עבור לתוכן

שילוש ב1500 ש"ח למשחקים ואולי OC בעתיד

Featured Replies

פורסם

יש לי 3000 ש"ח, אני מקדיש מחצית לכרטיס מסך, ואת השאר למעבד+לוח אם+זכרונות

זה מה שהצלחתי לבנות

I5 760

P55-USB3

2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel 1600mhz

ולגבי הכרטיס למרות שזה לא המקום אבל תרגישו חופשי להמליץ, לקחתי בחשבון את ה6950 שיש בKSP במחיר של 1590, והספק שלי יכול להחזיק אותו אז בכלל הוא מטורף לדעתי.

חוץ מזה, לגבי השילוש אמרו לי לחכות לSANDY BRIDGE, בנתיים אקנה רק את הכרטיס מסך כנראה, עד כמה גדול יהיה הצוואר בקבוק עם E8400?

פורסם

חסרים פרטים.

אני מבין שהמערכת למשחקים אבל:

1. באיזו רזולוציה אתה מתכוון לשחק?

2. יש לך דרישות מסוימות מהלוח?

3. מתוכנן OC?

תוסיף בבקשה את השימושים לכותרת.

פורסם
  • מחבר

חסרים פרטים.

אני מבין שהמערכת למשחקים אבל:

1. באיזו רזולוציה אתה מתכוון לשחק?

2. יש לך דרישות מסוימות מהלוח?

3. מתוכנן OC?

תוסיף בבקשה את השימושים לכותרת.

מצטער, הוספתי הכל

אני מתכוון לשחק ב1440X900 עד שאני ישדרג מסך

אין לי דרישות מסוימות, רק שיהיה כמה שיותר טוב שיכנס בתקציב, לגבי OC, עדיף שיאשפר כמה שיותר למקרה שארצה לעשות.

ושוב, אולי שווה לחכות לSANDY BRIDGE?

פורסם

ע"פ מבחנים שדלפו לרשת, ה-SB לא יהיה מהפכה אלא שיפור אבולוציוני על הארכיטקטורה הקיימת. אפשר לומר "נהלם" משופר בקצת, המכווץ ל32nm שמאפשר תדר גבוה יותר באותה מעטפת הספק.

בכל מקרה במשחקים זה חסר משמעות - לא תרגיש תוספת ביצועים (זה לא אומר שלא תהיה תוספת קטנה או מזערית, אבל אתה לא תרגיש). הסיבה היא שהמעבד הרבה פחות משמעותי.

היום כל מעבד עם שלוש/ארבע ליבות מסוגל לדחוף כל משחק. מה שיקבע בסופו של דבר הוא כרטיס המסך שלך. עבור רזולוציה עד 1920x1200 כרטיסי כמו GTX 460 או HD 6850 יספיקו ותקבל ביצועים מצויינים.

לפיכך המלצתי היא:

אתלון מרובע ב500 ש"ח

לוח מבוסס צ'יפסט 770 ב350 ש"ח

ארבע ג'יגה זיכרון ב300-350 ש"ח

כרטיס GTX 460 ב900 ש"ח

יוצא לנו 2100 ש"ח. חסכת 1000 ש"ח בלי לאבד טיפה בחוויה שלך (ואפשר עוד לרדת במחיר!)

אגב, הקומבינציה שחשבת עליה, תחרוג בכמה מאות שקלים מ-3000 ש"ח וזאת בלי לקבל תוספת מורגשת בביצועי גיימינג.

פורסם
  • מחבר

ע"פ מבחנים שדלפו לרשת, ה-SB לא יהיה מהפכה אלא שיפור אבולוציוני על הארכיטקטורה הקיימת. אפשר לומר "נהלם" משופר בקצת, המכווץ ל32nm שמאפשר תדר גבוה יותר באותה מעטפת הספק.

בכל מקרה במשחקים זה חסר משמעות - לא תרגיש תוספת ביצועים (זה לא אומר שלא תהיה תוספת קטנה או מזערית, אבל אתה לא תרגיש). הסיבה היא שהמעבד הרבה פחות משמעותי.

היום כל מעבד עם שלוש/ארבע ליבות מסוגל לדחוף כל משחק. מה שיקבע בסופו של דבר הוא כרטיס המסך שלך. עבור רזולוציה עד 1920x1200 כרטיסי כמו GTX 460 או HD 6850 יספיקו ותקבל ביצועים מצויינים.

לפיכך המלצתי היא:

אתלון מרובע ב500 ש"ח

לוח מבוסס צ'יפסט 770 ב350 ש"ח

ארבע ג'יגה זיכרון ב300-350 ש"ח

כרטיס GTX 460 ב900 ש"ח

יוצא לנו 2100 ש"ח. חסכת 1000 ש"ח בלי לאבד טיפה בחוויה שלך (ואפשר עוד לרדת במחיר!)

אגב, הקומבינציה שחשבת עליה, תחרוג בכמה מאות שקלים מ-3000 ש"ח וזאת בלי לקבל תוספת מורגשת בביצועי גיימינג.

אומנם חסכתי כס, אבל אני מעדי, לתת את העוד 1000 1500 ש"ח שאני יהיה מסודר להרבה זמן, נכון שעכשיו תגיד לי עם ה1000 ש"ח האלו תעשה הרבה יותר בעתיד, אבל אני לא שם שם אותם בצד והם גם ככה יתבזבזו, אז למה לא להשקיע אותם?

פורסם

אם מדובר במפרט שבצד אני לא רואה סיבה הגיונית להחליף אותו..

אולי רק אם תחליף מסך אז את הכרטיס מסך יהיה כדאי לשדרג

פורסם

אם מדובר במפרט שבצד אני לא רואה סיבה הגיונית להחליף אותו..

אולי רק אם תחליף מסך אז את הכרטיס מסך יהיה כדאי לשדרג

צודק ב-1000%

ה8400 המומהר שלך לא צריך שום שדרוג. את הכסף שמור למשהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים