פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים יש לי הזדמנות לשפר את מהירות האינטרנט שלי ל1.5 בהתחייבות ל12 חודשיםעכשיו השאלה שלי אם אמור לצאת בישראל בזמן הקרוב איזשהי מהירות חיבור יותר מהירה מזאת?כי אז אולי יהיה טעם "לחכות" לה...תודה
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים בתור אחד שהיה לו חיבור 1.5 אני יכול לומר לך שבדרך כלל אתה לא מגיע לגבול שלו בגלל שלצד השני (אתרים וכו') אין מספיק רוחב פס אז אתה בהחלט לא צריך משהו יותר מזה
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים תשפר, אבל אל תתחייב ותתעקש על מחיר נמוך (100 ש"ח ומטה... כן, ומטה!).הספקיות מנהלות מלחמת חורמה על המשתמשים שלהן, שווה לנצל כל רגע.
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים לא יודע איפה היית בשנתיים האחרונות אבל כבר חיבור של 5MBPS בADSL....העיקר שאתה נהנה לכתוב שטויות
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים מחבר תשפר, אבל אל תתחייב ותתעקש על מחיר נמוך (100 ש"ח ומטה... כן, ומטה!).הספקיות מנהלות מלחמת חורמה על המשתמשים שלהן, שווה לנצל כל רגע.כשאתה אומר 100 ש"ח ומטה אתה מתכוון רק לספקית אינטרנט, לא גם לספקית וגם לבזק על התשתית, נכון?
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים העיקר שאתה נהנה לכתוב שטויות מה לעזאזל זה אמור להביע????? וכדאי שתסביר את עצמך טוב מאוד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.