פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים ערב טוב.קודם כל רציתי לשאול אם הכרטיס הזה יכול לפעול על המחשב שלי בלי לקנות ספק כוח מיוחד,יש לי אחד פשוט.דבר שני רציתי לדעת אם הוא לא יעשה צוואר בקבוק במחשב הזהמעבד E4500 2.2לוח אם GIGABAYTE GA-VM900Mזיכרון 2 ג'יגהוהמסך הוא 22 של דלהכרטיס עולה 340 ש"ח ואם הוא לא מצריך אותי לקנות ספק כוח הוא בתקציב שלי..רציתי לדעת מידע קצת על הכרטיס ,אם הוא נחשב לטוב יחסית למחיר שלו? ואם הוא מריץ משחקים חדשים ברמה סבירה?(למקרה שיהיה לי זמן לשחק)תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים הכרטיס הנ''ל לא מיועד למשחקים ולדעתי גם לא מצדיק את מחירו.אם יש לך תקציב כזה הייתי מציע לך לחטט קצת בלוחות יד שניה. בכל אופן מה דגם הספק שלך (אפילו שהוא פשוט זה עוזר בבחירה)במידה ואינך יודע דגם מדוייק, תצלום של המדבקה ע''ג הספק תעזור לדעת עליו פרטים
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר P-4 500W SATA של SMART COM אין במחירים האלה כרטיסים חדשים שיריצו משחקים סבבה?לא מחפש את פסגת הטכנולוגיות כי אם יהיה לי זמן זה יותר לסרטים פשוט עכשיו אני בלי כרטיס בכלל כי הוא נשרף ואני רואה על הפנים
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים טוב הספק כח שלך זה הפשוט שבפשוטיםבכל אופן אפילו כרטיס 8600GT ביד שניה זה המקסימום שהייתי משקיע, הוא עדיין חזק משמעותית מ-HD5450 למשחקיםחפש בלוחות אתה תמצא ב200 שקלים ופחות
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר ביד שניה גם אפשר ליפול על מוצר לא טוב...בהוספת כסף עד ה500 אין כרטיס חדש באופק?שלא יצריך ספק אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.