עבור לתוכן

עזרה : תלונה נגד שוטרים

Featured Replies

פורסם

אבל היה רעש. הם לא חייבים למדוד את הרעש, זה טיפשי. הרי ברגע שתראו שוטרים מייד תתנהגו כמו טטה'לה.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז נשלם את זה :) העיקר הפצצתי את הבית כנסת ההוא :xyxthumbs:

פורסם

אותי מעצבן משהוא אחר כאן - השכן שהפריע לו היה יכול לדפוק ל overshot בדלת ולבקש להוריד את הווליום, סוף הסיפור

מי שישר מביא משטרה אל כל שטות הם אנשים מגעילים, שלא חושבים שאוליי מישהוא לא חשב שמאוחר מדיי בשביל ווליום כזה וכו', גורמים לאחרים לשלם קנסות סתם (כן, סתם - הסיפור היה יכול להיגמר בצורה הרבה יותר נורמלית) ומבזבז משאבים של המשטרה

גם זה שהשוטרים לא מדדו את הרעש זה סיבה לדעתי לערער, כל היתר אל הלבוש שלהם נראה לי שטויות

פורסם

^ זה לא תמיד נכון.

יצא לי פעם להזמין משטרה ב-1 בלילה, כי בבניין מולי הייתה מוזיקה בעוצמה שהפריעה לישון. אין לי מושג איך זה לא הפריע לשכנים באותו בניין (או למה הם לא עשו שום דבר בנידון) - אך אתה לא מצפה שאני אלך לבניין אחר לחפש מאין מגיע הרעש?

פורסם

א. כל עוד השוטר בלי כובע, אין לו שום זכות בכלל לגשת אליי.

אתה מדבר על שוטר תנועה שנותן לך דוח אולי.

פורסם
  • מחבר

שוטר יכול פשוט לפזר את כולם, ככה עד עכשיו עשו בכל המקומות שהייתי, פשוט הפעם היה שוטר *** **** שהחליט לרשום דוח.

למרות שכעסתי על כל מי שפיזר אותנו בלי ללת דוח, אני מתנצל, ומודה על הנחמדות הזאת. אבל השוטר הזה חייב למות.

פורסם

חלאס עם השטויות האלה זה לא FXP פה.

עברת על החוק ונתפסת, תשלם.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לביטול קנס, איפה ניתן למצוא עוד מידע ?

פורסם

תתקשר למוקד החזירים, ותשאל איפה הדיר הראשי הקרוב לביתך, גש לשם ותגיש בקשה לביטול הדו"ח.

פורסם
  • מחבר

כך העשה, תודה רבה ;)

פורסם

שוטר יכול פשוט לפזר את כולם, ככה עד עכשיו עשו בכל המקומות שהייתי, פשוט הפעם היה שוטר *** **** שהחליט לרשום דוח.

למרות שכעסתי על כל מי שפיזר אותנו בלי ללת דוח, אני מתנצל, ומודה על הנחמדות הזאת. אבל השוטר הזה חייב למות.

תתקשר למוקד החזירים' date=' ותשאל איפה הדיר הראשי הקרוב לביתך, גש לשם ותגיש בקשה לביטול הדו"ח.

[/quote']

צ'ה צ'ה צ'ה ו-Overshot - הרווחתם שניכם אזהרה ראשונה על השפה הדוחה שבה אתם משתמשים והדיון כמובן ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים