עבור לתוכן

רוצה לקנות הארד דיסק חדש+שאלה על מחיצות

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק למחשב שלי להורדות ומידע (בעיקר סרטים בHD ואוסף מוזיקה בFLAC אבל גם גיבוי של תמונות וכד'). בנוסף חשבתי שאם אני קונה הארד דיסק נוסף אולי כדאי להעביר את הpagefile ואת התיקיות של המשחקים (המחשב הוא מחשב גיימינג היי אנד של לפני שנתיים) לכונן החדש, זה ייתן לי שיפור בביצועים? כיום אני עובד עם מחיצת C לווינדווס+תוכנות ומחיצת D להורדות (כדי למנוע fragmentation על c, המידע על כונן d כל הזמן משתנה), האם העברה של המידע לsamsung 103sj תשפר את הביצועים?

בנוסף, אני מוכן להשקיע עוד כסף אם זה ייתן לי עוד ביצועים, שווה לקנות על הF1 או WD black caviar? כיום אני משתמש ב WD 500AAKS.

תודה, זיו :)

פורסם

שום כונן אחר לא שווה יותר. זה כונן ביצועים מעולה בפני עצמו. לא תרגיש תוספת ביצועים עם כונן יקר יותר שנותן טיפה יותר ביצועים.

לגבי המחיצות זה תלוי איזה כונן יש לך כרגע. אם הוא לא כ"כ ישן אז אולי אין טעם. אם הוא ישן יותר אז יכול להיות שזה יהיה עדיף. בכל מקרה אל תצפה להבדלי שמים וארץ.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, שכנעת אותי. אני הולך על הF3, נחסוך את הכסף.

ההארד דיסק שיש לי הוא לא ישן מאוד אבל עבר עליו לא מעט ובמקור הוא לא מאוד high end... כשאני אקנה את הדיסק אני אעשה בנצ'מארק ואז אני אשאל שוב אם זה שווה את המאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים