פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג מבוסס כנראה על I5 +GTX 470ראיתי את המארז הזה RSM שמאד מצא חן בעיניהבנתי שזה מארז יחסית שקט רציתי לדעת איך הוא מבחינת אוורור ואיך הוא יחסית למארזים אחרים כמו CM 790\590 ו LC שהם פחות או יותר באותו טווח מחירים לא יצא לי עדיין לראות את המארזים בתצוגה מארזים מצועצעים פחות מדברים אלי אז מה אתם אומרים?
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים המארז הזה לא הכי מאוורר. הוא שם יותר דגש על שקט.אבל אני דיי מרוצה ממנו.השאלה היא, מה האורך של כרטיס 470GTX+, כי כרטיסים ארוכים פשוט לא נכנסים למארז הזה, או שמונעים את התקנת המאוורר הנוסף ליד הכוננים הקשיחים.
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים שלום,יש לי 2 "סונטות 3" עם הספק כח שלהם - ספק טוב - שקט ואמין.ממליץ עליו בחום (או בקור ושקט...)לגבי גודל כרטיס - לא מגביל אותי (יש לי radeon 5570 שהוא לא גדול פיזית) - כדאי אבל לבדוקכל טוב,גבריאל
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים סדרת Sonata לא מיועדת למערכות עם כרטיסי מסך High-End.גם אם הכרטיס ייכנס פיזית (לא בטוח), הוא יהיה "חנוק" וחם, כי אין מספיק זרימת אוויר.
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מחבר אהבתי את העיצוב של המארז הזה יש לכם המלצות בכיוון רק מאוורר וגדול יותר?
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים ב350 אתה יכול לקחת את הK56 של LANCOOL.מארז מצויין,שקט,מקורר טוב:http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9602
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.