פורסם 2010 בדצמבר 1215 שנים היי,יש לי Asus EEE PC עם שני כונני SSD.אני רוצה לאחד אותם כי יש ממש מעט בכונן C ואני לא יכול לנשום.מותקן לי Windows XP Home.איך אני יכול לאחד את הכוננים השונים?תודה
פורסם 2010 בדצמבר 1315 שנים אם יש לך שני כוננים, אי אפשר לאחד אותם.אתה בטוח שיש לך שני כוננים ולא שתי מחיצות באותו כונן?
פורסם 2010 בדצמבר 1315 שנים מחבר כן. ב׳xpרצוי מאוד בלי פירמוטאי אפשר לעשות raid 0?ואני לא בטוח שזה שני כוננים נפרדים. איך אני בודק?בכלי ניהול דיסקים של ווינדוס זה מופיע כשני דיסקים שונים
פורסם 2010 בדצמבר 1315 שנים מחבר הדגם של המחשב הוא Asus EEE PC 901. Spec: http://www.eee-901.co.uk/eee901-specs.htm ציטוט מתוך ה-SPEC: Hard Disk: 12GB S.S.D.(4GB built-in + 8GB flash) תמונה:
פורסם 2010 בדצמבר 1315 שנים הדרך היחידה היא רייד תוכנתי. מאוד לא מומלץ. במקומך הייתי קונה כונן מכני\SSD גדול יותר ודי.
פורסם 2010 בדצמבר 1315 שנים מחבר האמת שהשתמשתי בשני כלים מעולים שפינו לי הרבה מקום בכונן C.EEE Pc Shrinker שממליץ לשנות הגדרות או להעיף דברים מסוימים במחשב.Asus AutoC2D - כלי מגניב ממש שמעביר את כל c:\program files אל כונן d, בצורה כזו שכשנכנסים ל-C:\program files התיקיה בעצם נמצאת בכונן D ולא ב-C.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.