיות! צרבתי 715MB! ואם אני לא טועה קראתי פה בפורמים שגיל עשה חמישים (?!) מגה אובר-בורן!

בכל אופן אני ממליץ להשתמש בזה בעיקר אם חסרים לך ה2-3 מגה המעצבנים האלה, שווה רק בשביל להתלהב בפני החברים ;D

ודרך אגב אני פעם כשרציתי לצרוב סרט שהיה גדול מדי אז פשוט העפתי ממנו את הקרדיטים. :smoke:

פורסם

ה-overburn הוא לא רק פונקציה של צריבה על דיסקים בעלי נפח גדול יותר מ 700M אפשר גם להשתמש באופציה כדי לצרוב 700MB+ על דיסקים רגילים של 700, או 650+ על דיסקים רגילים של 650, כמובן שהפעולה לא נתמכת\מומלצת ע"י יצרני הצורבים, אבל אני עשיתי את זה כבר מספר פעמים בלי בעיות! צרבתי 715MB! ואם אני לא טועה קראתי פה בפורמים שגיל עשה חמישים (?!) מגה אובר-בורן!

בכל אופן אני ממליץ להשתמש בזה בעיקר אם חסרים לך ה2-3 מגה המעצבנים האלה, שווה רק בשביל להתלהב בפני החברים ;D

ודרך אגב אני פעם כשרציתי לצרוב סרט שהיה גדול מדי אז פשוט העפתי ממנו את הקרדיטים. :smoke:

אם איזו תוכנה?

פורסם

נרו, פשוט תשנה את ההגדרות של ה-overburn לעד כמה שאתה רוצה, ברגע שתצרוב דיסק מעל ל700 מגה תופיע לך הודעה אם אתה מעוניין להשתמש ב - overburn מלווה בהזהרה שהפעולה עשוייה לגרוםנזק לצורב.

פורסם
  • מחבר

אפילו אני לא כזה עצלן :lol:

תנסה תוכנות גיבוי למיניהן (יש מלא להורדה)

תשמע, זה לא עניין של עצלנות.

בוא נניח שיש לי 1GB של שירים על המחשב ואני רוצה לצרוב את הכל.

אני מתחיל לצרוב את 700MB הראשונים, ואז מגיעה הבעיה.

אני רוצה לצרוב דיסק שני אבל איך אני אדע איזה שירים כבר צרבתי? אני לא אתחיל לעבור שיר שיר ולראות איזה שיר כבר נצרב ואיזה עדיין לא.

אני מחפש שיטה שיהיה לי נוח לצרוב, פשוט.

פורסם

נו בחייך אל תתרסק לנו פה....!!!

תסתכל עד איזה שיר צרבת (השירים מסודרים על פי ה ABC) ומהשיר הזה תמשיך......

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

:)

אתה פשוט יכול לחלק את כל השירים לשתי תיקיות ואז ליצרוב כל תיקיה בניפרד

:) :)

8)

:jump:

:nono: :asthanos:

פורסם

:)

אתה פשוט יכול לחלק את כל השירים לשתי תיקיות ואז ליצרוב כל תיקיה בניפרד

:) :)

8)

:jump:

:nono: :asthanos:

זוהי הודעה או פירסומת לסמיילים (מרוב "עצים" לא רואים את היער)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים