עבור לתוכן

עזרה בבחירת אל פסק עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות אל פסק בשביל למנוע מהמחשב להכבות באופן לא סדיר ולסגור תוכנות פועלות, מסמכים וכדומה, להגן על החומרה (פעם אחרונה הכונן הקשיח שלי נשרף).

המערכת שלי בצד (ספק כוח של 520W, GTX470OC,Q6600)

תודה:)

פורסם

מגן ברקים טוב מספיק להגנה אל חומרה אבל לא מגן מכיבוי לא מסודר (רק מגדיל את כמות הכיבויים הלא מסודרים שיהיו). מערכות קבצים מסוימות מכילות הגנה ממחיקה של קבצים בכיבוי לא מסודר (הגנה טובה ב NTFS ובין טובה למוחלטת במערכות קבצים מתקדמות מסוימות)

לחישוב ה UPS המתאים תן יותר נתונים אל הספק והמסך ודברים אחרים שאתה רוצה להגן אליהם. אני ממליץ לחבר את המחשב והמסך מ UPS, ואז את ה UPS וכל הדברים האחרים (מדפסת וכו) ממגן ברקים

להגנה מקס' מברקים תצתרך לשים מגן ברקים מתאים גם אל הקו של האינטרנט

פורסם

איני חושב שאתה צריך יותר מזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748797

ובכל מקרה, אם תרצה באמת שהמחשב יקבל גל נקי וטהור לגמרי, תצטרך להשקיע באל-פסק מסוג On Line, שהוא יותר יקר לתחזוק, מרעיש יותר (מאוורר פעיל בחלקו האחורי) וגדול יותר. המחיר של אלו מתחיל סביב ה- 2,000 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

יש לי מגן ברקים איכותי, שאליו חיברת את הכבל חשמל של האל פסק.

בנוסף יש לי במערכת מסך DELL 2209WA. הספק כוח שלי הוא של crossair 520W.

יש עוד מידע שצריך כדי להתאים את האל פסק?

פורסם

איני חושב שאתה צריך יותר מזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748797

^

+1

אצלי אחיו הגדול (1050) מחזיק שני מחשבים מבוססי E8400 בעומס מלא + שני מסכים.

פורסם

אני מנחש שהספק הוא active pfc ו 80+ ועובד בהספק מלא

520 W יציאה של הספק

X1.25

650 W הספק לוקח מה UPS

X 1.1

715 VA הספק לוקח מה UPS

52 W המסך לוקח מה UPS

X1.75

90 VA המסך לוקח מה UPS

הספק של המחשב הוא active pfc ולכן חייב ups אם גל סינוס או שלבים של 3 שלבים ומעלה. ה UPS הזה כתוב שהוא נותן גל "דמוי סינוס", כנראה גל שלבים כלשהוא (וכנראה מתאים)

אתה צריך UPS של 700 W ו 805 VA

ה PRV850 לא מתאים לפי W וכן מתאים לפי VA. אצל tmpusr אני חושב שה PRV1000 עובד קצת בעומס יתר מבחינת W ומחזיק, אבל יכול להיות שיש התחממות יתר

לא הייתי לוקח את ה 850 כי יש לו סוללה אחת. בעומס כמו של המחשב שלך (עומס מלא) זה זרם של 60 A מסוללה, כשהגבול הבטוח הוא 20 - 25 A בלבד ו 40 A מספיק כדיי שהסיפור יגמר בפלסטיק נמס

ל PRV1000 יש 2 סוללות שכל אחת מהם מעבירה 30A, לזמן הקצר שה UPS מחזיק את המחשב זה סביר

זה הדף נתונים של PRV מהיצרן http://www.advice.co.il/data/files/120168specifications partner vision he.pdf שים לב שהתמונה בזאפ שונה מהתמונה כאן. אני לא מכיר את ה UPS שיש בדף נתונים אני מניח שהוא בסדר, אבל ה UPS שיש בזאפ נראה לי גנרי (יש לי דגם ממש ישן שנראה מבחוץ דומה ואיכות הבניה שלו מבפנים נמוכה, ויש UPSים שנראים מבחוץ זהים שנמכרים תחת שמות שונים במדינות אחרות)

לפי הנתונים גם PRV1000 לא מתאים (הוא 600 W) אבל יש מצב שהוא כן יחזיק. לא בטוח - יכול להיות שהו יתחמם יותר מדיי ו/או שתקפוץ לו הגנת עומס יתר והוא יתכבה כשהוא אמור להחזיק את המחשב בהפסקת חשמל

את המגן ברקים וה UPS תחבר כך

כל המערכת + ה UPS עצמו מקבלים הגנת ברקים

המחשב והמסך מקבלים UPS

מגן ברקים מתאים מחובר לאינטרנט כדיי שלא תהיה פגיעה במחשב דרך הראוטר והכבל רשת

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

סליחה חבר'ה על הדיליי בתגובה...הייתי בבסיס...

אז בתכלס אני צריך לקחת אל פסק שיש לו יותר W מה-PRV1000?

פורסם

רשמית PRV1000 לא מתאים (חלש מדיי לפי W)

אבל לדעתי הרוב המוחלט של הסיכויים שהוא כן יעבוד ללא בעיה. תבדוק אם אתה יכול להחזיר אותו, ואם כן אז תקנה אותו, תטעין יום ותבדוק כמה זמן הוא מחזיק את המחשב אחריי שאתה מנתק. אם הוא החזיק נניח 3 דקות והוא לא מרגיש חם מדיי אז תישאר איתו

פורסם

נראים הרבה יותר טובים

את SV אני לא מכיר אבל הדגם SL (נראה לי דומה, יש סיכוי גבוה שה מבוססים אל אותו מעגל) אמור להיות טוב (אני מכיר דגם של חברה אחרת שנראה לי מבוסס אל אותו מעגל כמו אדוויס SL והוא היה ממש טוב)

אל אף אחד מהם לא הצלחתי למצוא נתונים של החברה

אם אתה יכול לקנות את PRV1050 ולהחזיר אם הוא לא מתאים (תאמר שהמחשב לוקח יותר מדיי חשמל ואתה צריך אחד גדול יותר) אז לדעתי תנסה אותו. הוא פחות טוב מה 2 שהבאת עכשו אבל רוב הסיכויים שיעבוד ללא בעיה, ובטח עולה הרבה פחות

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על על פסק SL-1500

11010010110, המון תודה!! למדתי המון גם על UPSים :xyxthumbs: ;D

פורסם

בחירה מוצלחת :xyxthumbs:

אני גם בעל אל פסק כזה ואני מרוצה ממנו (מפרט בצד).

אגב אין לי מושג למה אבל הוא עלה במחיר בסביבות ה- 300 שקל.

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1100

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים