עבור לתוכן

המלצה לHD עבור HTPC שקט, ביצועים גבוהים,נפח לא קריטי

Featured Replies

פורסם

אני מחפש דיסק קשיח שלא יהווה צוואר בקבוק להרצת תכני המולטימדיה הכי כבדים היום (BLURAY ?). רצוי שיהיה כמה שיותר שקט, נפח לא קריטי.

בדיסק הקשיח יהיו:

מחיצה אחת למערכת הפעלה 1

מחיצה נוספת למערכת הפעלה 2

מחיצה נוספת לתכני מולטימדיה.

חשבתי על Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ האם מבחינת ביצועים, עדיף לי לבחור משהו חזק יותר?

פורסם

ל-HTPC הייתי קונה דיסק של 2TB בשל הנפח הטוב (ביחס למחיר כמובן), ספציפית ה-F4EG של סמסונג.

אמנם זה אינו דיסק שמיועד לביצועים ולא הייתי מתקין עליו מערכת הפעלה, פרט למקרה שלך בו מערכת ההפעלה רק משמשת לדברים בסיסיים ועיקר השימוש במערכת הוא ניגון מדיה. במקרה הזה מחיצות קטנות לשתי מערכות ההפעלה יהיו אופטימליות והמחיצה השלישית תהיה עיקר נפח האחסון לניגון המדיה.

פורסם
  • מחבר

ל-HTPC הייתי קונה דיסק של 2TB בשל הנפח הטוב (ביחס למחיר כמובן), ספציפית ה-F4EG של סמסונג.

אמנם זה אינו דיסק שמיועד לביצועים ולא הייתי מתקין עליו מערכת הפעלה, פרט למקרה שלך בו מערכת ההפעלה רק משמשת לדברים בסיסיים ועיקר השימוש במערכת הוא ניגון מדיה. במקרה הזה מחיצות קטנות לשתי מערכות ההפעלה יהיו אופטימליות והמחיצה השלישית תהיה עיקר נפח האחסון לניגון המדיה.

אני מעוניין להשיג כמה שיותר שקט וכמה שיותר ביצועים ובכמה שפחות מחיר. במחשב הזה אני לא צריך נפח גדול. מקסימום אני אמשוך מהרשת את מה שאני צריך. אם יהיה צורך, דיסק קשיח זה הדבר שהכי קל להוסיף/לשנות. אף פעם לא זורקים :)

פורסם

אם כך אז הסמסונג שעליו שאלת הוא הכונן בשבילך.. תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים