פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים אוקיי - אני מודה שכנראה שלא הבנתי נכון את הכתוב.אני הייתי בטוח שההפקה רכשה מכוניות, ואז אנשי הכנופייה הדגימו איך פורצים להן.עכשיו בקריאה שנייה אני מבין כי ההפקה שילמה מראש לגנבים ולגנבים בלבד על המכוניות הגנובות.אכן פלילי, ללא שום ספק.אני בספק אבל שיעשו משהו בקשר לזה - למה על המכונית של דוד שלכם שגנבו לחברון המשטרה עשתה משהו? לא.על אחת כמה וכמה שהנאשמים הם לא אזרחים ישראלים ואינם נמצאים בישראל.
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים ואני שואל מה מפתיע פה?הבריטים והערבים עובדים יחד עוד מתקופת המנדט. הם צמד חמד.מגיע לבריטים להימחק מהפה.
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים ההגיון אומר שהם קנו את המכוניות בארץ וביקשו מהם רק להדגים גניבה על אותם מכוניות.לפי הניסוח בכתבה אפשר להבין אחרת.הם לא כתבו "קנו" או שילמו" אלה "שילמו מראש" זאת אומרת שילמו על פעולה שעדיין לא התבצעה.והם לא כתבו "רכבים שהולכים להיגנב" או "רכבי הדגמה" אלה "רכבים גנובים".למישהו מגיע תביעה, כך או אחרת.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים רק אותי הטריד שהם מדברים על רכבי יוקרה והם בסוף גנבו איזה אוטו מעפן שאני בספק אם היה לו איזשהו אביזר ביטחון? (מבחינת אזעקה, קוד וכו...)
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים הבריטיים היו צריכים להימחק כבר במלחמת העולם השנייה בגלל הטמטום שלהם...אתה אידיוט...
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים הבריטיים היו צריכים להימחק כבר במלחמת העולם השנייה בגלל הטמטום שלהם...זה מה שקורה כשהשכל לא מתפקד?
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים הניסוח הוא לא חד משמעי, עד עכשיו הבנתי שהרכבים שנגנבו היו בבעלות ההפקה ונקנו מראש עבור הגניבה.
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים הניסוח הוא לא חד משמעי, עד עכשיו הבנתי שהרכבים שנגנבו היו בבעלות ההפקה ונקנו מראש עבור הגניבה.לא, הם שילמו על הגניבה.בגלל זה הם ביקשו יותר אח"כ, כאילו הם הסתכנו יותר מדי...מפגרים !
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים זה שהם ביקשו אחר כך יותר לא בהכרח אומר שהרכבים לא היו של ההפקה, יכול להיות שבקשו יותר בשביל להחזיר אותם להפקה או בשביל הזכות לשדר את הצילומים או אפילו סתם כי הם מפגרים ולא חשבו לבקש יותר מקודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.