עבור לתוכן

התקלקל כרטיס HD4870 x2 - עזרה?

Featured Replies

פורסם

מעניין אותי לדעת איך לכולכך הרבה אנשים נפגע הכרטיס

אני כיום עובד עם הhd4870x2 כבר יותר משנתיים והכרטיס עובד כמו שקניתי אותו .

אנשים צריכים לטפל במחשב שלהם באופן שוטף בכדי לשמור על חיי החלקים.

כמו שאומרים בכלי תחבורה - כול כלי יהיה אמין אם תטפל בו כמו שצריך.

• תגובות 57
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^ תקרא לרגע את מה שכתבת, אתה עדיין חושב שכתבת דברים הגיוניים ?

שכחת כמה בעלים של מכוניות ארופאיות בילו במוסך בגלל אמינותן (אלפא, סיטרואן, פיז'ו...) בלי שום קשר לתחזוקה ?!

בעיקרו של עניין, עוד שיצאו הכרטיסים HD4850/HD4870 וכו', עם קירור המקורי, הם נטו לעבוד בטמפרטורה גבוהה מאוד (אז גם ATI הוציאה תיקונים לפרופיל הקירור של CCC מספר פעמים, ול- HD4870 יצא גם תיקון ל- BIOS), הרבה יותר גבוהה ממה שמשתמשים רגילים אליה, כבר אז הרבה משתמשים חשבו שהכרטיס שלהם מתחמם יותר מידי, עד ש- ATI טענה שככה זה אמור להיות.

עם זאת הרבה כרטיסים מהמשפחה הזו מתו בעקבות בדיקת מאמץ וכן סתם במהלך משחקים תובעניים (ואז ATI הגבילה את תוכנות בדיקת המאמץ ע"י CCC). אתה יכול לעשות חיפוש בנט, יש אינספור מקרים כאלו. אין שום קשר לתחזוקת המחשב. המחשב שלי למשל מתוחזק באופן קבוע וגם לי יש כרטיס HD4870 בדרך חזרה לחנות כי הוא התחרפן.

פורסם

^^ תקרא לרגע את מה שכתבת, אתה עדיין חושב שכתבת דברים הגיוניים ?

שכחת כמה בעלים של מכוניות ארופאיות בילו במוסך בגלל אמינותן (אלפא, סיטרואן, פיז'ו...) בלי שום קשר לתחזוקה ?!

בעיקרו של עניין, עוד שיצאו הכרטיסים HD4850/HD4870 וכו', עם קירור המקורי, הם נטו לעבוד בטמפרטורה גבוהה מאוד (אז גם ATI הוציאה תיקונים לפרופיל הקירור של CCC מספר פעמים, ול- HD4870 יצא גם תיקון ל- BIOS), הרבה יותר גבוהה ממה שמשתמשים רגילים אליה, כבר אז הרבה משתמשים חשבו שהכרטיס שלהם מתחמם יותר מידי, עד ש- ATI טענה שככה זה אמור להיות.

עם זאת הרבה כרטיסים מהמשפחה הזו מתו בעקבות בדיקת מאמץ וכן סתם במהלך משחקים תובעניים (ואז ATI הגבילה את תוכנות בדיקת המאמץ ע"י CCC). אתה יכול לעשות חיפוש בנט, יש אינספור מקרים כאלו. אין שום קשר לתחזוקת המחשב. המחשב שלי למשל מתוחזק באופן קבוע וגם לי יש כרטיס HD4870 בדרך חזרה לחנות כי הוא התחרפן.

בקטע של המכוניות עוד פעם תקח תכלי רכב הכי אמין תזלזל בו לא תטפל בו וכו וכו בסופו של דבר גם הוא יעשה לך המון בעיות לי יש את הכרטיס ותאמין לי הוא עבר הרבה דברים אבל הוא עדיין נשאר יציב ועובד כמו חדש .

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הכרטיס חזר מתיקון בשבוע שעבר... (עד שהכרטיס חזר, קיבלתי כרטיס חלופי GeForce 9800)..

בינתיים ניראה שהכרטיס עובד מצויין - ללא בעיות

תודה על הייעוץ.

פורסם

לי יש גם את הכרטיס הזה והחלפתי לו את הקירור ליחידה של AC.

השבוע היה לי התקף לב שהמסך התחיל לרצד ... אחרי צלילה מאחורי הקלעים, החיבור התרופף של הDVI.

איבדתי את האחריות כי זרקתי בטעות את הקירור המקורי :bash:

פורסם

לי יש גם את הכרטיס הזה והחלפתי לו את הקירור ליחידה של AC.

השבוע היה לי התקף לב שהמסך התחיל לרצד ... אחרי צלילה מאחורי הקלעים, החיבור התרופף של הDVI.

איבדתי את האחריות כי זרקתי בטעות את הקירור המקורי :bash:

[/quote

זה לא משנה ברגע שאתה נותן להם את הכרטיס הם יכולים לראות שהחלפתה את הקירור

פורסם

אך ?

פורסם

4870X2 חזק מHD5870 בכ-2% , די זהים בביצועים , רק ש-HD5870 תומך ב-DX11 .

פורסם

אם אני מחיר להם כרטיס אם הקירור צד שלילי אז נכון.

אבל אם אני מחזיר את הקירור המקורי אין מצב.

אין מצב שאפשר לזהות החלפה של קירור.

פורסם

4870X2 חזק מHD5870 בכ-2% , די זהים בביצועים , רק ש-HD5870 תומך ב-DX11 .

עם דרייברים עדכניים ה׳ 5870 חזק מ 4870x2 בכמה אחוזים :)
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הכרטיס שוב התקלקל.... אותן בעיות.

אני בדרך לק.ס.פ.

איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!

האחריות עדיין תקפה.. השאלה מה עושים? ממשים את האחריות או מתעקשים לקבל כרטיס מסדרה חדשה יותר!?

פורסם

יהיה פייר מספיק אם יסכימו להחליף לך ל-HD6950, למרות שאני בספק איזה סיכוי יש שזה יקרה.

פורסם

אין סיבה שזה יקרה ש 5870 עדיין מסתובב באיזור :)

למרות שפותח הדיון עדכן שיש לו בעיה גם עם כרטיס אחר... הייתי בודק את המחשב קצת יותר ברצינות לפני שהייתי שולח את הכרטיס ל KSP... ( אלה אם האחריות של הכרטיס לפני סיום )

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוחלף שוב, הפעם KSP יצאו גברים..

החליפו לי את הכרטיס לכרטיס זהה שהיה להם במלאי (כרטיס שחזר מתיקון) + נתנו לי 2 חודשי אחריות נוספים.

יש לי שאלה... מה טמפ' העבודה המקסימלית המותרת לכרטיס שלי?

פורסם

אחרי שנהרסו לך שני HD4870X2 קיבלת עוד HD4870X2?

.... :nixweiss:

טמפרטורת העבודה המקסימאלית לא צריכה לטפס מעל איזור ה-90 מעלות. מומלץ כמובן כמה שפחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים