עבור לתוכן

משלוח מ איביי אבד...מה אני עושה?

Featured Replies

פורסם

הגיעה אלי אתמול חבילה שנשלחה לפני 50 יום מהונג קונג, זה לא דבר חריג בתקופה של סוף שנה.

מצד שני, מי שלא פותח דיספיוט בפייפאל לפני תום ה- 45 יום, מהמר.

למשתמשי איביי, יש עוד 15 יום של חסד בעזרת הפידבק (ניתן להשאיר פידבק עד 60 יום, מיום העסקה, לא תמיד זה גורם למוכרים להחזיר כסף).

איך 60? לי אחרי 31 יום זה לא נותן לרשום.

טוב אחרי 4 ימים ללא מענה מצד המוכר לאימייל\הודעה שלי החלטתי לפתוח לו דספיוט בפייפאל.

• תגובות 71
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברירת המחדל של התצוגה של זכיות באיביי היא 30 יום, יש לך אפשרות לשנות את זה ל- 60 יום.

יש כלים שנותנים להשאיר פידבק גם עד 90 יום.

פורסם

חבילה שלי - לא מאיבי - עברה לדאר ישראל אחרי 2 ימים מדאר של אמריקה..

אלי הביתה הגיעה אחרי 2 חודשים וחצי.

כולה 7 דולר - אז לא עשיתי כלום.

פתאום - הגיע.

פורסם
  • מחבר

טוב רשמית אני לא מצליח לתפוס נציג שירות בטלפון של דואר ישראל...אין לי מושג אפילו מה לבחור במענה במקרה שלי...ניסיתי אופציות של נציג שירות ולא מצאתי את השלוחה הנכונה...מחר אני ילך לסניף הדואר שלי ויברר מה אפשר ביכלל לעשות...

פורסם

טוב רשמית אני לא מצליח לתפוס נציג שירות בטלפון של דואר ישראל...אין לי מושג אפילו מה לבחור במענה במקרה שלי...ניסיתי אופציות של נציג שירות ולא מצאתי את השלוחה הנכונה...מחר אני ילך לסניף הדואר שלי ויברר מה אפשר ביכלל לעשות...

תן לזה קצת זמן.

בינתיים תדבר עם המוכר, תבקש ממנו ביטול עסקה.

במידה ויתקבל אצלך המוצר, תחזיר לו את הכסף ותגיד לו תודה (:

אני מאמין שהוא יבוא לקראתך.

פורסם

טוב רבותיי ממחר יוצא בדיוק 30 יום מאז שהחבילה עזבה את שדה תעופה בייגי'ן...לדעתי משהו מסריח פה לא יתכן שחודש שלם לוקח לחבילה להגיע לישראל...

אני מחר יתקשר לדואר ישראל יתן את את המספר טראקינג ונראה מה הם יוכלו לעשות בעניין אם ביכלל...אם לא אז אני יוצר קשר עם המוכר ומחפשים פיתרון...(הוא כבר הבטיח לחזיר לי כסף או לשלוח עוד מוצר)ככה שנראה....הזמנתי מלאאא מאייביי לפחות 15 פעם וזאת הפעם הראשונה שאני מחכה יותר מחודש...

תפסיק כבר לבכות!

היה לייזר שלקח לו להגיע חודשיים, וכרגע אני מחכה לחבילה שהזמנתי ב-20/11/09 שעוד לא הגיעה, תגיד תודה לפחות שה-15 חבילות שלך הגיעו בזמן.

פורסם

^

מה הבעיה שלך???

בא לו להתלונן שיתלונן תסתום ותפסיק להטיף..

והוא צודק עבר חודש אין טעם לחכות עוד חודש ולא להיות מוגן מPP.

וזה שאתה עדין מחכה לחבילה שיצאה לפני 45 יום ולא מתלונן אז זאת בעיה שלך.

אני גם יזמין מוצר ב10 סנט כולל משלוח ולא יהיה תקין/יגיע בזמן או לא יודע מה יקרה בדרך אני לא אחכה יותר מ30-40 יום ולא אתלונן.

פורסם

במידה והחבילה נתקע אפשהו בארץ בין אם זה בדואר או במכס..לאן אני יכול להתקשר לברר?

באתר דואר ישראל אין שום נתונים על המספר מעקב שלי.[br]פורסם בתאריך: 8.01.2011 בשעה 16:26:55

משהו?
פורסם

אני בדיוק באותה סירה.

גם לי לא הגיע המשלוח, שלחתי למוכר אימייל, והוא אמר לי שהוא מאוד מצטער, ומה אני מעדיף שישלח שוב או שיזכה אותי.

ביקשתי שישלח שוב.

פורסם

אצלי קרה מקרה שהזמנתי חבילה מארה"ב עם מספר רשום שניתן לעקוב אחריו רק בעת שהחבילה בארה"ב.

ראיתי שהיא יצאה מארה"ב אבל לא הגיעה אליי. לאחר דין ודברים ערוך עם המוכר הבנתי שהם מושכים אותי, ולא ילכו לקראתי. את המכס לא הצלחתי להשיג או לאתר את החבילה בדואר. לצערי, חיכיתי ליום האחרון לפני שאני מחריף את הפניה לבוררות אייביי ופיספסתי אותו.

בכל אופן, לאחר 4 חודשים, החבילה חזרה לארה"ב, וקיבלתי מהמוכר את עלות המוצר חזרה מינוס דמי המשלוח. בסופו של דבר יצא הוגן.

פורסם

^

מה הבעיה שלך???

בא לו להתלונן שיתלונן תסתום ותפסיק להטיף..

והוא צודק עבר חודש אין טעם לחכות עוד חודש ולא להיות מוגן מPP.

וזה שאתה עדין מחכה לחבילה שיצאה לפני 45 יום ולא מתלונן אז זאת בעיה שלך.

אני גם יזמין מוצר ב10 סנט כולל משלוח ולא יהיה תקין/יגיע בזמן או לא יודע מה יקרה בדרך אני לא אחכה יותר מ30-40 יום ולא אתלונן.

מעניין אותי רק איך יהיה לך השירות הצבאי. אתה תלמד לחכות טוב טוב :lol:

פורסם

אחרי כמעט 50 ימים קיבלתי את האוזניות שהזמנתי מ-DX! ;D

פורסם

מעניין אותי רק איך יהיה לך השירות הצבאי. אתה תלמד לחכות טוב טוב :lol:

רק התחילה השנה, אבל נראה לי שכבר אפשר להכתיר את התגובה שלך כניסיון ההתפז"מות \ התנשאות הגרוע ביותר לשנת 2011.

פורסם
  • מחבר

אני שמח שהתרד גדל....רק רציתי לעדכן שביטלתי את ההזמנה לפני 4 ימים וקיבלתי החזר מלא אחרי כמה שעות ב PP...אחלה מוכר....מה מצחיק שעכשיו בדיוק קיבלתי פתק בדואר לבוא לקחת דואר רשום מחו"ל...

מחר כנראה ישלח לו שוב את הכסף בPP...אחרי הכל היה מוכר אדיב ומנומס ובכל הזמן הזה שחיכיתי תמיד התכתב ודאג שאני לא יצא מבואס מהקנייה.

פורסם

^ תשלח לו 20% פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים