פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים יש לי DOK של 8 ג'יגה, ולאחרונה כשהשתמשתי בו כדי להעביר קבצים גדולים (בערך 5 גיגה) הוא כתב לי שהקובץ גדול מדי . דברים יותר קטנים ,בערך 1 גי'גה הוא מעביר בלי בעיה, אבל קובץ 5 גיגה הוא לא מעביר =\מישהו מכיר את הבעיה?תודה.
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים הוא לא נדפק .....כנראה שהוא מפורמט ב FAT 32 ....ואז את מוגבל בגודל הקובץ שאותו אתה יכול להעתיק אליו ...על מנת להעתיק קובץ בגודל כזה את צריך לפרמט אותו ב NTFS ....ואז תוכל להעתיק ללא כל בעיה ....אבל קח בחשבון שאם אתה עושה את זה ומשתמש בו גם לצפייה בסרטים ע"י חיבורו לדיוידי לא תוכל לעשות זאת ! DVD לא יהיה מסוגל לזהות אותו כאשר הוא מפורמט ב NTFS !
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר אז זהו שסגרתי , עשיתי אפילו ריטסרט כמה פעמים, וישר הכנסתי את הDOK בלי להפעיל עוד שום דבר.כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת...גם כשאני מנתק את הDOK מהסרגל למטה , קליק ימני על אייקון הUSB ו'נתק' אני גם מקבל שגיאה...
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים שלום לך אם כן, אין ברירה אלה להוריד את ה - GPARTED, לעלות איתו ולנסות לפרמט את הדיסק הסורר.
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים התשובה בסטיקי-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg3287544#msg3287544
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.